Какво ново в Gong.bg?

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Re: Какво ново в Gong.bg?

Мнениеот mike28 » 11 сеп 2009 13:30

Бижу, чети внимателно бре! Специално твоето мнение за Гонг го зная, прекалено си пристрастен и хукваш абсолютно всеки път да ги защитаваш. Не хваля спортала, кусури си има и той, при това не малко. Обърни внимание на думата интерактивност с потребителите- това нещо вече не е свързано с пари, тоест няма причина поне по този показател Гонг да изостава от спортал-а, за останалите неща е ясно, че трябват пари и хора... В случая да разполагаш с второто и да не се възползваш си е престъпление. Все пак разлика от почти 1 000 000 посещения на ден определено не дават основание на Томислав и Александров да казват, че са номер 1. Питай феновете на другите отбори, извън Левски и ЦСКА, колко вярват на Гонг, айде да не споменавам особено тези на Ботев. ;)

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 11 сеп 2009 13:36

може и да съм пристрастен, но трябва да признаеш, че Гонг се ползва с най-голямо доверие от хората, това едва ли някой може да го отрече!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 11 сеп 2009 13:42

Кажи го на тези 1 000 000 , не на мен. Казах го към плюсовете, че държат на точността на информацията, или бъркам нещо?

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 11 сеп 2009 13:50

mike28 написа:Кажи го на тези 1 000 000 , не на мен. Казах го към плюсовете, че държат на точността на информацията, или бъркам нещо?

аз доста се съмнявам, че тази статистика е на 100% вярна... :P 1 000 000 е прекалено много голямо число... :roll:
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 11 сеп 2009 13:54

Ами не знам, питай гугъл, аз лично не съм както казах експерт по тези неща и мога само да цитирам информацията. Ако приемем, че е вярна, разликата е огромна. Факт е, че от спортала спокойно могат да си позволят да закупуват информация от Гонг, докато едва ли ще станем свидетели на обратното. В крайна сметка не всичко е пари, казах че разбирам и приемам разликата в бюджетите, ала само с козметични промени и засилване на жълтините, не мисля, че ще станат по- добър спортен сайт, хората от гонг, да не говорим за отношението към собствения си форум. Готини са, млади са, имат желание , но за да имаш и претенции и да се хвалиш с брой посещения във форум, трябва и да си положил някакви усилия , нали?

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 11 сеп 2009 13:59

mike28 написа:Ами не знам, питай гугъл, аз лично не съм както казах експерт по тези неща и мога само да цитирам информацията. Ако приемем, че е вярна, разликата е огромна. Факт е, че от спортала спокойно могат да си позволят да закупуват информация от Гонг, докато едва ли ще станем свидетели на обратното. В крайна сметка не всичко е пари, казах че разбирам и приемам разликата в бюджетите, ала само с козметични промени и засилване на жълтините, не мисля, че ще станат по- добър спортен сайт от гонг, да не говорим за отношението към собствения си форум. Готини са, млади са, имат желание , но за да имаш и претенции и да се хвалиш с брой посещения във форум, трябва и да си положил някакви усилия , нали?

е сега ако кажеш, че не са положили и усилия...пратеници навсякъде, обективни интервюта, новини по всяко време на денонощието...а Спортал доста често почват да се правят на интересни с определено провокативни статии и коментари, които временно ще им вдигнат импресиите, но само толкова... ;)
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
calzature
Контакти:

Мнениеот calzature » 11 сеп 2009 16:13

За мен Гонг си остава единствения сигурен и достъпен източник на спортна информация. Нито Спортал, нито който и да е друг сайт не могат да се конкурират с Гонг. Единственото, което бих препоръчал за в бъдеще, е да се развие една хубава видео секция, подобна на тази на Спортал.бг. Иначе нивото, което поддържат хората от Гонг е достатъчно високо и аз лично съм доволен.

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 11 сеп 2009 16:42

Бижутера написа:може и да съм пристрастен, но трябва да признаеш, че Гонг се ползва с най-голямо доверие от хората, това едва ли някой може да го отрече!

Прав си!Гонг си остава за мен най-добрия източник на спортна информация.Aз лично се радвам,че има сайтове,като Спортал,Новспорт и тн.Те просто тласкат Гонг още по-нависоко!

жалко,че http://www.beta.gong.bg иска парола 8-)

Потребителски аватар
zyto
Контакти:

Мнениеот zyto » 11 сеп 2009 16:56

За какво спорите, незнам http://www.tyxo.bg/catalog/?ID=33
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 11 сеп 2009 17:02

Айде, ново двайсе. Няма защо да спорим, като посещения Гонг отдавна не са номер 1, нищо повече, случайно да виждаш спортал в тази класация? ;)

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”