GONG.BG - мнения и препоръки
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- shotgun blues
- Контакти:
Re: GONG.BG - мнения и препоръки
темата е и за "Спортно шоу Гонг" ,а Гонг.бг е сайт на Гонг и Дарик Радио,та въпросът ми е - Защо вече 3 дена в ЛОВЕЧ няма Дарик радио и не мога да ви слушам,да не сте спрели излъчването на радиото за този град,какво става 

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
-
- Контакти:
Може ли да отправя едно предложение към сайта гонг.бг - да увеличат броя на коментарните статии за определените мачове? Това което е като новина-сбит преразказ на срещата, ние дето сме гледали мача го знаем, а именно всичката суха информация за 90те минути. Анализът, личното мнение, обосновката защо тоя бил слаб а тая схема е печеливша или не, е нещото което мене лично ме интригува да гледам футбол, да се интересувам от тънкостите на играта и е начин да науча нещо ново, нещо в повече от това което съм видял по телевизията или на стадиона помежду люпенето на семки и обсъждането на мадамите в съседния сектор. Мисля че спортните журналисти прекалено много се стараят да НЕ изразяват лично мнение след конкретни случаи, срещи и ситуации, страхувайки се за реномето си. Еми то винаги е така - половината държава са ти фенове, другата половина те мразят. Никой не е пророк в собствената си страна, но интелигентните и образовани хора ще се радват да прочетат интересни заключения и разбори - нещо подобно на това което правят в ефир водещите по Диемата, да речем.
- shotgun blues
- Контакти:
пуснаха радиото 

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Искам да помоля Томислав Русев да поговори сериозно за това А група да стане от 10 отбора и да има 4 по 9 - 36 мача!
Защо 36 а не например 44, ами защото на тези вечно уморени наши футболисти това ще дойде в повече...а така само 6 мача повече вместо безсмислени контроли и само 3 мача на полусезон. Несериозно е 3 месеца почиват и после на бързо 15 мача, ми те минават на един дъх! А така хем 4 пъти ще играят силните отбори помежду си хем ще бъдат повечко мачовете и ще бъде адски интересно.
Само така ще израснем като футболна държава.
Може примерно да поканите Борислав Михайлов по тази тема.
Защо 36 а не например 44, ами защото на тези вечно уморени наши футболисти това ще дойде в повече...а така само 6 мача повече вместо безсмислени контроли и само 3 мача на полусезон. Несериозно е 3 месеца почиват и после на бързо 15 мача, ми те минават на един дъх! А така хем 4 пъти ще играят силните отбори помежду си хем ще бъдат повечко мачовете и ще бъде адски интересно.
Само така ще израснем като футболна държава.
Може примерно да поканите Борислав Михайлов по тази тема.
Доста непрофесионално прозвучаха двамата коментатори на мача на Левси-Лудогорец на финала на мача не знаеха колко смени са направили Лудогорец прозвуча малко като Левски падна дреме ни за Лудогорец.
защо няма винаги качен аудио запис на Спортно шоу Гонг
Гонг - качете аудио запис от коментара на Левски-Лудогорец
Уважаеми журналисти,
Много Ви моля - качете аудио запис от коментара на мача Левски-Лудогорец!
Вчера Томислав Русев коментира в сайта, че един друг сайт си е позволил да напише пълни лъжи за предаването на мача между Левски и Лудогорец по Дарик радио.
Това, че "екипът на Гонг има правило, да не отговаря на нападки на злобни и завистливи медии" си е Ваше право и аз напълно го подкрепям, обаче Вие често твърдите, че мнението на Вашите слушатели е важно, често цитирате общите настроения във форума и т.н. Вече втори ден, няколко човека, в няколко различни теми Ви помолиха да качите записа от прякото излъчване по Дарик, но така и не видях реакция на това желание. За сметка на това, обаче реагирахте като ужилени на коментара във въпросният сайт. Това ме оставя с впечатлението, че или мнението на този сайт Ви вълнува повече от това на Вашите читатели и слушатели, или че всъщност въпросният сайт казва истината. Бил съм свидетел, как друг път сте качвали запис на дискусия в студиото Ви, само защото е имало голям интерес към нея - не мислите ли, че такъв голям интерес е налице и сега?
Моля, качете този запис, за да можем безпристрастно да преценим каква е истината - нали претендирате да сте сайта, който най-много я цени:)
Много Ви моля - качете аудио запис от коментара на мача Левски-Лудогорец!
Вчера Томислав Русев коментира в сайта, че един друг сайт си е позволил да напише пълни лъжи за предаването на мача между Левски и Лудогорец по Дарик радио.
Това, че "екипът на Гонг има правило, да не отговаря на нападки на злобни и завистливи медии" си е Ваше право и аз напълно го подкрепям, обаче Вие често твърдите, че мнението на Вашите слушатели е важно, често цитирате общите настроения във форума и т.н. Вече втори ден, няколко човека, в няколко различни теми Ви помолиха да качите записа от прякото излъчване по Дарик, но така и не видях реакция на това желание. За сметка на това, обаче реагирахте като ужилени на коментара във въпросният сайт. Това ме оставя с впечатлението, че или мнението на този сайт Ви вълнува повече от това на Вашите читатели и слушатели, или че всъщност въпросният сайт казва истината. Бил съм свидетел, как друг път сте качвали запис на дискусия в студиото Ви, само защото е имало голям интерес към нея - не мислите ли, че такъв голям интерес е налице и сега?
Моля, качете този запис, за да можем безпристрастно да преценим каква е истината - нали претендирате да сте сайта, който най-много я цени:)
До екипа на ГОНГ.бг: пише се ЮРИСКОНСУЛТ - а не юрисТконулт
0900-12-230 (10 импулса в минута) - телефон на БАН за правописни справки.
0900-12-230 (10 импулса в минута) - телефон на БАН за правописни справки.
НЕ ГЛЕДАМ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ
"Юнайтед на 6 точки от 20-ата титла, Бербо се върна в игра след 52 дни" - хипотетичен вариант: Сити взимат всичко до края, Юнайтед само 6 точки ... Сити ще са шампиони с една точка преднина! 

Pupper_ написа:"Юнайтед на 6 точки от 20-ата титла, Бербо се върна в игра след 52 дни" - хипотетичен вариант: Сити взимат всичко до края, Юнайтед само 6 точки ... Сити ще са шампиони с една точка преднина!
Това е за темата: "Гаф след гаф"

...
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”