GONG.BG - мнения и препоръки
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: GONG.BG - мнения и препоръки
Ееее, дребна грешка, случва се ..... еби му майката, като се захванете за такива дреболии.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
hrclspr12 написа:Ако обичате, оправете си една от новините в сайта! Интервюто с Даниел Димов, настоящ играч на лидера в "А" група, има сгрешена дума. Казва се "отпадане", а не "опадане". Значението на двете думи е коренно различно.
тва е писано от фен на Левски, дето му е опадала косата, ама не знам кой е

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Николайчо, попитай г-н гърне, защо каза, че са платили на нап с трансферите на Зику и Нелсън, а се оказа , че клуба дължи 5 милиона!? Има го с видео в нета, като му задаваш въпроса му го пусни да се гледа, ще бъде интересно...... невъзможно е, нали 

шивача написа:Николайчо, попитай г-н гърне, защо каза, че са платили на нап с трансферите на Зику и Нелсън, а се оказа , че клуба дължи 5 милиона!? Има го с видео в нета, като му задаваш въпроса му го пусни да се гледа, ще бъде интересно...... невъзможно е, нали
'Николайчо" няма да го пита, защото както каза 1 път в ефир "г-н гърне" не обича да дава интервюта. И един друг колега беше писал в страницата на Томислав пак да му вземат интервю и Александров обясни защо нЕам да стане.
Хейтването настрана, Челси има три титли откакто Абрамович е начело.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Ако уважавате първо себе си, а после и нас- феновете, свалете новината за ремонта на Армията от челото на сайта и не качвайте новини за ЦСКА(особено с положителен оттенък) там, докато титан са начело на най-титулувания Бг отбор- ЦСКА! Просто е унизително(не за нас, феновете)! Ясно е, че на някой ще му е трудно да обърне палачинката, но нека го направи, за да си запази капчицата, която е останала от достойнството му
п.п. Ако не за себе си, то за нас-ЦСКА-те!
Благодаря Ви!

п.п. Ако не за себе си, то за нас-ЦСКА-те!
Благодаря Ви!
-
- Контакти:
До екипа на гонг и по-специално до г-н Русев!
Предложението ми е свързано с публикуването статиите на сайта на гонг.бг.По-конкретно не може ли в добавка към даденa статия качена на сайта като например" Защо пак късен мач за националите?
Светослав Табаков / 11 септември 2012 10:39 " да се вмъкне опция за изказване на НАШЕТО мнение на темата и доколко одобряваме написаното от автора.
Мисля,че това ще е много полезно и за вас,тъй като ще ви покаже реалния интерес на читателите към дадена тема и ще засили интереса към сайта.В много сайтове кометарите на читатели към дадена тема е масова и успешна маркетингова практика.Мога да ви насоча към даден такъв сайт на лична,защото тук иначе може да се приеме като реклама.Из нета има много подобни такива и че съм сигурен ,че сте виждали подобни.Хубаво би било към всеки един наш коментар към дадената статия да сложите възможност за оценяване на коментара- под формата на две ръчички-червена и зелена-това наистина ще бъде от голям плюс! Моля от екипа на гонг да ми пишат на лична за тяхното мнение по темата!
Предложението ми е свързано с публикуването статиите на сайта на гонг.бг.По-конкретно не може ли в добавка към даденa статия качена на сайта като например" Защо пак късен мач за националите?
Светослав Табаков / 11 септември 2012 10:39 " да се вмъкне опция за изказване на НАШЕТО мнение на темата и доколко одобряваме написаното от автора.
Мисля,че това ще е много полезно и за вас,тъй като ще ви покаже реалния интерес на читателите към дадена тема и ще засили интереса към сайта.В много сайтове кометарите на читатели към дадена тема е масова и успешна маркетингова практика.Мога да ви насоча към даден такъв сайт на лична,защото тук иначе може да се приеме като реклама.Из нета има много подобни такива и че съм сигурен ,че сте виждали подобни.Хубаво би било към всеки един наш коментар към дадената статия да сложите възможност за оценяване на коментара- под формата на две ръчички-червена и зелена-това наистина ще бъде от голям плюс! Моля от екипа на гонг да ми пишат на лична за тяхното мнение по темата!
- asenkolev
- Контакти:
GONG:
За пореден път пишете глупости. Изгледайте поне един видеозапис на головете преди да си пишете статиите. Нито гола е след пряк свободен удар, нито пък Тейо изпълнява статични положения в Барселона
Това обаче не бе последната дума на Барселона и най-вече на Лионел Меси. „изправен до стената“ аржентинецът успя да измъкне своите. Нападателят се възползва чудесно от пряк свободен удар, изпълнен от Кристиан Тейо и засече топката в мрежата за 2:2.
За пореден път пишете глупости. Изгледайте поне един видеозапис на головете преди да си пишете статиите. Нито гола е след пряк свободен удар, нито пък Тейо изпълнява статични положения в Барселона

Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
asenkolev написа:GONG:Това обаче не бе последната дума на Барселона и най-вече на Лионел Меси. „изправен до стената“ аржентинецът успя да измъкне своите. Нападателят се възползва чудесно от пряк свободен удар, изпълнен от Кристиан Тейо и засече топката в мрежата за 2:2.
Абсолютно си прав, поправено е.

Модераторите не са ви враг!
не мога да разбера защо в последно време пишете за волейбол само по избрани теми
едва ли ще получа отговор но това прави впечатление
едва ли ще получа отговор но това прави впечатление
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”