ehh написа:Стенли, стига си отклонявал/а темата. Кажи, защо не се подписвате под статиите.
От какво се притеснявате? Нали не вършите нищо срамно? Напротив, даже вършите публична работа, имате много фенове... ако някой тук ви критикува за нещо, то е за подобряване качеството на самия сайт.
Смяташ, че нещата не са свързани ли? Ако се притеснявахме от нещо, както и останалите ми колеги, може би този форум изобщо нямаше да съществува. Или нямаше изобщо да имам отношение по въпросите, които се поставят тук. Подписването на преводни материали или такива, които са плод на общи усилия, е проява на липса на добър вкус. Личните мнения, както и авторските новини, и текстове си имат имена! Предполагам си забелязал. В повечето случаи моята работа е редакторска, рядко - творческа, за да сложа името си. При писането на книги, например, е важен авторът, а не преводачът на изданието. Или пък редакторът.
Ако някой тук ни критикува за нещо, то е добре дошло. Както виждаш отделям достатъчно време (от свободното си време), за да обясня или уточня, особено ако не се съгласявам с изказванията ви. ОБАЧЕ! Кажи ми ти, моля те, как трябва да се чувстваме, когато видим обиди или обвинения, в които пише, че в заглавието "... Бербатов не игра срещу Челси" има нюанс, или с него настройваме феновете. Та, само след няколко часа ще видиш материали в сайта точно от "Театъра на мечтите".