a boy named goo написа:Кашчей написа:Имам питане:
След като това е злоба и простотия, за чий го копира и плясна във форума на Гонг?
Лично за мен, това си е жива реклама на Балона, независимо от заглавието на темата!
Да изкоментираме странното поведението на тази медия, тъй като общо взето "Гонг" са тези, които се ползват с по-голям авторитет от тях. Подобни статии са дразнещи. Чрез такива писания виждаме нивото на журналистиката в България. В крайна сметка, какво, "балоните" да продължават да ни заливат с тяхната си помия, а ние да не можем дори да го обсъдим. Все пак това форумът на "Гонг" и когато се появи подобна статия очерняща медията, най-нормалното нещо на света е хората пишещи във форума им да го обсъдят
Колкото до това, че било жива реклама. Ами това звучи толкова несериозно, че няма накъде. Както виждаш нито съм се скъсал да поствам линкове към техни статии, нито пък ги защиатавам по някакъв начин.
Аз продължавам да съм на мнение, че е реклама, независимо от факта, че ти искаш да им направиш антиреклама.

Аз никога не съм посещавал сайта на ***, но с това ми раздразни любопитството.Сега.. аз пак няма да отида, но доста други ще отидат и уж не е реклама, а се явява точно обратното.Като не ти харесва този сайт и смяташ, че се държат обидно към "Гонг", защо продължаваш да влизаш там?Почти всички тук, които са писали нещо за *** го плюят, но упорито продължават да го четат-това като наркозависимост ли се явява-да ходиш някъде, да четеш написаното, а после да ходиш другаде и да се възмущаваш от написаното, някъде там(нямам предвид лично теб).