GONG.BG - мнения и препоръки

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Re: GONG.BG - мнения и препоръки

Мнениеот Pro-European » 08 юли 2012 10:25

точно този акцент ли намерихте да изведете на преден план:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=282179

тези, които са против Лазаров и полу-грамотния Любо Ганев - те не се псевдо-фенове, това са хора с усещане за справедливост.

виж, ако говорим за псевдо-журналисти, за Инес - там е друга работата.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Amstel
Контакти:

Мнениеот Amstel » 15 юли 2012 16:23

http://gong.bg/view_article.php?article_id=283679
Гонг, стегнете се!
От въпросното спортно събитие има и други важни новини (като победител например), които може да споменете. Интересно ми е да назовете причината поради, която съсредоточвате цялата новина върху един български състезател, след като това състезание е кръг от националният ни шампионат и има и други участници от България.

vasko1
Контакти:

Мнениеот vasko1 » 16 юли 2012 02:01

http://gong.bg/view_article.php?article_id=283759
Стоичков ще търси сметка на лазарофф....само как звучи
И вие сте едни тарикати на дребно. Какво му обръщате внимание на този младеж? Помните ли как се изказваше, след като станаха екцесиите с феновете на едно турско отборче на "Герена". И там щеше да пише закони, да вкарва ред по стадионите и всяко чудо за 3 дни. Минаха тези 3 дни и човека залезе. И сега пак се появява.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 17 юли 2012 13:31

http://zona.gong.bg/view_article.php?article_id=284017 В тази статия има допусната грешка песента е " Child in time" ! Моля поправете я! Отиде си един гении!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 юли 2012 13:51

Gunners написа:http://euro2012.gong.bg/article/id/281621/

Това нещо не го разбирам, ако може някой да ми го обясни или наистина е грешка ?

86-годишният бивш нападател на националните отбори на Аржентина, Колумбия и Испания смята, че това трудно може да се случи, тъй като Икер е вратар. ??

Не е грешка. Тогава е можело да се играе за повече от един национален отбор. Не едновременно, но е било възможно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 23 юли 2012 14:59

Да, аз също щях да напиша за това. Нека хората от Гонг да си коригират статията. :)
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

MayDay
Контакти:

Мнениеот MayDay » 23 юли 2012 15:47

Здравейте,

Слушам редовно Дарик радио от години - сутрешния блок докато отивам, спортно шоу ГОНГ вечер докато се прибирам от работа.

