За едно обещание...

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

mikell12
Контакти:

За едно обещание...

Мнениеот mikell12 » 28 авг 2009 16:14

Здравейте на всички от екипа на спортното шоу на България. Преди почти три години на 7 декември 2006 г. се случи нещо ужасно, нещо което мисля беше най-голямата вандалщина за нашия спорт. Тогава престана да съществува спортното радио на България - радио Гонг. Тогава спомням си бях безкрайно разочарован и сякаш нещо се откъсна от мен. Но преди малко си пуснах последната минутка на Русев - именно на 7 декември 2006г. Е там Томето даде едно обещание и надявам се то да се изпълни защото аз вярвам на годподин Русев. Обещанието беше че България ще има спортно радио Гонг и то ще се прави именно от екипа на Гонг. Искам просто да попитам хората от екипа как върви реализацията на това обещание? Силно се надявам това наистина да се случи и всички ние отново да си имаме своето радио и то емнно с хората от спортно шоу Гонг. Поздрави на всички от екипа и на всички слушатели.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: За едно обещание...

Мнениеот Бижутера » 28 авг 2009 16:54

Явно доста си бил депресиран,щом за 5 месеца имаш един пост във форума и от днес...бъзикам се, но спортно радио скоро едва ли ще има, проблема е известен - ето го :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”