За цензурата в Ботев ПД! До тук!

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Re: За цензурата в Ботев ПД! До тук!

Мнениеот venomcho » 29 яну 2012 02:08

MORSKI написа:
venomcho написа:П.П. абе шефче, нали беше много надъхан нещо - нямало да продължаваме да си правим квото си искаме...баси оптимиста тая писарушка :mrgreen:

Каквото вероятно на столипиновски значи тази дума :lol:

ооо да направо ме заби с ТВА "измъкване" - да сравниш съкращаване при жаргонен израз със тотална неграмотност, заради която нищо чудно, че си приятелка с чернобелите :mrgreen:

П.П. по твойта малоумна логика - ти като знаеш за Столипиново, бил ли си там или само си слушал от гореспоменатите ?

gamaun

Мнениеот gamaun » 29 яну 2012 18:04

MORSKI написа:ПС: Много бързо стана вторник :lol: Или пишем прибързано, а? :lol:

Не, Морски, домашното за вторник не ти е отменено, не се и надявай да стане. И се постарай да го довършиш дотогава (доколкото ти стигат силиците де ;) ), в противен случай ще го пусна като отделна тема първо във форума на "Черно море" (не за друго, а за да можеш малко да се направиш на мъж). Надявам се там да има достатъчно грамотни момчета, които да не се затруднят от елементарните задачки. А иначе с цитати от твоите съобщения някой би могъл да напише дисертация за типичните езикови грешки на типичния български ученик в днешно време (това в никакъв случай не го показвай на шефа си ;)) .
Последното, което мога да направя за теб, е да ти препоръчам консултант. Иди във форума на "Левски" и питай за Капитана - не вярвам да ти откаже помощта си, човекът е строг и справедлив, но отзивчив. Само не забравяй да споменеш, че аз те пращам. ;)
Още нещо - имай предвид, че в определено отношение под моя протекция са привържениците не само на "Ботев", но и съгражданите от "Локомотив". Ние може да си правим гаргара с жепейците, те също може да се бъзикат с нас, но когато някой външен си позволи такава волност спрямо пловдивчани, сработва инстинктът за защита на градската чест и на съгрешилия лошо му се пише. Та за твое добро повече не пробвай забележки в областта на езиковата култура, защото си разкрит.

Последен цитат от теб (надявам се веднага да го поправиш, иначе никой няма да повярва, че дори си чел правилата за членуване):
MORSKI написа:Ще ти дам жокерче, за да не се мъчиш (в градът под тепетата се намира и е в жълто-черни и черно-бели окраски) :mrgreen:

Горното също не го показвай на шефа си - ще те изхвърли като мръсно коте! Всъщност най-добре изобщо не споменавай, че посещаваш каквито и да било форуми - казвай, че в свободното си време четеш романите на Денди. :mrgreen:
[offtopic]Не искам да повдигам въпроса как е възможно модератор да е толкова неграмотен и на какъв език би научил децата във форума, но да си лежи на съвестта на тези, които са го допуснали.
П.п. Аз бих направил пробен изпит по български за всички модератори. Публичен. Нещо като теста по физкултура за полицаите. ;)[/offtopic]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 31 яну 2012 00:41

gamaun написа:Не, Морски, домашното за вторник не ти е отменено, не се и надявай да стане. И се постарай да го довършиш дотогава (доколкото ти стигат силиците де ), в противен случай ще го пусна като отделна тема първо във форума на "Черно море" (не за друго, а за да можеш малко да се направиш на мъж). Надявам се там да има достатъчно грамотни момчета, които да не се затруднят от елементарните задачки. А иначе с цитати от твоите съобщения някой би могъл да напише дисертация за типичните езикови грешки на типичния български ученик в днешно време (това в никакъв случай не го показвай на шефа си ) .
Последното, което мога да направя за теб, е да ти препоръчам консултант. Иди във форума на "Левски" и питай за Капитана - не вярвам да ти откаже помощта си, човекът е строг и справедлив, но отзивчив. Само не забравяй да споменеш, че аз те пращам.
Още нещо - имай предвид, че в определено отношение под моя протекция са привържениците не само на "Ботев", но и съгражданите от "Локомотив". Ние може да си правим гаргара с жепейците, те също може да се бъзикат с нас, но когато някой външен си позволи такава волност спрямо пловдивчани, сработва инстинктът за защита на градската чест и на съгрешилия лошо му се пише. Та за твое добро повече не пробвай забележки в областта на езиковата култура, защото си разкрит.

