Полезна ли е пицата?
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Полезна ли е пицата?
Когато ям пица се чувствам добре, значи е полезна! 

- alexveselinov
- Контакти:
Ако си направиш тестото сам от пълнозърнесто брашно и си слажиш свежи и пресни продукти защо да не е полезна?

[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
Дали е полезна не знам,но който поне веднъж е вкусил пица на пещ закупена директно от Неапол ще забрави за подобна дилема.
- Neron
- Контакти:
Джокович залъгва хората че е спрял пицата и заради това играе добре ама не му вярвам.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- santiliana
пицата дали е вредна?! Зависи от гледната точка. Ако подадеш парче пица на едно изнемощяло от глад дете- ще мислиш ли дали ще му навреди или просто ще видиш как за минутка то утолява глада си и ще "закрепи душица"...Мисля, че прекалено много се хиперболизират темите за т.нар. "вредни храни", за "разделното" и изобщо- за "здравословното хранене". Което води до определено психясване, особено при дамите, което избива до създаване на комплекси и вманиячаване ... Затова започнаха да стават и все по-чести случаите на анорексия и какви ли не болести на "здравословното хранене"...Мога доста да пиша, но няма смисъл. Ще завърша с един случай от реалния живот, на който лично аз бях свидетел:
Разговарят двама мои познати, които са на около 60 години. Единият, се вманиачил да води именно подобен "здравословен начин на живот" като дори пиеше някакви специални билкови отвари за полова мощ. Препоръча ги на другият мъж. А онзи, който беше изключително прагматичен реалист му отговори:
"Абе човек...То оная работа не се вдига от п/тка, та от треволяк ли ще се вдигне бе!"
Та така и с другите работи, пичове...
Разговарят двама мои познати, които са на около 60 години. Единият, се вманиачил да води именно подобен "здравословен начин на живот" като дори пиеше някакви специални билкови отвари за полова мощ. Препоръча ги на другият мъж. А онзи, който беше изключително прагматичен реалист му отговори:
"Абе човек...То оная работа не се вдига от п/тка, та от треволяк ли ще се вдигне бе!"
santiliana написа:пицата дали е вредна?! Зависи от гледната точка. Ако подадеш парче пица на едно изнемощяло от глад дете- ще мислиш ли дали ще му навреди или просто ще видиш как за минутка то утолява глада си и ще "закрепи душица"...Мисля, че прекалено много се хиперболизират темите за т.нар. "вредни храни", за "разделното" и изобщо- за "здравословното хранене". Което води до определено психясване, особено при дамите, което избива до създаване на комплекси и вманиячаване ... Затова започнаха да стават и все по-чести случаите на анорексия и какви ли не болести на "здравословното хранене"...Мога доста да пиша, но няма смисъл. Ще завърша с един случай от реалния живот, на който лично аз бях свидетел:

[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
- paceto
- Контакти:
vankata94 написа:Иринка е права,разбира се,че пиците на пещ са най-вкусните пици.
Вярно си е.
- dreben23
- Контакти:
Домашната пица е полезна! Първо, за джоба и второ, яде цялото семейство, докато с онзи втопачен, суров продукт, който наричате пица, не може да се наядете, дори и с две-три парчета! Гарантирам, че домашно приготвената пица е полезна както за джоба, така и за преодоляване на мързела за готвене! Абе вас бабите с кво ви хранят бре, тестото не било полезно- хапвай си ти кексчек, палачинки, пица, макарони и мекици рано сабахлен, пък да не е полезно за въглехидратите!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”