Ще разследват ТОМЕТО ??

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: Ще разследват ТОМЕТО ??

Мнениеот DrAvalanche » 01 юни 2009 21:23

Искат да разследват Томислав, защото всичко в тази държава е сбъркано. Защото е крайно време депутати, министри, президент, съдии, полицаи, данъчни и всички останали държавни служители да разберат, че те са избрани/назначени да СЛУЖАТ на народа, и да съблюдават/налагат спазването на правилата, гарантиращи ни правата и спокоен, нормален живот.
Защото тази сутрин министър Тачева си позволи в ефира на НТВ да каже на бащата "Г-н Василев, аз с Вас диалог няма да водя"!!! А няма кой да и каже "Г-жо министър, Вие сте на заплата която се формира от данъците на българските данъкоплатци, сред които е и този баща. Затова не само трябва да водите диалог, но и да направите всичко възможно да му помогнете."
Защото председател на Агенция за закрила на детето е г-жа Ширин Местан, която редовно се кипри до мъжа си Лютви Местан по приеми, но не взема никакво отношение по този въпрос.
Защото държавата нехае за децата, а се организират "благотворигелни" идиотски риалита пълни с пияни наследници на комунистически вождове, чалга певачки, компаньонки и псевдозвезди.
Защото Гоце, серГей Сталинишиев и останалите лешояди, веднага накацаха до труповете край Ямбол, за да ронят крокодилски сълзи в опит да повишат малко рейтинга.

Затова Ви призовавам още един път, излезте, гласувайте и нека ги изметем веднъж завинаги.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Totkov
Контакти:

Мнениеот Totkov » 01 юни 2009 21:28

Твърдо съм зад Томислав.Малко българи имат смелостта да излязат и да изразят мението си без да се притесняват от последствията..просто излиза и си излива душата.Затова много хора не го харесват, защото не се страхува да изкаже мнението на повечето хора, който нямат тази трибуна.Фен съм на ЦСКА, но това няма нищо общо с човешките качества на Томислав.Надявам се всички да го подкрепим и да върнен детето в България.
Бъдете българи не се мразете, обедиянвайте се в такива ситации.
Няма Левски няма ЦСКА трябва всички да сме пред полското посолство и парламента, докато някой ен вземе мерки

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 01 юни 2009 22:41

Обръщение към новите(стари) кандидат депутати, министри и всякакъв вид държавни чиновници

АЗ СЪМ НА 30 ГОДИНИ.
КАЗВАМ СЕ АЛЕКСАНДЪР СТАНИМИРОВ БОЯНОВ.
ОТ 10 години работя и Ви плащам за да,

СИ ВЪРШИТЕ РАБОТАТА.

ПИСАН МИ ДА МЕ КРАДЕТЕ, ЛЪЖЕТЕ, МАЧКАТЕ,

ДА РУШИТЕ ТОВА КОЕТО ГРАДЯ,УБИВАТЕ МЕЧТИТЕ МИ, МАЧКАТЕ ДЕЦАТА МИ

ДА СТЕ НЕКЪДЪРНИ, ПРОСТИ И НЕКОМПЕТЕНТНИ.

АЗ СЪМ ШЕФА В ТАЗИ ФИРМА И ИСКАМ ОТ ВАС ДА РАБОТИТЕ ЗДРАВО, ИНАЧЕ

ДОВИЖДАНЕ

ПИСНА МИ ОТ ТОВА ДА ГЛЕДАМ КОЛКО НЕЩАСТИ СА ХОРАТА ЗАРАДИ ВАС!!!!!

НЕКА ПОКАЖЕМ ЧЕ СМЕ ХОРА А НЕ ЖИВОТНИ. НЕКА ГИ НАКАРАМЕ ДА РАБОТЯТ ЗА НАС А НЕ ЗА ТЯХ САМИТЕ.

АЗ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ, ОТНОВО КАТО НЕ ОТИДА ДО СТАРОТО МИ УЧИЛЕЩЕ, ЧАКАЙКИ В КЪЩИ С НАДЕЖДАТА НЕСПОСОБНИТЕ ДА МИСЛЯТ ДА СА НАМАЛЯЛИ УМИРАЙКИ ОТ ГЛАД, И ТОЗИ ПЪТ 90% ОТ ХОРАТА ДА СЕ ПОКАЖАТ ПРЕЗ ПРОЗОРЦИТЕ НА МИЗЕРНИТЕ СИ ДОМОВЕ И ТИХО ДА ПРОШЕПНАТ "ВЪН". ШЕПОТЪТ НА 7 МИЛИОНА БИ ОТВЯЛ ТЕЗИ "НЕУМОРНИ ПЧЕЛИЧКИ" БИ ИМ СКЪРШИЛ КРИЛЦАТА И БИ ГИ УВРЕДИЛ ТАКА ТРАЙНО, ЧЕ НА ПРОЛЕТ КОГАТО ЦВЕТЯТА ЦЪФНАТ ОТНОВО МЕДЪТ НАЙ-НАКРАЯ ЩЕ СТИГНЕ ДО НАС.

АКО И ТАЗИ ГОДИНА 10-20% ГЛАСУВАЛИ НЕ СА ДОСТАТЪЧНО МАЛКО ИЗБОРИТЕ ДА СЕ ОТМЕНЯТ И НА КАНДИДАТИТЕ ДА СЕ ЗАБРАНИ ДА УЧАСТВАТ ПОВЕЧЕ АЗ ЩЕ СИ СЪБЕРА НЕЩИЦАТА В ДВА КУФАРА И ЩЕ СПАСЯ ЕДИНСТВЕНОТО МИ ДЕТЕ КОЕТО ЗА ЩАСТЕ Е ОЩЕ БЕБЕ, КАТД МУ ДАМ ШАНС ДА РАСТЕ И ЖИВЕЕ НА нормално, нормално място.

snakyy
Контакти:

Мнениеот snakyy » 01 юни 2009 23:25

Слушам Гонг-а от 8-9 години от както го има сайта го чета всички знаете причината обаче във форума се регистрирах едва сега само за да изкажа подкрепата си за Томето. Управниците ни за пореден път ни показаха, че не ни искат в България, както имаше един виц: "...искате да купите България обаче без хората?-Елате след 10 години."

Потребителски аватар
madhool
Контакти:

Мнениеот madhool » 02 юни 2009 08:52

КАЗВАМ СЕ БОРИС ЕМИЛОВ БУДИНОВ-33г АЗ ЩЕ ОТИДА ДА ГЛАСУВАМ ЗАЩОТО: 1МИ ОМРЪЗНА БЪДЕЩЕТО НА МЕН И МОЕТО СЕМЕЙСТВО ДА СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ ОТИВАЩИТЕ ПОД СТРОЙ МАЛЦИНСТВА,А МНОЗИНСТВОТО ПЛАЩАЩО ДАНАЦИ,ТОК,ВОДА И Т.Н.-КУЧЕТАТА ГО ЯЛИ 2.ОМРЪЗНАМИ ДА СМЕ ЕДИНСТВЕНАТА ДЪРЖАВА КЪДЕТО СИНОВЕТЕ НА КОМУНИСТИТЕ НИ УПРАВЛЯВАХА ПОСЛЕДНИТЕ 4Г. 3.ОМРЪЗНА МИ ДА ОГРАНИЧАВАТ ПРАВАТА МИ,ДА ТРЯБВА ДА СИ ПЛАЩАМ ЗА ВСИЧКО И НА ВСИЧКИ,ЗАЩОТО ИМАМЕ НАЙ-КОРУМПИРАНОТО И НЕКОМПЕТЕНТНО ПРАВИТЕЛСТВО 0Т 130Г НАСАМ 4.ОМРЪЗНА МИ ДА НИ ТЪПЧАТ ЧУЖДЕНЦИ В СОБСТВЕНАТА НИ ДЪРЖАВА И ДА НИ КАЗВАТ КАКВО ДА ПРАВИМ 5.ЗАЩОТО ИСКАМ АЗ И МОЕТО СЕМЕЙСТВО ДА ЖИВЕЕ В БЪЛГАРИЯ 6ЗАЩОТО ИЗБОРНОТО ПРАВО Е ЕДИНСТВЕНОТО ПРАВО,КОЕТО ВСЕ ОЩЕ НЕ СА НИ ОТНЕЛИ 7.ЗАЩОТО НЕ ГЛАСУВАЙКИ АЗ ГЛАСУВАМ ЗА БСП,ДПС,ЕВРОРОМА И АТАКА ТОВА СА МОЙТЕ АРГУМЕНТИ КЪМ ГОСПОДИНА
Последна промяна от Бижутера на 02 юни 2009 08:55, променено общо 1 път.
Причина: Пиши с малки букви!
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 02 юни 2009 08:56

