GONG.BG - мнения и препоръки

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: GONG.BG - мнения и препоръки

Мнениеот shotgun blues » 26 мар 2012 11:19

темата е и за "Спортно шоу Гонг" ,а Гонг.бг е сайт на Гонг и Дарик Радио,та въпросът ми е - Защо вече 3 дена в ЛОВЕЧ няма Дарик радио и не мога да ви слушам,да не сте спрели излъчването на радиото за този град,какво става :evil:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

adv_petrov
Контакти:

Мнениеот adv_petrov » 27 мар 2012 20:33

Може ли да отправя едно предложение към сайта гонг.бг - да увеличат броя на коментарните статии за определените мачове? Това което е като новина-сбит преразказ на срещата, ние дето сме гледали мача го знаем, а именно всичката суха информация за 90те минути. Анализът, личното мнение, обосновката защо тоя бил слаб а тая схема е печеливша или не, е нещото което мене лично ме интригува да гледам футбол, да се интересувам от тънкостите на играта и е начин да науча нещо ново, нещо в повече от това което съм видял по телевизията или на стадиона помежду люпенето на семки и обсъждането на мадамите в съседния сектор. Мисля че спортните журналисти прекалено много се стараят да НЕ изразяват лично мнение след конкретни случаи, срещи и ситуации, страхувайки се за реномето си. Еми то винаги е така - половината държава са ти фенове, другата половина те мразят. Никой не е пророк в собствената си страна, но интелигентните и образовани хора ще се радват да прочетат интересни заключения и разбори - нещо подобно на това което правят в ефир водещите по Диемата, да речем.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 28 мар 2012 00:56

пуснаха радиото 8-)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Iso24
Контакти:

Мнениеот Iso24 » 30 мар 2012 02:50

Искам да помоля Томислав Русев да поговори сериозно за това А група да стане от 10 отбора и да има 4 по 9 - 36 мача!
Защо 36 а не например 44, ами защото на тези вечно уморени наши футболисти това ще дойде в повече...а така само 6 мача повече вместо безсмислени контроли и само 3 мача на полусезон. Несериозно е 3 месеца почиват и после на бързо 15 мача, ми те минават на един дъх! А така хем 4 пъти ще играят силните отбори помежду си хем ще бъдат повечко мачовете и ще бъде адски интересно.
Само така ще израснем като футболна държава.

Може примерно да поканите Борислав Михайлов по тази тема.

tchefo
Контакти:

Мнениеот tchefo » 03 апр 2012 11:52

Доста непрофесионално прозвучаха двамата коментатори на мача на Левси-Лудогорец на финала на мача не знаеха колко смени са направили Лудогорец прозвуча малко като Левски падна дреме ни за Лудогорец.

rummya
Контакти:

Мнениеот rummya » 04 апр 2012 10:02

защо няма винаги качен аудио запис на Спортно шоу Гонг

nikibars
Контакти:

Гонг - качете аудио запис от коментара на Левски-Лудогорец

Мнениеот nikibars » 05 апр 2012 10:21

Уважаеми журналисти,

Много Ви моля - качете аудио запис от коментара на мача Левски-Лудогорец!
Вчера Томислав Русев коментира в сайта, че един друг сайт си е позволил да напише пълни лъжи за предаването на мача между Левски и Лудогорец по Дарик радио.
Това, че "екипът на Гонг има правило, да не отговаря на нападки на злобни и завистливи медии" си е Ваше право и аз напълно го подкрепям, обаче Вие често твърдите, че мнението на Вашите слушатели е важно, често цитирате общите настроения във форума и т.н. Вече втори ден, няколко човека, в няколко различни теми Ви помолиха да качите записа от прякото излъчване по Дарик, но така и не видях реакция на това желание. За сметка на това, обаче реагирахте като ужилени на коментара във въпросният сайт. Това ме оставя с впечатлението, че или мнението на този сайт Ви вълнува повече от това на Вашите читатели и слушатели, или че всъщност въпросният сайт казва истината. Бил съм свидетел, как друг път сте качвали запис на дискусия в студиото Ви, само защото е имало голям интерес към нея - не мислите ли, че такъв голям интерес е налице и сега?
Моля, качете този запис, за да можем безпристрастно да преценим каква е истината - нали претендирате да сте сайта, който най-много я цени:)

Потребителски аватар
hue
Контакти:

Мнениеот hue » 05 апр 2012 17:29

До екипа на ГОНГ.бг: пише се ЮРИСКОНСУЛТ - а не юрисТконулт

0900-12-230 (10 импулса в минута) - телефон на БАН за правописни справки.
НЕ ГЛЕДАМ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 15 апр 2012 20:21

"Юнайтед на 6 точки от 20-ата титла, Бербо се върна в игра след 52 дни" - хипотетичен вариант: Сити взимат всичко до края, Юнайтед само 6 точки ... Сити ще са шампиони с една точка преднина! ;)

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 16 апр 2012 00:28

Pupper_ написа:"Юнайтед на 6 точки от 20-ата титла, Бербо се върна в игра след 52 дни" - хипотетичен вариант: Сити взимат всичко до края, Юнайтед само 6 точки ... Сити ще са шампиони с една точка преднина! ;)

Това е за темата: "Гаф след гаф" :mrgreen:
...

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”