минутките на водещият 01.06.2009

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
lider
Контакти:

Re: минутките на водещият 01.06.2009

Мнениеот lider » 02 юни 2009 10:40

Г-н Русев,какво да ви кажа?ПОКЛОН!!!

zhanpeter
Контакти:

Re: минутките на водещият 01.06.2009

Мнениеот zhanpeter » 02 юни 2009 12:40

И аз слушах отново Минутките /главната буква не е правописна грешка, просто смятам че за тези Минутки трябва да се пише с главно М/.

Томе, срамувам се от теб!

Срамувам се от теб, защото изневери на себе си и изрече неистини, наричайки обекта на коментара си” остроглави и голямоумни”, истината е, че са тъпоглави и малоумни.

Срамувам се от теб, защото не обясни на обекта на коментара си , че главите освен за стелажи за фуражки могат да служат и за това да си ги заврат в з…ка, защото техните за друго не стават.

И най-вече се срамувам от тез за това, че покани да дискутират с теб в студиото. Явно си забравил извода от онази притча „когато си до уши в лай…ата, не вдигай шум, за да не те изяде лисицата”. А ти ги каниш да вдигат още шум, да ни обясняват от ефир колко са били прави, като са изпълнявали закона, и с това да ни дадат поредния повод да се чудим защо ги издържаме /защото ние ги издържаме все пак, и полиция и Агенция за защита на детето и социални служби и всичките край тях/

И защото се срамувам от теб само ще те слушам без да те поглеждам. То какво и толкова да ти гледам, Кремена и Инес са далеч по-приятни гледки от теб, а теб само като те слушам ми стига да те разбера що за човек си – ГЕНИАЛЕН ЖУРНАЛИСТ, ГОЛЯМ ЧОВЕК и явно СУПЕР БАЩА!

Потребителски аватар
Cortezz
Контакти:

Ще може ли ?

Мнениеот Cortezz » 02 юни 2009 23:39

Извинявам се за излишната тема,но много искам да чуя коментара на Томислав Русев,преди да тръгне да се извинява на "полицията".Искам да чуя какво е казал Томето,аз съм твърдо зад него !
Гуардиола към отбора: "Вие сте много добри футболисти, но без своя съотборник сте Никои."

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Ще може ли ?

Мнениеот Бижутера » 03 юни 2009 13:29

И аз го търсих снощи,но май го няма в интернет...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”