Чете ли темите във форума "журналиста" Томислав Русев?

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Чете ли темите във форума "журналиста" Томислав Русев?

Мнениеот DANS » 31 авг 2011 19:16

Преди броени минути по Спортно шоу Гонг, уважавания до момента от мен Т. Русев мултиплицира серия от лъжи и клевети:

1-ва лъжа: Футболиста на ЦСКА Иван Караджов е бил задържан!

2-ра лъжа: Футболиста на ЦСКА Иван Караджов е управлявал краден автомобил!

3-та лъжа: Крадената кола е собственост на футболиста от националния отбор Иван Иванов!

Тези лъжи първо бяха публикувани в провинциален вестник със съмнителна репутация, и малко по късно бяха категорично опровергани от пресцентъра на МВР!

Във връзка със случая имаше тема:
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=&t=88767

Същия Т. Русев вчера твърдеше че единственото положение за ЦСКА срещу Стела през първото полувреме била ножицата на Зику, явно Т.Русев е бил със силно замъглени сини очила 25тата минута на мача когато Платини се опита да счупи ръцете на Татарушано и последния с мъка изби в корнер!
Днес ехидно говори за някакви чембери по главата на Радуканов :evil:

ЕХ "ЖУРНАЛИСТИ" ЕХ БГ "ЖУРНАЛИСТИКА", МЪКА, МЪКА, МНОГО МЪКА ИМА ....................
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Чете ли темите във форума "журналиста" Томислав Русев?

Мнениеот ЕМИЛ » 31 авг 2011 19:50

Чете ги за твое съжаление.Ми дънат се вашите футболисти.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 31 авг 2011 22:03

И аз това питам. Сайтът му бъка от грешки, но няма кой да влезе във форума и да ги види. Излагат се като кифладжии.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 авг 2011 22:39

Един въпрос:
Как се казва дежурната, в работно време, по връзки с обществеността в Областна дирекция на МВР-Кюстендил?Въобще, в работното време на дирекцията, тази служба с дежурства ли е?

Втори въпрос:
Защо няма официално съобщение на СТК към БФС за картотекирането на Мораеш?Този въпрос също го задай, но на Александров!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Gandalf
Контакти:

Мнениеот Gandalf » 31 авг 2011 22:59

Вратарят на ЦСКА Иван Караджов призна, че е бил спрян от полицаи, докато е бил в краден автомобил, собственост на национала Иван Иванов.
Стражът говори на пресконференцията след днешната контрола на ЦСКА със Сливнишки герой, спечелена от червените с 6:1.
„В понеделник вечер се прибирах от Кресна и бях с автомобила на Иван Иванов. Спряха ме за рутинна проверка и се оказа, че явно има проблем с този автомобил и колата е била крадена. Останахме изненадани от този факт, тъй като тя е собственост на Иванов от над 2 години. Хубавото е, че знаем откъде е купена и дано полицаите хванат хората, които са ни я продали. В момента тече полицейско разследване. Дори аз не шофирах автомобила, а мой приятел, но това няма особено значение. Просто така се е получило”, каза Караджов.

Източник: http://cska.gong.bg/view_article.php?article_id=222815

Нещо имаш ли да кажеш господин професоре? Единствената разлика е фактът, че не е карал Караджов, а негов приятел.. Но не изглежда като "мултиплицирана серия от лъжи и клевети"...

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 01 сеп 2011 09:17

Gandalf написа:Вратарят на ЦСКА Иван Караджов призна, че е бил спрян от полицаи, докато е бил в краден автомобил, собственост на национала Иван Иванов.
Стражът говори на пресконференцията след днешната контрола на ЦСКА със Сливнишки герой, спечелена от червените с 6:1.
„В понеделник вечер се прибирах от Кресна и бях с автомобила на Иван Иванов. Спряха ме за рутинна проверка и се оказа, че явно има проблем с този автомобил и колата е била крадена. Останахме изненадани от този факт, тъй като тя е собственост на Иванов от над 2 години. Хубавото е, че знаем откъде е купена и дано полицаите хванат хората, които са ни я продали. В момента тече полицейско разследване. Дори аз не шофирах автомобила, а мой приятел, но това няма особено значение. Просто така се е получило”, каза Караджов.

Източник: http://cska.gong.bg/view_article.php?article_id=222815

Нещо имаш ли да кажеш господин професоре? Единствената разлика е фактът, че не е карал Караджов, а негов приятел.. Но не изглежда като "мултиплицирана серия от лъжи и клевети"...

http://video.gong.bg/?vid=136886
http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?category=107&video=38099

Гледай и слушай внимателно, два линка съм ти дал,
Караджата казва точно и ясно: "Колата е на брата на Иван Иванов, не на него!"

Трите лъжи които съм изброил по горе си остават! Добавяме още една, че е бил с момиче! Нали се сещаш какво си мисли приятелката му ако не е била с него?! И как "журналистите" могат да съсипят личния му живот?! После се чудят защо като искат интервю ги подминават като бърз влак малка гара!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”