Каква злоба само !

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Каква злоба само !

Мнениеот Кашчей » 19 сеп 2009 10:02

a boy named goo написа:
Кашчей написа:Имам питане:

След като това е злоба и простотия, за чий го копира и плясна във форума на Гонг?
Лично за мен, това си е жива реклама на Балона, независимо от заглавието на темата!

Да изкоментираме странното поведението на тази медия, тъй като общо взето "Гонг" са тези, които се ползват с по-голям авторитет от тях. Подобни статии са дразнещи. Чрез такива писания виждаме нивото на журналистиката в България. В крайна сметка, какво, "балоните" да продължават да ни заливат с тяхната си помия, а ние да не можем дори да го обсъдим. Все пак това форумът на "Гонг" и когато се появи подобна статия очерняща медията, най-нормалното нещо на света е хората пишещи във форума им да го обсъдят
Колкото до това, че било жива реклама. Ами това звучи толкова несериозно, че няма накъде. Както виждаш нито съм се скъсал да поствам линкове към техни статии, нито пък ги защиатавам по някакъв начин.

Аз продължавам да съм на мнение, че е реклама, независимо от факта, че ти искаш да им направиш антиреклама. :mrgreen:
Аз никога не съм посещавал сайта на ***, но с това ми раздразни любопитството.Сега.. аз пак няма да отида, но доста други ще отидат и уж не е реклама, а се явява точно обратното.Като не ти харесва този сайт и смяташ, че се държат обидно към "Гонг", защо продължаваш да влизаш там?Почти всички тук, които са писали нещо за *** го плюят, но упорито продължават да го четат-това като наркозависимост ли се явява-да ходиш някъде, да четеш написаното, а после да ходиш другаде и да се възмущаваш от написаното, някъде там(нямам предвид лично теб).
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 19 сеп 2009 10:40

Кашчей написа:
a boy named goo написа:
Кашчей написа:Имам питане:

След като това е злоба и простотия, за чий го копира и плясна във форума на Гонг?
Лично за мен, това си е жива реклама на Балона, независимо от заглавието на темата!

Да изкоментираме странното поведението на тази медия, тъй като общо взето "Гонг" са тези, които се ползват с по-голям авторитет от тях. Подобни статии са дразнещи. Чрез такива писания виждаме нивото на журналистиката в България. В крайна сметка, какво, "балоните" да продължават да ни заливат с тяхната си помия, а ние да не можем дори да го обсъдим. Все пак това форумът на "Гонг" и когато се появи подобна статия очерняща медията, най-нормалното нещо на света е хората пишещи във форума им да го обсъдят
Колкото до това, че било жива реклама. Ами това звучи толкова несериозно, че няма накъде. Както виждаш нито съм се скъсал да поствам линкове към техни статии, нито пък ги защиатавам по някакъв начин.

Аз продължавам да съм на мнение, че е реклама, независимо от факта, че ти искаш да им направиш антиреклама. :mrgreen:
Аз никога не съм посещавал сайта на ***, но с това ми раздразни любопитството.Сега.. аз пак няма да отида, но доста други ще отидат и уж не е реклама, а се явява точно обратното.Като не ти харесва този сайт и смяташ, че се държат обидно към "Гонг", защо продължаваш да влизаш там?Почти всички тук, които са писали нещо за *** го плюят, но упорито продължават да го четат-това като наркозависимост ли се явява-да ходиш някъде, да четеш написаното, а после да ходиш другаде и да се възмущаваш от написаното, някъде там(нямам предвид лично теб).

