Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
mike28 написа:Прочети ми пак първия пост, че не разбирам за какво спориш. Факта , че Гонг държат на информацията, която публикуват и рядко пускат неверни данни си остава. Аз говоря, че по принцип номер 1 се разбира по популярност , по този показател, а и по останалите които съм споменал си държа на мнението. Ето още едно доказателство, в статия на сайта на в-к Капитал , http://www.capital.bg/show.php?storyid=767403 както се уточнява в самия сайт, няма информация за посещенията на спортни.бг и още един сайт. Спортни.бг , според брояча, който сам си дал е много близо като брой посещения до Гонг. Това са фактите, които могат да се намерят в нета, колко са верни не знам, сигурен съм, че в Гонг също разполагат с информация, къде се движат конкурентите им като брой посещения.
Горното мнение го казва най- точно, не си ли от Левски или ЦСКА, с нищо повече няма да те информира Гонг в сравнение с останалите сайтове.
zyto написа:За какво спорите, незнам http://www.tyxo.bg/catalog/?ID=33
Бижутера написа:Добър анализ, Майки, но пропускаш някои неща, които ги няма нито в статистиките на гугъл, нито в данните на тиксо, миксо и тем подобни сайтове.
Нали знаеш, че хората вярват единствено на новините от Гонг, демек като излезе някоя новина примерно в Спортал, то читателите ще повярват единствено, когато се появи същата и в гнг.бг.
+ тва Гонг имат много по-висок авторитет и уважение от всички останали спортни сайтове, взети накуп и умножени по три, а това не се измерва нито по брой импресии, нито по уникални посещения на ден.
На почти всичките ми приятели хоум пейдж-а на браузъра е гонг.бг,а малко са тези, които безрезервно вярват на така хваления от теб Спортал.
А грешките - който не е писал, той не е правил грешки, пък и понякога в бързината се получават гафчета.
Тъй, че не слагай гонг на второ място не за друго, ами защото е нечестно
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост