Томе, Вальо, Ники ... ВИЕ СТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ В БЪЛГАРИЯ ! Гледам мачовете по ТВ а ги слушам по радиото !
Работите много ! Новия фейс на сайта е Супер !
Сега една голяма критика ще ви отправя обаче !
Значи когато Левски пада Томето и Вальо изричат 1000 думи по треньора и президента на отбора. По този начин настройват милиони слушатели против ръководителите, а когато някой от ръководството дойде в студиото или му взимате интервю му спестявате всичко казано. Така ние оставаме като предадени.
Ето и примера. В събота слушах много добре мача по радиото. Какво ли не се изговори. И днес седнах да слушам интервюто с Гонзо очаквайки да се разнищят някои теми, а то си се оказа разговор между приятели.
Не ги жалете толкова. Уважавайте си. Имайте си лоялност. Пазете си добрата дума с тях, но не забравяйте че ние чуваме всичко и разбираме,когато им спестявате директните въпроси.
ТОМЕ не сте прави !
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- slavi_1914
- Контакти:
ТОМЕ не сте прави !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
Re: ТОМЕ не сте прави !
Напълно съгласен съм с теб. Това се забелязва при всяка визита на син началник в студиото. За червените шефове не говоря, защото те там не ходят. Има нужда от повече истина в очите. През слушалките и микрофона и баба знае
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Абсолютно подкрепям! Същото беше и аз новия министър Свилен Нейков. Томето дръпна една гола критика и след 1 мин Нейков се обади и да видиш как нашия любим водещ омекна като твърд хляб на пара. Иначе моите уважения към най-добрия говорител в България - ТОМИСЛАВ РУСЕВ! 

- jembajemba
- Контакти:
И аз съм съгласен, но те все пак са си приятели и трябва да се балансира някак, а и в момента на загубата са били афектирани.
Имам друг въпрос - няма ли как да предавате мачовете по Дарик с две - три секунди по - късно, за да идва звука от радиото едновременно с картината от телевизията, защото сега е по -рано и е малко тъпо така. Иначе бих намалявал телевизора и слушал Вас.
Имам друг въпрос - няма ли как да предавате мачовете по Дарик с две - три секунди по - късно, за да идва звука от радиото едновременно с картината от телевизията, защото сега е по -рано и е малко тъпо така. Иначе бих намалявал телевизора и слушал Вас.
- Pro-European
- Контакти:
И този път съм съгласен с теб, приятелю
Томето спестява критики, когато има гост в студиото. А не това се очаква от него.
И няма значение с кой е приятел. Приятелството е едно, службата - друго.
Томето спестява критики, когато има гост в студиото. А не това се очаква от него.
И няма значение с кой е приятел. Приятелството е едно, службата - друго.
Авторът на темата: Ще спре ли..
В интервюто с Гонзо не чух най-наболелите въпроси - защо в Левски освен Влади Гаджев и отчаст Сърмов никой друг не бие отдалече?Защо футболистите на Левски не могат да си спират топката?За това хората по стадиона викат оставка и за това освиркват.
Nil satis nisi optimum

- Бижутера
- Контакти:
То и аз 1 сек. след края на мача между Левски и Локо София изговорих един милион глупости,които сега не бих казал, тъй, че е било повечко емоцията 

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- Pro-European
- Контакти:
Бижутера написа:То и аз 1 сек. след края на мача между Левски и Локо София изговорих един милион глупости,които сега не бих казал, тъй, че е било повечко емоцията
Бижутер, чудех се къде ли свършва безкритичността и къде започва "плонжирането"..
Тънка линия ще е това, да знаеш

Авторът на темата: Ще спре ли..
- Бижутера
- Контакти:
Pro-European написа:Бижутера написа:То и аз 1 сек. след края на мача между Левски и Локо София изговорих един милион глупости,които сега не бих казал, тъй, че е било повечко емоцията
Бижутер, чудех се къде ли свършва безкритичността и къде започва "плонжирането"..
Тънка линия ще е това, да знаеш
напротив,дебела и дълга е като китайската стена

1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.