Грънчаров, Русев и Стоянов да се извинят!

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Грънчаров, Русев и Стоянов да се извинят!

Мнениеот modor » 03 апр 2012 10:42

[center]Нищо ново: Пак завиждат на Гонг и го оплюват[/center]

Един сайт си е позволил да напише пълни лъжи за предаването на мача между Левски и Лудогорец по Дарик радио.

Екипът на Гонг има правило, да не отговаря на нападки на злобни и завистливи медии.

Поради тази причина, няма да отговаряме и сега, а ще преценим дали да потърсим правата си по съдебен път.

С уважение към огромната ни аудитория по Дарик радио и в Gong.bg,

Продуцент на Гонг Томислав Русев
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 03 апр 2012 10:54

Че то тук дори и подобие на журналисти няма. Просто няколко човека, които не крият пристрастията си към любимите си отбори, висят като кученца около стадионите им, задават удобни въпроси, пишат възхвалителни статии най-често към "финансовите благодетели" и въртят опашка като получат някой кокал - екскурзийка за подготвителен лагер или мач от евротурнирите. Ако това е журналистика аз съм трамвай!

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 03 апр 2012 10:56

:lol: Защо да се извиняват? Както се вижда и от поста по-горе, щели да съдят някои, които имали "наглостта" да им изтърсят истината пред очите, истина, която те самите не осъзнават и не виждат заради синята мъгла, която е обгърнала мозъците им и която ги кара да изглеждат все по жалки в очите на хората! Национална медия? :lol:
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 03 апр 2012 11:03

boys85 написа:Че то тук дори и подобие на журналисти няма. Просто няколко човека, които не крият пристрастията си към любимите си отбори, висят като кученца около стадионите им, задават удобни въпроси, пишат възхвалителни статии най-често към "финансовите благодетели" и въртят опашка като получат някой кокал - екскурзийка за подготвителен лагер или мач от евротурнирите. Ако това е журналистика аз съм трамвай!

+1 ,Кой до Турция , кой до Либия ,обикалят си безплатно по света момчетата .
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 03 апр 2012 11:47

Днес след 17 ч ще бъде интересно в Дарик :) :)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 апр 2012 12:37

Hrabar написа:Това изказване е еманация на сините разбирания за играта. БФС, комисии, съдии...за тях това е част от футбола. За това в Европа им разказват играта всякакви пробити отборчета с трудни за изговаряне имена.

Покрай тия "пробити" отборчета имаше 1/4 финал в УЕФА, Шампионска лига и 2 пролетни участия в Европа.
Или и тях сме ги постигнали със съдии, комисии ... и Извънземните !??

Вие СЛЕД КОМУНИЗМА, що ви няма на футболната карта ? ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
needaweed
Контакти:

Мнениеот needaweed » 03 апр 2012 12:56

boys85 написа:Че то тук дори и подобие на журналисти няма. Просто няколко човека, които не крият пристрастията си към любимите си отбори, висят като кученца около стадионите им, задават удобни въпроси, пишат възхвалителни статии най-често към "финансовите благодетели" и въртят опашка като получат някой кокал - екскурзийка за подготвителен лагер или мач от евротурнирите. Ако това е журналистика аз съм трамвай!

Подкрепям. Така набедените "журналисти" просто имат са имали шанса да получат ефирно време в национална медия, в която да се изживяват като подобие на гурута на футбола. Дори и някога да са имали качества, то в момента се изливат почти изключително пристрастни мнения, подходящи много повече за сбирка на по чашка. Не само това, заприличват все повече на маргинали и инфлантили, нямащи нищо, ама нищо общо нито с т.нар. "обективност", още по-малко с журналистика.
Винаги, навсякъде !

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 03 апр 2012 13:23

Второ мнение ми се трие,а другия ми акаунт е заключен вече(kilobane)......Очаквам и от този да ме баннат,но трябва някой да казва истината,а Томислав и Грънчаров да не заравят главите в пясъка като щраусите,а да работят за доброто на футбола ни.Вместо цял ден да говорят за работа със съдиите,да седнат да погледат някой мач,да направят статистика какво е игровото време,колко паса са подадени,какви грешки правят съдиите в европа и какви са тези статистики у нас и като застанат пред Гонзо(или който и да е друг) да не го питат какво ви е мнението за съдията или подобен глупав въпрос,а да попитат защо влиза носилката на всеки един мач в България по толкова пъти в един мач,колкото не се събира в Англия за 2 кръга.Защо децата бавят топките и са научени за това от треньорите и още много защо,въпроси ,които са жизненоважни за атрактивността на футбола,тогава може би ще дойдат и въпросите към президентите-колко билета продадохте г-н Президент,как мислите да създадете удобства за да идват повече зрители,колко от издръжката на клуба се поема от закупени билети и карти,после идват и последните въпроси-как мислите г-н Президент да увеличите местата на стадиона ви,за да може всеки желаещ да си закупи билет и т.н. Като започнете да задавате последните въпроси уважаеми ми журналисти,тогава може да се каже ,че сте си свършили работата перфектно.И за капак,знам ,че ме банвате заради въпроса ми дали не са наркомани Русев и Грънчаров,ама пак ще си го задам и ще помоля господата да си направят тест....не си обяснявам иначе просташкото им държане от снощи,но на тях изглежда им е позволено и няма кой да ги отстрани!
Изображение

На линия
Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 03 апр 2012 13:37

Какво очаквате да стане, когато решаващ мач на Левски се коментира от Томислав Русев, Вальо Грънчаров и Стефан Стоянов? То не че има от екипа им някой от Лудогорец де, но то е всеизвестно, че там 80 % от екипа им са левскари. Ако Левски бяха били щяха да се леят оди и тържествени слова в чест на синия клуб. Винаги е било така и така и ще бъде явно. Ако наистина са нарекли Лудогорец селяни в национален ефир, значи наистина са паднали много ниско, ама много.
Искам да кажа нещо и за Гонга и по-точно така наречения обзор на кръга, който те правят в предаването. Момчета, спрете да разпъвате локуми и да развивате алабалистики, защото наистина не сте интересни, ама никак даже. Не ми говорете все едно сте на село, в селската кръчма по време на тези анализи, защото убеден съм, че не това е целта. Това да седнеш и да водиш дискусия в по-разговорен ракурс в стил "Пред банята" не е лоша идея, но напослъдък вие превърнахте това в някаква селска, идиотска и низка свада. Добре говорете си като фенове, но си говорете като интелигентни фенове, засягайте важните и стойностни теми, а не като най-обикновени тъпоумни лумпени да говорите глупости само. И най-вече Вальо Грънчаров да се контролира малко и да говори по-нормално, щото в противен случай тоя човек просто няма място в тва студио. Прилича ми на някакъв афектиран, инфантилен тинейджър. Ужасно е да слушаш човек на неговите години да пищи така и да не може да се контролира, да прекъсва другите и да говори само в стил: Това, което казвам само аз е вярното и т.н. Вальо стегни се ве човек, не се дръж като някакво инфантилно дете, казвам ти го сериозно!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

rummya
Контакти:

Мнениеот rummya » 03 апр 2012 19:58

как мога да си изтегля аудио запис

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”