Валката Грънчаров нещо я закъса с големите фермани , пълни с хвалебствия към бай ти Ганя. Беше много активен да плюе и иронизира ЦСКА и ставащото с тях, а сега много сме кротки нещо! Весело ти беше Валенце когато Томов правеше простотиите с ЦСКА, нали? Сега как си, а??? Къде ти е усмивчицата? Или я забрави на задника на Ганя, а? А Ганя упорито се гаври с отбора и феновете му. Гаври се, зашото е заобиколен от женски полове органи, тихи и послушни. И женски полови органи под формата на писателчета като тебе. Защо не се смееш сега, като всичко в отбора е за смях? Или пак ще ми говориш за синята приказка и за синия поход. Защо не се смееш на "уникалната" селекция на левски, както се смееше и подиграваше ЦСКА.
Ако имаш грам достойнство /в което се съмнявам/ се извини на публиката и феновете на левски, че им замазваше очите , лижейки задника на Ганя.
Много си тих Валенце!!!!
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Много си тих Валенце!!!!
Тъпан!
Последна промяна от dromihait на 23 юли 2009 12:22, променено общо 1 път.
Не го закачай човека. Той е уникален. Способен е да повтори изключително "важни" факти, като например този, че "отбора излиата в 7:10", по 3 различни начина в 3 последователни изречения. Пониква ми брадата, докато му слушам репортажите.
А , кой ви кара да слушате Вальо, панчеревски измикяри ?
-
- Контакти:
напълно подкрепям.грънчаров е жалък гъзолизец.
milanov69 написа:А , кой ви кара да слушате Вальо, панчеревски измикяри ?
Глупак!
- itsoVIII
- Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
- Контакти:
Батков: Ще правя каквото си искам

Ае, да попрочетете нещо друго, отколкото закъснели реакции на гонгаджиите:
http://sportni.bg/?tid=40&oid=2526962&cid=4302
zkn написа:milanov69 написа:А , кой ви кара да слушате Вальо, панчеревски измикяри ?
Глупак!
Коментирайте си вашето никенце бе олигофрени,не се занимавайте с вальо,айде марш у кочината

dudu написа:zkn написа:milanov69 написа:А , кой ви кара да слушате Вальо, панчеревски измикяри ?
Глупак!
Коментирайте си вашето никенце бе олигофрени,не се занимавайте с вальо,айде марш у кочината![]()
Първосигнален идиот! Аз съм от Левски, значи ли това, че трябва да харесвам Вальо и неговото ломотене по телефона?
"Нищо няма да кажа сега. Не ме засяга, че хората се интересуват. Аз давам парите, аз решавам...",
Прав е чорбара... които е лизал задника на ганьо да си подаде оставката като журналист... тези думи са обида за всички истински фенове на Левски....
никога не чухме въпрос от гонг към батков.. Къде са парите от трансверите на почти целия отбор на Левски през 07/08 сезон, къде са парите от Уефа 1/4 финал фаза, Къде са парите от ШЛ? , защо няма нормални трансвери в отбора? защо от 5 години няма класни трансвери в отбора? защо????????????
Прав е чорбара... които е лизал задника на ганьо да си подаде оставката като журналист... тези думи са обида за всички истински фенове на Левски....
никога не чухме въпрос от гонг към батков.. Къде са парите от трансверите на почти целия отбор на Левски през 07/08 сезон, къде са парите от Уефа 1/4 финал фаза, Къде са парите от ШЛ? , защо няма нормални трансвери в отбора? защо от 5 години няма класни трансвери в отбора? защо????????????
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”