GONG.BG - мнения и препоръки

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

decer
Контакти:

Re: GONG.BG - мнения и препоръки

Мнениеот decer » 11 ное 2012 22:22

Съжалявам че отново се налага да бъда лошия но някой трябва да ви го каже.Искам да поздравя автора на статията "Феновете на Юнайтед освиркаха минутата за Стилиян Петров".Това се казва професионализъм да напишеш статия на базата на няколко мнения в Туитър :roll: ;) .Пристрастията на автора са очевадни(отново анонимен както винаги,шубето е голям страх :x ).Как нито една английска медия не го отрази това нещо(а знаем колко са непремирими към такива случаи)а вие в ГОНГ акцентирахте на него :roll: .Гледах мача и не чух да има такова нещо.След статията ви си го изтеглих и няколко пъти гледах въпросната 19 минута и освен аплодисменти не чух никакви освирквания :roll: .А дори и да е имало някакви единични такива случаи то знаем че идиоти има във всяка агитка и обобщаването за цялата фенска маса е грозно и неправилно(а пълния член в заглавието е точно обобщаване :!: ).Можеше да се напише "някои фенове" или "фенове" но не и "феновеТЕ" na Man UTD :x .Статии като тази предизвикват негативни реакции и разделят хората които ви вярват .На това аз му викам манипулация :!: .Ако неизвестния автор на статията е много сигурен в написаното да приведе някакво доказателстов(като видео от въпросния момент) или ако не може да се извини за грешката си(което много ме съмнява). ;)

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 12 ное 2012 07:45

С поредните си два гола в мрежата на Майорка, звездата на Барселона Лионел Меси подобри рекорда на легендата Пеле за отбелязани попадения в рамките на една календарна победа. Аржентинецът се разписа на два пъти при успеха на каталунците с 4:2, а головата му сметка бе закръглена на 76 попадения.

:?:
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 ное 2012 11:56

Не знам кой пише статиите за Челси. Честно казано не ме и интересува, просто се чудя, защо е тази омраза? Или по-точно, защо омразата се изразява в репортажите за всеки мач на отбора? Нали идеята е да сте обективни и безпристрастни, а май не е точно така.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 12 ное 2012 23:31

Сверете часовника във форума. 2 седмици вече минаха, откакто смениха времето.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 ное 2012 01:08

doktora25 написа:Сверете часовника във форума. 2 седмици вече минаха, откакто смениха времето.

Свери си го сам!Влез си в контролния панел-настройки на форума и махни отметката от DST!

А и това е тема за Гонг, а не за форуми Гонг.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 ное 2012 22:41

Тенисист номер 1 в света от 16 до 18 ноември ще бъде в Рио де Жанейро, където първо ще играе демонстративен мач по тенис с Густав Куертен...

Човекът се казва ГуставО Куертен(Кюртен).Още от раждането...Не съм чувал да се е прекръствал.
Густав се казва най-голямото оръдие... :mrgreen:

karuzzo
Контакти:

Към редакторите на Гонг

Мнениеот karuzzo » 16 ное 2012 03:33

Извинявайте,ама с цялото ми уважение към иначе страхотния ви сайт,мисля че е нужно от време на време да се сещате за някои по важни новини от това дали някои италианци са посетили тренировка на Литекс или кой е най красивия гол на 2012 г,при положение,че тази вечер българският волейболен шампион е спечелил победа на най-високо ниво,а това изобщо не присъства в целия сайт.Налага се да разбираме(който не е гледал мача естествено)от конкурентни на вас медии,което уронва вашето име.Преди 2 дни например изобщо не бяхте отразили това,че имаше финал между двамата най-добри тенисисти в света и водещите новини бяха свързани с поредните изказвания на великите ни футболни ръководители и т.н.Аз съм предимно футболен фен,но такива новини да отсъстват е повече от жалко за вас.Все пак беше адски важно да разберем за кой е гласувал Любо Пенев.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 19 ное 2012 08:11

Сменете снимката на Илиян Илиев в статиите, свързани с него. Вече няколко седмици карате с една и съща. Взе да омръзва.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
castiel
Контакти:

Мнениеот castiel » 21 ное 2012 11:49

http://gong.bg/view_article.php?article_id=311537

Оправете си класирането , разделете точките от головата разликата , че нищо не се разбира така..
[wrapimg=]http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQD2RerfQABjoqo3&url=http%3A%2F%2Fvthumb.ak.fbcdn.net%2Fhvthumb-ak-ash3%2Fs403x403%2F632664_10201051998290442_10201051973449821_64103_803_b.jpg&jq=100[/wrapimg]

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Гонг не се излагайте!!!

Мнениеот pehopeho » 24 ное 2012 14:55

"Коментар на живо:
90+3'
Край на мача. Левски е на 1/8-финал след общ резултат 3:1.
90+1'
Атака отдясно за Левски. Тодор Чаворски проби и подаде към Жоао Силва, който с удар в долния десен ъгъл донесе победата на Левски."

Резултата е 4 на 0!!! Колко трудно е да се сметне 3+1 на колко е равно?
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”