със съжаление забелязвам една тенденция в спортната журналистика и ГОНГ в частност - да се обвиняват за всичко феновете. Как видиш ли феновете били задължени само да подкрепят отбора (разбирай да плащат за билети, фен-артикули, да пълнят стадионите, да пътуват, да дерат гърла, или да гледат платена телевизия) без да имат право да изразяват несъгласие или негативно мнение. Примерите са във всеки спорт - волейбола и футбола са най-актуалните. Не забравяйте, г-да журналисти, че всеки спорт, дори всяка медия съществува, не толкова благодарение на собствениците/инвеститорите/шефовете, а доста повече блаодарение на хората, които гледат и се интересуват от дадената сфера. Т.е. има търсене, затова има и предлагане. Спорта и медиите отдавна не са някакви идеални цели, които се правят "от добро сърце" или "за хората, за да изпитат чувство на гордост и радост". Правят се за пари - продажби, приходи от реклами, телевизионни права, артикули, трансфери. Пазарна икономика. А там ниши не остават - ако един инвеститор се откаже от печеливш бизнесмодел винаги ще се намери друг, който да го замести и да извлече дивидентите и това е нещо нормално. Едни си отиват, други идват, само интереса на публиката (търсенето) определя има ли го един бизнес или не (предлагането). Навсякъде по света всичко се прави в името на публиката, на хората, да са задоволени те, да има възможно най-голям интерес, за да има приходи за собствениците, ръководството, играчите, за да върви цялата индустрия, през спорта, медиите, магазините и т.н.. Бизнес не е мръсна дума, стига да се прави по правилата, прозрачно, ясно и честно. Само в България се внушава, че видиш ли от спорт не се изкарвали пари, че тук само някакви добродушни ангели-самаряни наливат пари в клубове, години наред само на загуба, а неблагодарната публика не проявявала разбиране?! Даже Томислав във петък се изцепи, че били свършили вече "мръсните мутренски пари и президенти в спорта". Е от къде това заключение, Томе? Да наистина, клубовете не се държат вече от отявлени мутри като Георги Илиев или Емил Наков (някои покойници), но пък Венци Стефанов още си е в Славия. Държат се от бели подставени якички. От къде са техните милиони, не е наша работа да питаме. Гриша Ганчев, Коко Динев, Тодор Батков, титаните? Нима в общественото пространство не се знае как са натрупали богатствата си? Нима не се знае, че спорта и туризма са двата отрасъла където се препират мръсните бандитски пари? Нима това, че си дал част от откраднатото за спорт, църкви, хотели или си го дарил на сираци те прави по-малко престъпник? Купува ли се индулгенцията? Трябва ли да си затваряме очите пред очевидни неправди, срещу шепа сребърници, че после да ни наричат неблагодарници? А вие журналистите също се държите като едни регистратори, въртите се спрямо удобните, гледате да не засягате корпоративни интереси, разбираемо и вие живеете и зависите от рекламите им. Но вижте една медия BBC, с един филм-скрита камера за Батето го изобличиха и принудиха да се махне от хранилките. Къде са вашите разследвания за уредени мачове, корупция, машинации? Изказвате лични мнения по национални медии, примерно за Радостин Стойчев и Матей Казийски - не му било сега времето, не било патриотично, хората как искали да си гледат волейбола, да си пият ракията и да им е готино. А кога е времето, да се вместим в графика? Принизихте принципна кауза, до махленски междуличностен конфликт, не направихте проучване за робските договори, не се върнахте назад да видите защо и кой провали миналата олимпиада, обективни ли бяха причините за трикратното уволнение на Стойчев, за набеждаването, че е продал мача? В същото време слушаме с часове какво е закусвал Гонзо или в кое списание се е снимал Валери Божинов, или дъждовно ли е времето в Агия Напа?! Дежурното оправдание е - ами това ги интересува хората. Е ще ме прощавате, но това е лъжа! 15,000 души се подписаха с имената си в петиция протиж уволнението на Стойчев и се обявихме за оставката на целия УС на БФВ, протести, плакати, във и пред залата - абсолютна цензура и медийна тъмнина. Това, че на мач от А група се събират по най-много 1000 души, не пречи да се отразяват и подготвителните лагери на "звездните" отбори, които от години не са постигали нищо освен да отблъснат публиката. Но не, продължават да ни се навират в лицето никому ненужни новини, вместо да се обърне внимание на важните проблеми и спортове прославили България далеч повече от перачницата за пари наречена български футбол. И накрая какво - феновете са виновни, ако си бяха мълчали можеше да мине номера още известно време...

Извинявам се, че съм малко емоционален и рязък на моменти, но наистина ми писна да слагаме каруцата пред коня! Мога да пиша още много, но по-добре да спра до тук. Ще се радвам ако засегнете темата в някое от предаванията!

С уважение,

Георги Данов, 29г. от София

NaskoBg
Контакти:

Мнениеот NaskoBg » 26 юли 2012 16:34

вземете оправете онлайн стрийма защото само лaгва, а в момента дори не мога да се конектна
_/\_

Потребителски аватар
AntrAcsA
Контакти:

Мнениеот AntrAcsA » 27 юли 2012 20:08

Абе момчета и момичета, има ли начин от някъде да слушам днескашния гонг от 17:00 ,защото бях на важна среща и го испуснах , а ми е интересно да чуя мнението на Томислав , и изобщо цялото предаване от днес .
Изображение

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”