Последен цитат от теб (надявам се веднага да го поправиш, иначе никой няма да повярва, че дори си чел правилата за членуване):
MORSKI написа:Ще ти дам жокерче, за да не се мъчиш (в градът под тепетата се намира и е в жълто-черни и черно-бели окраски)

Горното също не го показвай на шефа си - ще те изхвърли като мръсно коте! Всъщност най-добре изобщо не споменавай, че посещаваш каквито и да било форуми - казвай, че в свободното си време четеш романите на Денди.
[offtopic]Не искам да повдигам въпроса как е възможно модератор да е толкова неграмотен и на какъв език би научил децата във форума, но да си лежи на съвестта на тези, които са го допуснали.
П.п. Аз бих направил пробен изпит по български за всички модератори. Публичен. Нещо като теста по физкултура за полицаите. ;)[/offtopic]

Както вече ти казах: нелепо, жалко и смешно, а дори цинично е да се опитваш да остроумничиш във форум и да даваш "съвети", като ти самият допускаш грешки в правописа. Аз, ако съм неграмотен, същото важи и за твоята особа. Просто си прегледай мненията назад, в които не си мислил за градската чест.

Най-добрата черта на българина във форум- всезнайството. Добре си го овладял и преди да даваш съвети и идеи, вземи и погледни какво представляваш ;)

Виждам, че споменаваш непрестанно шефа ми, явно друго не ти идва като довод. Само едно ще ти кажа- когато се налага и където се налага съм се доказал. Давам ти жокер- това не е пред някой анонимен в спортен форум :lol: ;) Въобще не ме интересува кой ще повярва и кой не, ясно ли ти е това нещо. След като съм издържал матура с 6.00- с 95 точки, при максимални 100, мислиш ли, че ми пука какво мислиш ти или някой друг в този форум :mrgreen:

Редно е след като ти знаеш и непрестанно използваш в каква насока на живота работя аз, да споменеш ти с какво се занимаваш. Да видим твоят шеф дали няма да е добре да не чете какво пишеш тук :mrgreen:

Въобще не ме интересува вашата градска чест или нещо друго- аз си имам мнение, което отстоявам.

А за модераторството- един съвет към теб, научи кой, кой е в този форум ;) Кой по какъв начин е станал модератор, откога и колко е дал за него. Ще ти подскажа съвсем малко- човекът, с който пишеш в момента, е избран от потребителите в този форум да е модератор и същите са пуснали тема за него в знак на благодарност за всичко, което е свършил. За един модератор грамотността или липсата на такава не е единственото важно нещо . И за твое сведение- плоският ти начин да се заядеш не променя факта, че отлично знам къде се поставя пълен или кратък член. И това, че следиш вече всяка дума в постовете ми, показва едно-дребнавост и чудене за какво да се заядеш.

Не ме интересува как пиша във форум, дори не си проверявам постовете. Все ми е тая дали ще напиша попадение или попдение. Дали след предлог съм изписал пълен, вместо кратък член. Дали след съм съм сложил пълен член. Достатъчно съм дал за този форум, колкото и нескромно да звучи. И слабо ме вълнува както ще кажеш по този повод! Виж съдиЙ, попадиЙ и т.н грешки просто няма да си позволя да напиша. Но защо не говориш за това, как огромен % от потребителите в този форум пишат така, а? Не е нужно да ми отговаряш- ясен си ми.

И имай предвид, че като си тръгнал в тази насока, не си мисли, че само ти можеш да следиш и да очакваш грешка :mrgreen: Имам достатъчно друга работа, но ако ме принудиш, ще видиш, че и ние варненците не се различаваме особено от вас, що се касае до градска чест ;)

ПС: И настоящото мнение не съм проверявал обстойно, дерзай, "учителю" :mrgreen:

Остани със здраве!

