Предложения за форума на Гонг

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Nask0
Контакти:

Re: До модераторите

Мнениеот Nask0 » 10 яну 2012 21:43

Casper написа:Защото според правилата на форума това не са теми! - Виж Т.5 !!!! Няма насока, няма мнение, копи-пейст само на едни визитки, които с нищо не подсказват за какво ще се пише. Това което си ми дал като обяснение за писане, спокойно може да се впише в тема за съответен мач. Или мислиш, че някой ще пише как се е развил мача в една тема и само заради даден евентуално жълт картон ще отиде точно в темата за футболиста да го опише. Ако желаеш да направиш смислени теми за някой , може да се постараеш малко повече. Тези няма смисъл да се разделят.

Добре. Ще те помоля да изтриеш темата.
Изображение

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Предложения за форума на Гонг

Мнениеот turbogena » 20 яну 2012 14:16

Сложете нови емотикони :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Nevertheless
Контакти:

Мнениеот Nevertheless » 22 яну 2012 12:13

Не мога да твърдо да определя това, като предложение. По-скоро бих го нарекъл препоръка.
Ще ми се, когато дадена тема от форума бъде затворена, поради една или друга причина, това да се случва в рамките на много кратък период след нейното пускане.
По този начин много хора ще си спестят писането и дискутирането по въпроса, няма да се хабят и няма да се задълбочават в проблема.
Тук не говоря за "изчерпани" теми от типа "запитвания", като "Къде ще дават Барса довечера?", които логично се заключват, след като са получили своят отговор.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 23 яну 2012 15:51

На няколко пъти получавам на личен в пощата си писма,които са в разрез с правилата,съдържащи нецензурен и обиден език.Направих запитване,но ми отговориха,че правилата за поведение във форума не важели за личната кореспонденция.Не съм съгласен със това становище,защото все пак пощата е част от тоя форум и правилата трябва да важат и за нея.Ако не съм прав,имам предложение правилата за поведение във форума да се отнасят и до личната кореспонденция и наказанията да важат с пълна сила при не коректно поведение там.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

pesuk
Контакти:

Мнениеот pesuk » 25 яну 2012 13:22

Като претендирате да сте най добрите защо никъде няма инфо за най голямия турнир в момента Купата на нациите,или всичко се изчерпва с това че Дембеле играл.Моля ако цените Футбола направете схема на турнира и го наредете до Легионери,Англия ,Испания ,Италия, Германия, Франция, ШЛ Лига, Европа ,Евро 2012 ,Други, Копа Америка 2011,Благодаря предварително и приемам вашите благодарности за съвета.С УВАЖЕНИЕ Калоян Димов :)

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 26 яну 2012 09:13

pesuk написа:Като претендирате да сте най добрите защо никъде няма инфо за най голямия турнир в момента Купата на нациите,или всичко се изчерпва с това че Дембеле играл.Моля ако цените Футбола направете схема на турнира и го наредете до Легионери,Англия ,Испания ,Италия, Германия, Франция, ШЛ Лига, Европа ,Евро 2012 ,Други, Копа Америка 2011,Благодаря предварително и приемам вашите благодарности за съвета.С УВАЖЕНИЕ Калоян Димов :)

Кое им е най-доброто? Виж отразяването на контузията на Гьотце- имал контузия в "аддАктурите" :"19-годишният Гьотце получи контузия в областта на аддакторите при победата над Хамбургер с 5:1 като гост в" :shock: Моля,я пак ? Как ще я е получил при победата над Хамбург, след като той не бе в състава дори. Контузията е на срамната кост,долната предна част на таза- pubic bone (eng.)- Os Pubis (lat.)
На всичкото отгоре,в темата за Германски футбол феновете сами постваме и превеждаме новини за цялата Бундеслига,с линкове,а не слухове като родните дЖурналЯ! Поне да четат,ама чукча...
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 26 яну 2012 15:40

KategorieC написа:
pesuk написа:Като претендирате да сте най добрите защо никъде няма инфо за най голямия турнир в момента Купата на нациите,или всичко се изчерпва с това че Дембеле играл.Моля ако цените Футбола направете схема на турнира и го наредете до Легионери,Англия ,Испания ,Италия, Германия, Франция, ШЛ Лига, Европа ,Евро 2012 ,Други, Копа Америка 2011,Благодаря предварително и приемам вашите благодарности за съвета.С УВАЖЕНИЕ Калоян Димов :)

Кое им е най-доброто? Виж отразяването на контузията на Гьотце- имал контузия в "аддАктурите" :"19-годишният Гьотце получи контузия в областта на аддакторите при победата над Хамбургер с 5:1 като гост в" :shock: Моля,я пак ? Как ще я е получил при победата над Хамбург, след като той не бе в състава дори. Контузията е на срамната кост,долната предна част на таза- pubic bone (eng.)- Os Pubis (lat.)
На всичкото отгоре,в темата за Германски футбол феновете сами постваме и превеждаме новини за цялата Бундеслига,с линкове,а не слухове като родните дЖурналЯ! Поне да четат,ама чукча...

Нещо сте объркалЕ рейса, пичове! Правите ли разлика между сайт и форум????

lothar_matthaus

Мнениеот lothar_matthaus » 30 яну 2012 16:17

Old_death написа:На няколко пъти получавам на личен в пощата си писма,които са в разрез с правилата,съдържащи нецензурен и обиден език.Направих запитване,но ми отговориха,че правилата за поведение във форума не важели за личната кореспонденция.Не съм съгласен със това становище,защото все пак пощата е част от тоя форум и правилата трябва да важат и за нея.Ако не съм прав,имам предложение правилата за поведение във форума да се отнасят и до личната кореспонденция и наказанията да важат с пълна сила при не коректно поведение там.

Тук двойния аршин отново. Ако напишеш нещо на модератор правилата важат за лични съобщения.

Защо някои потребители имат повече права от други. Обиждат си, а мненията им стоят и не получават наказания

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 31 яну 2012 22:45

lothar_matthaus написа:
Old_death написа:На няколко пъти получавам на личен в пощата си писма,които са в разрез с правилата,съдържащи нецензурен и обиден език.Направих запитване,но ми отговориха,че правилата за поведение във форума не важели за личната кореспонденция.Не съм съгласен със това становище,защото все пак пощата е част от тоя форум и правилата трябва да важат и за нея.Ако не съм прав,имам предложение правилата за поведение във форума да се отнасят и до личната кореспонденция и наказанията да важат с пълна сила при не коректно поведение там.

Тук двойния аршин отново. Ако напишеш нещо на модератор правилата важат за лични съобщения.

Защо някои потребители имат повече права от други. Обиждат си, а мненията им стоят и не получават наказания

Дай примери, може и да сме пропуснали нещо?!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 01 фев 2012 16:04

kartago написа:
lothar_matthaus написа:

Дай примери, може и да сме пропуснали нещо?!

За какви примери говорим.Просто му прочети подписа ;)
Изпратено на: 23 Яну 2012 18:50
От: Captain Stottlemeyer
До: Old_death

Това с отнемането на лиценза за Европа преди няколко години, ще ви се види като песен, крадливи червени цървули...

Това е образец от творба на същия потребител в личната ми поща.Получавал съм бан за това,че не съм сложил линк към темата към модераторите при оплакване.А това за какво е?Или искаш да ме убедиш,че личната кореспонденция е като Ватикана в Рим.За нея не важат правилата на форума.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”