krum_kravov написа:Wishes написа:Какво е казал Русев ?
Каза, че предстои нещо много хубаво, слушателите да внимават в следващите няколко месеца.
Една от малкото хубави новини напоследък. Стискам палци да стане реалност.
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
krum_kravov написа:Wishes написа:Какво е казал Русев ?
Каза, че предстои нещо много хубаво, слушателите да внимават в следващите няколко месеца.
plamko1 написа:От това по-хубаво нещо не бях чувал скоро.... Да си призная честно бях пристрастен към Радио Гонг и плаках много на финалните думи на г-н Русев. Няма да забравя как съм слушал радиото и в 4-5 суринта когато играехме на първенство по Волейбол в Япония. Как коментираха Златният медал на Румяна Нейкова от Пекин, Борбата и т.н... ако трябва да изброя всичките им коментари няма да ми стигнат и 2 дни писане. Тръпки ме побиват от щастие само като ми мине мисълта за това Радио през ума. Екипът който е от абсолютни професионалисти липсва на аудиторията. Всички знаем до какви нови измерения в коментирането на футболни срещи, издигна тандема Русев-Александров. Да не забравяме, че винаги са били и доста самокритични и не са се криели и срамували от грешките си (имаха такова предаване където пускаха всичките си гафове в ефир). Може би около 90% от хората които са в форума на всеки един мач който се е предавал по ТВ и коментирал по Радио Гонг са спирали звука на ТВ-то. Радиото се слушаше от левскари и цесекари, от локомотивци и ботевисти и т.н. Беше любимо на всички фенове на спорта без изключение. Предполагам че ще има доста по-голям интерес при повторното му пускане ( не че е било с малък рейтинг) и няма да се оплакват от рекламодатели.
Искрено и от все сърце пожелавам на целият екип и специално на Томислав Русев да им се сбадне мечтата отново и този път да остане завинаги на някоя честота!!!!
И ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ.... ФУТБОЛ, СПОРТ И РОК.
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост