GONG.BG - мнения и препоръки

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vasko1
Контакти:

Re: GONG.BG - мнения и препоръки

Мнениеот vasko1 » 02 авг 2012 01:25

Toва последното изречение е много вярно, но те не са виновни.
На места тая фенщина идва в повече. Да слушан Стефан как бил съгласен с мнението на Балотели, че в Барса играели жени от събота е уникална простотия. Наистина, ако имаше някоя друга честота веднага бих превключил радиото. Томислав го прие Тонев като месия на "Герена", а той още малко ще направи от Левски по-смешен отбор от Локомотив. Гледайте малко по-обективно. Сега гледам заглавие "ВИДЕО и СНИМКИ: Левски би с гол на Пелето, силен дебют за Везалов". Това момче дебютира срещу отвратително слаб отбор, но прави "силен дебют". Тотален ноусенс. Незнам кой чужд сайт/вестник/радио се изкаже, че някой идва в бг отбор, за Бербатов и веднага се поства и при вас. Първо се поства новината, а после се пита Емо Данчев. Абсолютен смях. Колкото ще зададете някой неудобен въпрос на някое приятелче в изпълкома на бфс толкова и ще попитате някой и от волейбола за нещо сериозно. Слушаме смешните изказвания на Любо Ганев, което незнам дали е градация от интервюто на Данчо Лазарофф. То това даже не беше и интервю, а както е бил Тодор Живков преди. Говорене, говорене и никой не го прекъсва да вземе да го попита нещо.
п.п. да допълня само, че Райчев е пич и не е виновен, а Томислав, който му обяснява, че не трябва да харчи от дневните си, че ще правят ремонт на покрива и са избрали някаква скъпа оферта и т.н. :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от vasko1 на 02 авг 2012 01:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 02 авг 2012 01:32

MayDay написа:Райчев за какво сте го пратили в Лондон? Тоя човек е на ниво квартален разбирач (както и повечето местни журналисти), но идва в повече да слушаме безкрайните му насечени с Ъъъъъъ Ммммм ъъъъъ тиради за времето, транспорта, хотелите, емигрантите и настроението в Лондон. Много ме интересува "как той е усетил атмосферата" и какво е мнението му за цените на имотите например, уроци по имперска история и прочие опити за показване на знания, които щяха да са смешни ако не бяха жалки в национален ефир.
А пък семейната история между Томислав и жена му, когато се прекъсват едни други, викат си "спри", "млъкни" е направо покъртителна. Особено Томислав като почне със "забранил съм темата щанги" или "темата волейбол не ми се слуша"?! Кучета ги яли слушателите, кво искат и какво им се слуша. Важното е Томислав във каво настроение е :roll: Поздрави на зъболекаря на Томислав, много обичам когато си чете смс-ите в ефир, или като му звънне някоя важна клечка. 50 минути обикновено празни приказки за "футболните грандове" , басове, ъ-кане, лични мнения и караници между водещите на тема Левски - ЦСКА и 10 минути отделени за "други спортове". Вчера замалко да катастрофирам като чух как Томислав се оплака как бил принуден да обръща по-голямо внимание на Олимпиадата, вместо на очаквано изложилите се български футболни отбори. Кога ще разберете, че спорта не е само футбол? Особено пък български?! :oops:

И все феновете виновни, все слушателите неразбрали...

Ако имаше второ спортно радио или поне друго предаване, някаква конкуренция щяхте да се развивате, за съжаление обаче сме длъжни да се примирим и с малкото...

Направи деня ми с това мнение :lol: :lol:
А четенето на смс-в в ефир е запазена марка на учителя на Томислав - Сашо Диков :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

MayDay
Контакти:

Мнениеот MayDay » 02 авг 2012 09:32

За волейбола въобще не искам да почвам да говоря, защото като почне оная с гласа на петокласник да ми обяснява кое било правилно и кое не било, как феновете трябвало да се научат, кой бил патриот, кой имал право и кой не.... изключвам радиото с удар. После ми питат Любо Ганьов имало ли секс в националния отбор?! Колко важно наистина! Ирина пък го познавала от малък Любчо, бил много готин. Нито дума за проверките и злоупотребите с държавни пари, за робските договори. Утре като им бият шута на Данчо&Ганчо, ако по някакво чудо на справедливостта ги осъдят за кражбите и злоупотребите какво ще обяснява Русева? А уж бяха много близки с Радо, май си пролича с кой са най-близки....

