До екипа на ГОНГ.

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

miteto_inter
Контакти:

Re: До екипа на ГОНГ.

Мнениеот miteto_inter » 23 сеп 2009 00:47

milen.hristov написа:
miteto_inter написа:Жалък сте,господин Русев!!!
За пореден път настройвате нас (цесекарите) срещу вас (левскарите)
Какво по дяволите ви накара да намесите Дякона в тази статия за футбол?
Дяконът само за левскарите ли е?
Той е за всички българи,"другарю" Русев!!!
И после се ядосвайте за побоищата между нас,за побоищата и над вас със сина ви...хората са го казали много правилно:
"Каквото повикало,такова се обадило"
Нямам нищо против да си пишете за Левски,но да намесвате най-великия българин е ЖАЛКО!!!

Ще бъда максимално културен страхливецо,легни поспи и на сутринта като се събудиш и все още мисли,че е нормално това което написа значи на теб и Господ не може да ти помогне

И кое ми е страхливото?
Господ бави,но не забравя!!!
Казах само,че личноста на най-великия българин по никакъв начин не трябва да се намесва във футбола!!!
А в опитите си този журналист дори е объркал датите на мача...може би от злобата с която е написал тази статия!!!

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 23 сеп 2009 00:48

Не знам ама имам едно такова чувство,че на БораТ му е през К*рА какво мислим ние за него.... :evil: :|
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Потребителски аватар
santiliana

Левскари, спасете Левски!

Мнениеот santiliana » 23 сеп 2009 00:48

Левскари, спасете Левски!
Томислав Русев /
22 септември 2009 23:44
Размер на шрифта: T- | T | T+
© снимка: Sofia Photo Agency
Този път няма нужда от много думи. Ситуацията в Левски е кристално ясна. Тодор Батков предаде жестоко клуба и феновете му. Затова собственикът трябва максимално бързо да направи сделка с някой, който обича Левски. Не казвам продажба, защото той вече я стори. Макар и неуспешно, жалко и комично.

По-голямо предателство синята публика не е преживявала за всичките 95 години! Историята с „Карето от Рубин” доказа, че за Батков Левски е само пари. Нищо, ама нищичко друго!

А, който се е объркал толкова жестоко, няма място на Герена.

Вече пети ден адвокатът не намира смелост да се изправи пред хората и да каже какво точно стана. Истината за целия трансферен фарс ще си остане мистерия още дълго, може и завинаги. Дано някога да чуем за „Разговора на ниво президенти” с Казан. Все някаква приемлива версия ще бъде съчинена. Но тя няма как да прикрие желанието на собственика да спечели милиони, докато праща на заколение своите срещу вечния съперник. Че даже и срещу Виляреал. Защото сагата на глупостта всъщност започва още в деня на мача с испанците...

След такова безпардонно погазване на всички морални норми в синьо, наистина няма нужда да изреждаме и тук пълния списък с ненавременни и грешни решения, довели Левски до една от най- разрушителните игрови и емоциални кризи.

Гигантско неумение се иска, за да сринеш толкова стойностни неща за кратко време. Няколко факта:

- За три години Батков употреби и изпокара куп сини легенди.

- Големи имена на Левски и семейни приятели вече не си говорят, не се поздравяват.
Инфантилната трансферна политика напълни отбора с анонимни и неможещи бездушници.

- Добри треньори и ръководители си тръгнаха с насълзени очи.

- Възрастните фенове на синята идея се питат: Възможно ли е всичко това и не помнят подобни обиди.

След вечното дерби през сълзи говори Ратко, нищо чудно Батков и него да смени, за да спаси себе си. Въпреки, че прати треньора на заколение. Може и на Гонзо да посегне. Нищо, че Георги и като шеф постъпи мъжки.

Вярно, отборът играе ужасно слабо. Губи. Сега поне разбрахме какво е настроението при играчите, треньора, спортното и административното ръководство. На всички тях босът показа, че иска пари. Само пари. Много пари.