gamaun

Мнениеот gamaun » 05 фев 2012 20:40

Морски, това, че имаш заслуги (нарочно не слагам кавички) пред някого във форума, не означава, че можеш да правиш забележки на простосмъртните посетители за езика им, без да обръщаш внимание на своя. А цитираните изречения, които ти така и не успя да поправиш, са взети точно от тази ти тирада ;). И е смешно да ме заплашваш с "разобличаване" - не, че не правя и аз грешки, но за да ги видиш, трябва да подскочиш доста над ръста си. Просто си представи как би се почувствал, ако някой, който пише "съдий" или "попадий" (цитирам), започне дискусия с теб на тема "езикова култура" и ще видиш цялата абсурдност на думите си. Все пак се надявам, че краткият урок ти е бил полезен - няма да повиши граматическите ти знания, разбира се (щом все пак си взел матурата, положението вече е непоправимо), но поне ще слага спирачка при бъдещите ти прояви като всезнайко (пак не слагам кавички).
Хайде остани си и ти със здраве, а аз отивам в подопечния ти форум (обещах ти го), за да проверя колко минути ще са необходими на някой друг варненец, за да намери малките грешчици в апела ти за чист български език.

[offtopic]Няма лошо да се хвалиш с отличната си оценка от матурата, но след като веднъж с очите си видях как момче, което има проблеми с таблицата за умножение, гордо размахваше резултата 5.50 по математика от същата тази матура, вярата ми в българското образование окончателно рухна.
От мен да мине - ще ти дам пример за моя грешка (нарочна) в горния текст, за да си наясно в каква посока да си правиш анализите. Безсмислено е да слагам личното местоимение "ти" в "...които ти така и не успя да поправиш...", защото флексията на глагола показва кой върши действието. Та ако имаш мерак - действай, а аз ще помагам! ;)[/offtopic]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 05 фев 2012 23:32

gamaun написа:Морски, това, че имаш заслуги (нарочно не слагам кавички) пред някого във форума, не означава, че можеш да правиш забележки на простосмъртните посетители за езика им, без да обръщаш внимание на своя. А цитираните изречения, които ти така и не успя да поправиш, са взети точно от тази ти тирада ;). И е смешно да ме заплашваш с "разобличаване" - не, че не правя и аз грешки, но за да ги видиш, трябва да подскочиш доста над ръста си. Просто си представи как би се почувствал, ако някой, който пише "съдий" или "попадий" (цитирам), започне дискусия с теб на тема "езикова култура" и ще видиш цялата абсурдност на думите си. Все пак се надявам, че краткият урок ти е бил полезен - няма да повиши граматическите ти знания, разбира се (щом все пак си взел матурата, положението вече е непоправимо), но поне ще слага спирачка при бъдещите ти прояви като всезнайко (пак не слагам кавички).
Хайде остани си и ти със здраве, а аз отивам в подопечния ти форум (обещах ти го), за да проверя колко минути ще са необходими на някой друг варненец, за да намери малките грешчици в апела ти за чист български език.

[offtopic]Няма лошо да се хвалиш с отличната си оценка от матурата, но след като веднъж с очите си видях как момче, което има проблеми с таблицата за умножение, гордо размахваше резултата 5.50 по математика от същата тази матура, вярата ми в българското образование окончателно рухна.
От мен да мине - ще ти дам пример за моя грешка (нарочна) в горния текст, за да си наясно в каква посока да си правиш анализите. Безсмислено е да слагам личното местоимение "ти" в "...които ти така и не успя да поправиш...", защото флексията на глагола показва кой върши действието. Та ако имаш мерак - действай, а аз ще помагам! ;)[/offtopic]

ТАвталогични приятелю, грам не ме вълнува какво ще правиш или не. Аз го написах и в темата- самият факт, че не знаеш как се пише дадена дума, а се заяждаш за правописни и пунктуационни грешки, говори много зле за теб. И не знам неспасяемо ли е положението, но всеки случай както вече ти обясних (но друго си е да се заяждаш във форум)- където е било нужно и когато е било нужно съм демонстрирал достатъчни знания. И шестицата на матура (то викаш друго си е да имаш шестица, тя ей така се изкарва (като добавим, че е и без грешка в частта български език)) не може да е реален атестат :lol: Знанията се демонстрират пред професор Гамаун, само той е меродавен :mrgreen:
В контекста на изложените горе факти е смешно Вие, професор (неслучайно не слагам кавички) Гамаун, да говорите за всезнайковщина.

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”