Какво ново в Gong.bg?

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zyto
Контакти:

Re: Какво ново в Gong.bg?

Мнениеот zyto » 11 сеп 2009 17:07

А това гоогъл анал нещо си можеш ли да го потвърдиш дали е истина, като в спортала са постнали една картинка от 8 септември, като дори аз мога да променя цифричките на фотошоп така, че да изглеждат както аз искам :D иначе за статистика и видео репортажи няма какво да си говорим, но за достоверност гонг е на светлинни години, примери мога да дам много :mrgreen: А и тези, които посещанат гонг по някаква причина им се налага и него да посетят, било то за видео или някоя статистика, друга новина, няма какво да се лъжем всеки сайт си има редактори и могат да напишат нещо, което го няма в другите сайтове, но ако запознатите искат да прочетат нещо 100% вярно със сигурност гонг е мястото. Примерно Гонг споменаха първи за провала на трансфера на Марто, мога да го твърдя, защото точно тогава четох нещо в Гонг и тази новина се появи и пишеше очаквайте подробности и веднага посетих другите спортни сайтове да видя дали са писали затова, но не бяха, даже и skysport не бяха писали, чак след половин час се разписаха. По едно време имаше новина в спортала и ВСИЧКИ други спортни сайтове, че ЦСКА нямали пари да организират мача с Фулъм на нац. стадион. Е как може да се напише такова нещо, само в гонг я нямаше тая простотия и има и други примери, но за тези съм 100%-ов наблюдател. 8-)
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 11 сеп 2009 17:24

Gong -Монг , ако си фен на Левски или ЦСКА - ще си много доволен!
За всички останали, Гонг е просто един от многото спортни сайтове из нета.
100 години символ на Пловдив

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 11 сеп 2009 17:29

Прочети ми пак първия пост, че не разбирам за какво спориш. Факта , че Гонг държат на информацията, която публикуват и рядко пускат неверни данни си остава. Аз говоря, че по принцип номер 1 се разбира по популярност , по този показател, а и по останалите които съм споменал си държа на мнението. Ето още едно доказателство, в статия на сайта на в-к Капитал , http://www.capital.bg/show.php?storyid=767403 както се уточнява в самия сайт, няма информация за посещенията на спортни.бг и още един сайт. Спортни.бг , според брояча, който сам си дал е много близо като брой посещения до Гонг. Това са фактите, които могат да се намерят в нета, колко са верни не знам, сигурен съм, че в Гонг също разполагат с информация, къде се движат конкурентите им като брой посещения.

Горното мнение го казва най- точно, не си ли от Левски или ЦСКА, с нищо повече няма да те информира Гонг в сравнение с останалите сайтове.

Потребителски аватар
zyto
Контакти:

Мнениеот zyto » 11 сеп 2009 17:45

mike28 написа:Прочети ми пак първия пост, че не разбирам за какво спориш. Факта , че Гонг държат на информацията, която публикуват и рядко пускат неверни данни си остава. Аз говоря, че по принцип номер 1 се разбира по популярност , по този показател, а и по останалите които съм споменал си държа на мнението. Ето още едно доказателство, в статия на сайта на в-к Капитал , http://www.capital.bg/show.php?storyid=767403 както се уточнява в самия сайт, няма информация за посещенията на спортни.бг и още един сайт. Спортни.бг , според брояча, който сам си дал е много близо като брой посещения до Гонг. Това са фактите, които могат да се намерят в нета, колко са верни не знам, сигурен съм, че в Гонг също разполагат с информация, къде се движат конкурентите им като брой посещения.

Горното мнение го казва най- точно, не си ли от Левски или ЦСКА, с нищо повече няма да те информира Гонг в сравнение с останалите сайтове.

Не не, не споря просто използвах този пост да си оставя мнението ми за Гонг, разбира се няма как да пренебрегваме другите спортни сайтове, всеки се бори за прехраната си и се стреми да е един от най добрите, а това за другите отбори е вярно, за съжаление. Аз съм от Русе и използвам някои други сайтове, за да се осведомя за спортните новини в моя район, но тези сайтове са си регионални с новини само за региона и предполагам, че има нещо като неофициална договорка тези големи сайтове да не пишат много много за провинцията, защото и местните журналя да имат поле за дейност. Иначе за броя на посещенията, да така е, няма какво да се лъжем. Но ако Гонг привлекат инвеститор, съм сигурен, че ще стане по добър от всеки спортен сайт. Айде със здраве :lol:
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 11 сеп 2009 17:46

Ами, добре, градски...
Така, смятам да не се меся повече по темата, радвам се, че от Гонг са решили да правят някакви промени, това е начина да се развиват. Това е, можем да пожелаем успех и да станат още по- добри в това което правят.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 11 сеп 2009 18:35

Какво ви пука колко посещения има на ден?
Факт е, че всички вярват на Гонг, а иначе и аз мога да си направя блога с повече посещения от някои спортни сайтове, ако почна с пиперливите статии и заглавия...броя посещения не е фактор който да определи кой е по-добър.
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
vlado
Контакти:

Мнениеот vlado » 11 сеп 2009 23:00

gong .bg e sait nomer 1 vlado angelov ot stz

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 11 сеп 2009 23:48

zyto написа:За какво спорите, незнам http://www.tyxo.bg/catalog/?ID=33

Тази класация (ако е вярна) показва, че форумите на "Гонг" са на 8-мо място. Определено не очаквах такова предно класиране, в интерес на истината не предполагах, че този форум е действително толкова популярен.
Колкото до сайта, ами на всички ни е ясно, че "Гонг" са медията, която изключително рядко пуска неверна и непотвърдена информация. Както вече се каза, много често, когато видим новина по другите сайтове, веднага след това влизаме и в гонг.бг за да проверим дали въпросната новината е вярна. Това говори много добре за работата на хората в този сайт.
Освен това, не мисля, че може има някакъв отлив заради предстоящото обновяване, някак си ми звучи несериозно. Общо взето тези, които досега посещаваха гонг.бг, ще продължат да го правят въпреки това.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
itsoVIII
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот itsoVIII » 12 сеп 2009 23:08

Бижутера написа:Добър анализ, Майки, но пропускаш някои неща, които ги няма нито в статистиките на гугъл, нито в данните на тиксо, миксо и тем подобни сайтове.

Нали знаеш, че хората вярват единствено на новините от Гонг, демек като излезе някоя новина примерно в Спортал, то читателите ще повярват единствено, когато се появи същата и в гнг.бг.

+ тва Гонг имат много по-висок авторитет и уважение от всички останали спортни сайтове, взети накуп и умножени по три, а това не се измерва нито по брой импресии, нито по уникални посещения на ден.

На почти всичките ми приятели хоум пейдж-а на браузъра е гонг.бг,а малко са тези, които безрезервно вярват на така хваления от теб Спортал.

А грешките - който не е писал, той не е правил грешки, пък и понякога в бързината се получават гафчета.

Тъй, че не слагай гонг на второ място не за друго, ами защото е нечестно ;)

оля се, бързо се учиш как да ласкаеш :))))) аз не вярвам на Гонг
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 12 сеп 2009 23:35

айде,понеже си ми адаш,ше си затрая :roll:
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!