За 10 години Батков явно не е разбрал, че Левски не може да е поредната фирма на някой баровец. Мнозина щяха да го разберат, ако човешки беше обяснил, че финансите са зле, трябват спешни постъпления и целите се занижават. Но никой истински левскар няма да прости „Казанското Предателство”, напарфюмирано със сладки обещания.

Сега Левски разчита само на своите фенове. Само те могат да извадят клуба от блатото. И ще го направят. Няма нужда от истерии, ексцесии, още обиди. Трябва само любов! Въпреки задаващия се потоп от тежки мачове, Левски се нуждае от пълни трибуни и подкрепа. Както в събота вечер! Стига разделение в синьо, стига с насаждането на омраза сред отбор и фенове.

Само така Батков ще разбере какво богатство е притежавал. И как го е загубил заради алчност към няколко проклети милиона. Да, Левски е несметно богатство. А тайната към намирането му се крие по махленските игрища. Знае я всеки, който поне веднъж е разкървавил коляно, докато рита със синьото екипче – истинско като днес или вехтото, но синьо, пуловерче на дядо от едно време... Всяко левскарче с ожулен от мач крак вярва, че вечното дерби няма цена. Това е силата на Левски! Собственици е имало и ще има. Добре е да го знае и следващият. Иначе няма смисъл да идва на Герена. Там за Батков остана старото корито на бабата от приказката за „Златната рибка”.

Дори и заради това – левскари, подкрепете Левски! Той пак бе предаден. И има нужда от вас, от вашата обич.

Дяконе, дай им сила!

Така е Томе, и това ще стане! Но позволи ми една малка корекцийка към темата ти!
Казваш "Левскари, спасете Левски", което звучи някак си самоизключващо се от твоя страна.За мен по-правилно е "Левскари, да СПАСИМ Левски". Защото освен добър журналист, ти си преди всичко Левскар- един от нас,и в този труден за любимия ни отбор момент, труден най-вече за сините фенове, трябва да се борим всички на всякакви фронтове, но наистина да спасим Левски от това зло, наречено Тодор Батков. Кой с каквото може. Вие, журналистите, като представители на четвъртата власт, да не му давате мира, докато не се измете от Герена. Ние, обикновените фенове, ще действаме по нашия си начин. А ти знаеш какво чудо е,когато се надигне СИНЯТА ЛАВИНА.Та тази лавина преди 12 години смени цяло правителство, Томе, и ние бяхме там, на барикадите пред Парламента.Спомняш ли си, приятелю? Явно съдбата на левскарите е такава, да живеят трудно, да се борят постоянно за свободата си и правото да бъдат щастливи. А повярвай ми, Левски беше и си остава единственото нещо, което ме е правило щастлив в моя живот.И съм сигурен, че и много други хора като мен мислят по този начин. Защото, Той не просто футболен клуб, а религия и начин на живот.Синьото е символ на свобода и сега е момента тази свобода да бъде извоювана. Ето защо няма как да не се борим да спасим НАШИЯ Левски.
Нещо повече- 12 -ия час наближава...
САМО ЛЕВСКИ!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
BLUE_GIRL1914
Контакти:

Мнениеот BLUE_GIRL1914 » 23 сеп 2009 00:49

И трите коментара са страхотни, но много ясно като се има предвид, че са писани от трима от най-добрите спортни журналисти в България, БРАВО за пореден път. Всеки син фен си задава тези въпроси, за жалост отговор няма да получим скоро, аз обаче не доумявам КАК може да продадеш/предадеш с ясно съзнание ЛЕВСКИ? Това не е просто футболен отбор, това е смисъла на милиони човешки животи! Играейки си с отбора, батков си игра с мечтите, надеждите и обичта на много фенове. Предполагам как сте се чувствали в последните 5 дни, защото аз още не мога да се съвзема....
Просто не е честно адвокатчето да причинява всичко това на най-верните фенове в България, не е честно да се гаври с ЛЕВСКИ, не е честно.... Видяхме колко струва Левски за този глупак.....4 000 000, е господин батков явно за вас всичко има цена, но за мен ЛЕВСКИ е безценен .....вярвам и за всички фенове..........
Такава обич вие никога няма да си купите, дори и с 4 000 000 000

И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 23 сеп 2009 00:49

PFC Litex написа:Всичко свършва там, където започват парите.