Ами виж, случвало се е Томислав Русев, Ники Александров или Валентин Грънчаров да "позахапят" ***, според теб и те ли им правят реклама ?
Факт е, че най-лошото нещо за една медия, това е антирекламата, защотото все пак те си изкарват хляба, като информират хората, като ги снябдяват с новини и съответно най-важното нещо е довериято между тях. От антиреклама биха могли да се възползват примерно филмови или музикални звезди, които да получат роля във филм или да си продадат музикалните албуми, но не и информационна медия. Понякога антирекламата може да бъде едно от лошите неща за даден сайт, телевизия или вестник.
Пак казвам, влизам изключително рядко в ***, но го правя от време на време. Не виждам нищо лошо в това. Дори и човек да не ги харесва е нормално влезне, да провери какво пишат, как пишат, имат ли някакво развитие и т.н.
Човек трябва да чете всичко (дори и да не му е по вкуса). Понякога няма нищо лошо в това да влзенеш в сайт, да купиш вестник или пък да изгледаш телевизионмо предаване, което не ти е по вкуса. Все пак не бива да бъдем като коне с капаци. ;)
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 сеп 2009 11:12

a boy named goo написа:Ами виж, случвало се е Томислав Русев, Ники Александров или Валентин Грънчаров да "позахапят" ***, според теб и те ли им правят реклама ?
Факт е, че най-лошото нещо за една медия, това е антирекламата, защотото все пак те си изкарват хляба, като информират хората, като ги снябдяват с новини и съответно най-важното нещо е довериято между тях. От антиреклама биха могли да се възползват примерно филмови или музикални звезди, които да получат роля във филм или да си продадат музикалните албуми, но не и информационна медия. Понякога антирекламата може да бъде едно от лошите неща за даден сайт, телевизия или вестник.
Пак казвам, влизам изключително рядко в ***, но го правя от време на време. Не виждам нищо лошо в това. Дори и човек да не ги харесва е нормално влезне, да провери какво пишат, как пишат, имат ли някакво развитие и т.н.
Човек трябва да чете всичко (дори и да не му е по вкуса). Понякога няма нищо лошо в това да влзенеш в сайт, да купиш вестник или пък да изгледаш телевизионмо предаване, което не ти е по вкуса. Все пак не бива да бъдем като коне с капаци. ;)

Ммм... с теб може да се говори разумно, което е рядко срещано явление в този форум :)

Според мен ние, човеците, сме така устроени, че много често клюката, пикантното, скандалът, ни гъделичкат любопитството страшно много.Именно на това и залагат определен вид медии-електронни или печатни;като почнеш от загиналото вече "Сигнално жълто", минеш през "1:1" и стигнеш до разни "Пентаграм"-и и други щуротии.Защо според теб, вестници като "Уикенд", "Шок" и разни подобни имат успех на пазара?Явно този необичан от "Гонг" сайт набляга на същото.Тях ги интересуват изглежда кликовете и импресиите, а не истинността на всичко публикувано, но пък изглежда умеят да предизвикат интерес, дори породен от неприязън.Затова и ти казах, че за мен е реклама, дори и лоша, но пък от друга страна лоша реклама няма ;)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 19 сеп 2009 11:19

Кашчей написа:лоша реклама няма ;)

ооо има и още как - като видя реклама на дадена марка паста за зъби по телевизията нарочно си купувам конкурентната :P
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 сеп 2009 11:52

Бижутера написа:
Кашчей написа:лоша реклама няма ;)

ооо има и още как - като видя реклама на дадена марка паста за зъби по телевизията нарочно си купувам конкурентната :P

Абе... друго си е да ти знаят името на фирмата или марка , произвеждана от теб.Все някой ще се излъже да си купи, за да провери дали е чак толкова лошо това нещо.Така е и с въпросният сайт, според мен;все някой ще се подлъже( ако вече не го е правил), да провери дали е наистина толкова гаден.А точно това е целта-клик и импресия :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 19 сеп 2009 12:29