Не са лоши хора, напротив, симпатични са ми, но просто се взеха много насериозно, взеха да налагат мнения, да разбират от всичко, а капацитета им за съжаление е нисък.

Не са се научили какво е обективен анализ. Шоуто си е шоу - журналистиката е друго. Така и не се уточниха шоумени ли са, спортни журналисти ли или махленски разбирачи пред банята?

Не се обиждайте, ами се постарайте да изгладите недостатъците. Това, че сте единственото спортно радио-предаване не ви прави в никакъв случай корифеи. Вслушвайте се повече в гласа на аудиторията, от колкото в собствения.

vasko1
Контакти:

Мнениеот vasko1 » 07 авг 2012 12:21

http://london2012.gong.bg/article/id/289095/
Браво на Иво Йовчев, че най-накрая някой се престраши да напише 1 истина, а това си е точно това. Това не са спортисти, а са си най-прости туристи.
И за да е пълно всичко като се прибере Свилен от Лондон да му поискате информация за всички федарации колко са изхарчили да ни стане ясно как и с по колко си живуркат.
Като допълнение за леката атлетика искаха да сформират щафета на 4х100 при жените, но гледам Тезджан и още една имаше непокрили квотите за Олимпиадата :lol: :lol: :lol:

slavia1913
Контакти:

Резултат на Литва-Русия

Мнениеот slavia1913 » 08 авг 2012 18:30

Абе Гонг кви са тия работи? Цяла статия, в която не е написано на едно място какъв е крайния резултат от мача?! Разбрим да правиш правописни, пунктуационни или донякъде граматически грешки, но да не напише в цяла стария как по дяволите е завършил мача е малоумно. И това честно казано не есе случва за пръв път.

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 10 авг 2012 08:57

Станка взе със сълзи среброто в Лондон -
http://london2012.gong.bg/article/id/289711/

лош редакторски избор за заглавие. информационният акцент трябва да е в загубата на финала, което за съжаление се случи.
Да загуби златото със сълзи поне би било малко по-прецизно, макар и отново банално.

в среда, в която конкуренцията е огромна, рафинирането на посланията, хедлайните, е добре да се прави наистина професионално.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Zaash
Контакти:

Футбол...

Мнениеот Zaash » 10 авг 2012 21:57

Много теми съм писал в гонг. бг. Много пъти съм участвал в дискусии.
Най- вече много пъти съм спорил с приятели за футбол!
Много пъти съм чувствал всеки български спортист като свой клонинг.
Много пъти съм се идентифицирал като българин чрез спортистите.
Около празниците(новогодишни) ГОНГ.БГ публикуваха много добри авторски материали на слушатели и читатели на гонг.
Аз се включих, но не получих внимание.
Но това не е важно.
Сега е време гонг! ако наистина смята да съществува да погне тази дискриминация на хората без връзка в спорта.
Тоест съществува тотална безсмислица в родния спорт. Едни получават субсидии, а други са немили недраги.
Спорта драги (както би казал Томислав) не е култура, нито бизнес, а според мен не е и религия.
Той обединява нации и предизвиква войни, но не е война!
Няма смисъл ако всичко е самоцел.!

Потребителски аватар
rodoshka
Контакти:

Защо „Гонг„ чете само „Манчестер Ивнинг Нюз„!

Мнениеот rodoshka » 13 авг 2012 11:30

Прави ми впечатление от известно време,че относно Арсенал,тук можем да прочетем „Само„ това,което пише „М.И.Н.„! Извинявайте но този източник е абсолютно „БЕЗПРИСТРАСТЕН„Според тях Пер$$$$$$$$и отдавна да е играч на М.Ю!!

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Re: Защо „Гонг„ чете само „Манчестер Ивнинг Нюз„!

Мнениеот stenly » 13 авг 2012 11:33

Явно просто не четеш всичко, което се пише в сайта, а само си търсиш начин да се заяждаш. Следи по-внимателно какво и как се пуска!
Освен това, можеш да проследиш къде и как се пускат нови теми, а тази е за друг раздел.
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
martokos
Контакти:

Редактирайте тази статия.

Мнениеот martokos » 13 авг 2012 12:53

Извинете ,но сте объркали в тази статия.
Мениджърът на Манчестър Сити сър Алекс Фъргюсън....
http://manchester.gong.bg/view_article. ... _id=290433

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”