и да и не. Да те питам - Ганчев 100 пъти ако бяха парите и както се казва "всичко е бизнес" да беше купил Ц.... или Ботев или някой отбор, от където да направи още повече пари, НЕ МИ се обиждай, ама вие дори едвам събирате 1000 човека на мач.
Прав си, но пак има едно Но.
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 сеп 2009 00:50

Ето Ви един коментар от върл левскар, пък Вие си правете изводите.
Обърнете внимание особено на болднатото.
Статията е по-скоро сълзлива и емоционална.За три години Батков употребил и изпокарал "куп сини легенди"-е кои са тия легенди и къде бяха Гонг през тия три години?
Добри треньори и ръководители си тръгнали с насълзени очи-ако се имат впредвид Правилния и Боримиров-и двамата не отговарят на условието.Аз не видях сълзи в очите на Достанич-той е наемник на договор и няма нищо общо с левскарската идея
Това,че за Батков всичко е пари сигурно е вярно,но се говори за някакъв абстрактен нов собственик,който не е ясно дали ще дойде въобще.
Изображение

miteto_inter
Контакти:

Мнениеот miteto_inter » 23 сеп 2009 00:50

acmilan написа:
И после се ядосвайте за побоищата между нас,за побоищата и над вас със сина ви...хората са го казали много правилно:
Нямам нищо против да си пишете за Левски,но да намесвате най-великия българин е ЖАЛКО!!!

Ти нормален ли си да смяташ за нормално да се бият дете и баща му,защото са левскари,при това бащата е спортен журналист?Изложи се доста с това изказване...

А ти смяташ ли за нормално да се настройват феновете едни срещу други?
Да ви припомня ли как преди 6-7 години как този същия журналист каза за онзи случай,когато други журналисти бяха замеряни с камъни и бутилки на Герена на мач между ЦСКА и Левски,че са го заслужавали,защото били пишели глупости?
Помните ли го?Защото аз го помня!
Добър журналист е,но фенщината му пречи ужасно много,както на 99% от българските спортни журналисти.

kenta25
Контакти:

Мнениеот kenta25 » 23 сеп 2009 00:53

г-н Русев вие сте един голям ЛЕВСКАР които милее за отбора.БЛАГОДАРЯ ВИ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 23 сеп 2009 00:53

miteto_inter написа:
milen.hristov написа:

Ще бъда максимално културен страхливецо,легни поспи и на сутринта като се събудиш и все още мисли,че е нормално това което написа значи на теб и Господ не може да ти помогне

И кое ми е страхливото?
Господ бави,но не забравя!!!
Казах само,че личноста на най-великия българин по никакъв начин не трябва да се намесва във футбола!!!
А в опитите си този журналист дори е объркал датите на мача...може би от злобата с която е написал тази статия!!!

Страхливец те прави това,че смяташ за нормално 20 да бият 2 човека,един от които дете.
п.с.Нормално е когато кубът се казва Левски,да се намесва косвено и Дякона,както е нормално когато клбът е ЦСКА да се намесва и Българската армия.Помисли и ще видиш,че съм прав.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 сеп 2009 00:55

INZAGHI_99 написа:
PFC Litex написа:Всичко свършва там, където започват парите.

и да и не. Да те питам - Ганчев 100 пъти ако бяха парите и както се казва "всичко е бизнес" да беше купил Ц.... или Ботев или някой отбор, от където да направи още повече пари, НЕ МИ се обиждай, ама вие дори едвам събирате 1000 човека на мач.
Прав си, но пак има едно Но.

Хубаво е да измислите нови рефрени за Литекс, защото всичко това го чета нон стоп и както виждаш никой не го взема на сериозно вече.
Ако ще и 10 човека са няма никакво значение и точно за това казах това от цитата.
Дреме му на Батков за него всичко и кинти, и друг няма да дойде докато Батков не изцеди всичко до дупка. Тази сага ще продължи не по-малко от година в най добрия случай.
Изображение

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”