Томиславе
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Томиславе
Томиславе стига си се правил на адвокат, прокурор и незнам си какво? Добре Ники е написал една глупава статия, в която може би не е напълно прав. Ама ни наду главите с тоя Мъри! Ти да не се жениш за него бе! Кажете нещо за отбора бе, нещо градивно, анализ, кви са тия простотии във вашто предаване
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- Бижутера
- Контакти:
Re: Томиславе, смешен си бе!
Не знам кой е прав,ама голяма патардия се вдига 

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Бижутера написа:Не знам кой е прав,ама голяма патардия се вдига
Хубаво бе, тва спортно предаване ли е или кво е? Томислам ме дразни, защото вкарва много лични чувства в спора. Тва не е приятелски спор, ами се нахвърлили върху Ники и той още малко ще се разреве. Вижда се характерът на Русев. Вместо да седнат като приятели и да спорят за Бевски, ЦСКА и националния, те само се хапят. Русев не си интересен и не се прави на вечно правия
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- Бижутера
- Контакти:
Са се поуспокоиха малко...като млъкна Ники Александров
Иначе Томето е в перфектно настроение

1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
как можеш на Томи да кажеш смешен бе? Томислав е най честният и директен човек в България.Томи голям си
gazmendii написа:как можеш на Томи да кажеш смешен бе? Томислав е най честният и директен човек в България.Томи голям си
Като не ми харесва нещо и го чувствам така ще го кажа! Те са го взели за боксов чувал Никито, нека да спорят двама на двама тогава, не винаги двама на един. Нека примерно другия път в студиото да дОйде и Дучето редом до Ники, а Томислав да е сам без Грънчаров. Просто не ми харесва отношението на Томислав към Ники, нз кой е прав. Да не се прави на велик на негов гръб. Ясно е че този спор е неравен. Не е джентълмен Томислав!
Александров нищо не каза, въпреки че не можаха да му вземат думата. Народът е казал, че когато човек няма, какво да каже е по-добре да замълчи, защото иначе ще каже нещо глупаво. Това в пълна сила важи за Александров.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
1913 написа:Александров нищо не каза, въпреки че не можаха да му вземат думата. Народът е казал, че когато човек няма, какво да каже е по-добре да замълчи, защото иначе ще каже нещо глупаво. Това в пълна сила важи за Александров.
Аз не казвам, че Александров е бил прав, нито коментарът му е правилен, но не ми харесва начинът по който Томислав се заяжда. Познавам такива хора, все пак трябва да има уважение. Най-малкото слушателите не са длъжни да слушат това. Да си говорят така като не са в ефир
danko_sot написа:1913 написа:Александров нищо не каза, въпреки че не можаха да му вземат думата. Народът е казал, че когато човек няма, какво да каже е по-добре да замълчи, защото иначе ще каже нещо глупаво. Това в пълна сила важи за Александров.
Аз не казвам, че Александров е бил прав, нито коментарът му е правилен, но не ми харесва начинът по който Томислав се заяжда. Познавам такива хора, все пак трябва да има уважение. Най-малкото слушателите не са длъжни да слушат това. Да си говорят така като не са в ефир
Това показва, че нищо не си чул и разбрал от този разговор, в който Александров трудно можеше да бъде удържан, а на преките въпроси отговаряше като Лупи - с всичко друго, само не и това, за което го питат.
Когато феновете делят националният отбор е леко приемливо, но когато журналисти го правят е смешно и жалко и показва докъде им се простира паяжината на втория етаж.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”