Кашчей
Добре, ами примерно, ако излезе информация за фирма произвеждаща и съответно продаваща вафли, които не отговарят на изискванията, например съдържат забранени състатвки, ти ще си купиш ли от въпросните вафли, предполагам, че не ?
Знам, че примерът ми е доста примитивен и идиотски, но въпреки това положението с медиите е подобно. Продуктът, който медиите продават е именно информацията. Когато тя не отговаря на истината, когато е лъжлива или е представена по лош начин, естествено е да има отлив на аудитиория. Самият ти даде пример за "Сигнално жълто", ето например спря това предаване да бъде актуално и умря. Дори и да е приемем, че в случая *** разчитат на скандала, какво от това, така или няма да е далеч момента, когато няма да са толкова интересни и ще омръзнат на хората. Виждаме, че и въпросните "жълти ветсници" загубиха популярността си, вече чак толкова много хора не ги четат. Вярно е, че имат читатели, но те не са толкова, колкото бяха преди. Според мен в определени случаи антирекламата може да бъде нож с две остриета, защото антирекламата и скандала ще вършат работа само временно, само до момента, до когато са интересни и актуални, после какво, тези, които изполват тези приоми ще заминат към небитието.
Както и да е, няма значение, уважавам мнението ти, но определено не мисля, че всяка реклама е добра (особено, когато става въпрос за медии). ;)
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 сеп 2009 12:41

a boy named goo написа:Кашчей
Добре, ами примерно, ако излезе информация за фирма произвеждаща и съответно продаваща вафли, които не отговарят на изискванията, например съдържат забранени състатвки, ти ще си купиш ли от въпросните вафли, предполагам, че не ?
Знам, че примерът ми е доста примитивен и идиотски, но въпреки това положението с медиите е подобно. Продуктът, който медиите продават е именно информацията. Когато тя не отговаря на истината, когато е лъжлива или е представена по лош начин, естествено е да има отлив на аудитиория. Самият ти даде пример за "Сигнално жълто", ето например спря това предаване да бъде актуално и умря. Дори и да е приемем, че в случая *** разчитат на скандала, какво от това, така или няма да е далеч момента, когато няма да са толкова интересни и ще омръзнат на хората. Виждаме, че и въпросните "жълти ветсници" загубиха популярността си, вече чак толкова много хора не ги четат. Вярно е, че имат читатели, но те не са толкова, колкото бяха преди. Според мен в определени случаи антирекламата може да бъде нож с две остриета, защото антирекламата и скандала ще вършат работа само временно, само до момента, до когато са интересни и актуални, после какво, тези, които изполват тези приоми ще заминат към небитието.
Както и да е, няма значение, уважавам мнението ти, но определено не мисля, че всяка реклама е добра (особено, когато става въпрос за медии). ;)

Да ти давам ли пример с подфорум "Ботев" и темите за Христолов там :mrgreen: Всички знаят, че са безсмислени и не почиват на сериозна информация, но винаги се намират такива, които да се мятат, като шаран на кукичка там. :mrgreen: :mrgreen:

Беше ми приятно да дискутирам с теб в тази тема.Благодаря за добрият и уважителен тон от твоя страна :)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 19 сеп 2009 12:45

Кашчей написа:
a boy named goo написа:Кашчей

Да ти давам ли пример с подфорум "Ботев" и темите за Христолов там :mrgreen: Всички знаят, че са безсмислени и не почиват на сериозна информация, но винаги се намират такива, които да се мятат, като шаран на кукичка там. :mrgreen: :mrgreen:

Беше ми приятно да дискутирам с теб в тази тема.Благодаря за добрият и уважителен тон от товоя страна :)

Е, това ги вълнува хората, нормално напливът да е голям. Като си замине Христолов, няма да има чак толкова хора, които да го обсъждат.
Иначе мерси, на мен също ми беше приятно. :)
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
zyto
Контакти:

Мнениеот zyto » 19 сеп 2009 21:51

DB написа:Основният екип, изготвящ настоящия проект, е запазен спрямо предходните издания, като към редакционната колегия се присъединиха амбициозни и перспективни пера, както и някои доказани имена в българската журналистика. don*balon.eu продължава традицията да представя достоверни новини и качествени материали във висок стил, като "жълти" и нископрофесионални текстове не могат да намерят място в сайта. В ***.eu информацията е представена изцяло прозрачно, авторите са с истинските си имена и няма криене зад прозвища и анонимни регистрации.

Изображение
Изображение Изображение Изображение

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”