Колеги,съветвам ви да пишете с нормален шрифт и големина,занам,че всеки има мнение по въпроса,но и с нормални букви се вижда! ;)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
K.Nikolov
Контакти:

Мнениеот K.Nikolov » 02 юни 2009 09:07

Вчера не можах да слушам минутките на водещия Томислав "ПОРАЗЯВАЩАТА УСТА" Русев, но тази сутрин в '' ДАРИК КАФЕ" Дюзев и Райчев го пуснаха. Направими впечатление , че Томето им се извини като ги нарече '' ОСТРОГЛАВИ " и " МНОГОУМНИ" вместо "ТЪПОГЛАВИ" и "МАЛОУМНИ".
Само така Томе !!!

softman
Контакти:

Мнениеот softman » 02 юни 2009 09:57

Не мога да намеря запис на думите на Томислав Русев (прави думи, няма две мнения по въпроса) заради които искат да го санкционират.

blue_zara
Контакти:

Мнениеот blue_zara » 02 юни 2009 10:56

Браво, Томе!
Знай, че всички сме зад теб! Искрено се надявам, че "остроглавите" и "многоумните" няма да те стреснат и ще продължиш да изразяваш гражданската си позиция в национален ефир. България има нужда от такива журналисти.
Но, ако ми разрешиш, Томе, бих искал да те допълня:
"Остроглави" и "многоумни", "пъпеши" и "зелки" са не само полицаите. Такива са и тези, които от удобните си кресла и високи постове не можаха да видят и чуят драмата на 2 деца, драмата на едни българи: президент, премиер, външен и вътрешен министър, правосъден и социален министър, агенция за закрила на детето и др., и др. властимащи и властнямащи, на които единствената цел в жалкия им живот е да си седят в удобните кресла и да лапат ли, лапат...А народа, Българския, кучета го яли...
Няма да се спирам на това, че оправданието на полицаите ще е "Изпълняваме заповеди", оправданието на правосъдния министър ще е "Това е решението на съда", оправданието на служителките от агенцията за закрила на детето ще е "Ние сме само едни изпълнители"....Няма да кометирам и това, че същите тези "остроглави" и многоумни", "пъпеши" и "зелки" сега ще изкарат бащата и неговите родители най-големите престъпници и нехранимайковци, само и само за да прикрият собствените си гафове. Но искам нещо да ги попитам, същите тези "остроглавите" и "многоумните", "пъпешите" и "зелките" - Ако тълкувате това, че бащата е извел двете си деца от Полша с документ, който удостоверява, че има право да ги доведе в България, че със същия този документ е преминал няколко граници, ако тулкувате това за отвличане - КАК, по дяволите, да тълкуваме насилственото отвеждане на едно 8год. дете, грубото му набутване от чуждестранни граждани в кола на чуждо посолство? КАК? И всичкото това с викове "Помощ" от детето, пред очите на т.нар. пазители на реда, които обаче бяха много заети да мачкат бащата на същото това дете....Един български баща, бранещ своето дете, което иска да живее в България!
Как да обясня на 10год. си син, който видя случката в Асеновград, че българската полиция пази българските граждани? Как да му обясня, че българските институции защитават техните права?
Томе, знай че всички българи, които имаме граждаска позиция сме зад теб!
На няколко места прочетох мнения да не се гласува на предстоящите избори. Първосигнално и аз реагирах така. Но сега ми дойде друго наум: Госпожи и господа политици, уважаеми властимащи и властнямащи, обявявам,че ще пусна своя глас /1 бр./, за тези от Вас, които направят нещо /не само на думи/ за тези деца да живеят със своя баща в България. Гласът ми е само един, защото нямам рода от 30-50 човека, които да закарам под строй до урните, но знайте, че това ще е един български глас, глас от сърце и душа!
И накрая, но не на последно място - ПОКЛОН пред всички фенове, които се обединиха в защита на българското! ПОКЛОН пред феновете, които са наричани как ли не, но които единствени доказаха, че са Българи!

P.S. - И понеже съм сигурен, че голяма част от т.нар. държавни институции, улисани в предизборна кампания не са разбрали за какво иде реч, ще напиша няколко телефонни номера:
02/ 923-93-33 - президент; 02/940-29-99 - министър-председател; 02/948-29-99 - министерство на външните работи; 166 - Полиция, 02/933-90-50 - агенция за закрила на детето. Нека да им се обадим и да ги информираме за драмата в Асеновград!

LostMan
Контакти:

Мнениеот LostMan » 02 юни 2009 21:37

Гласът на Българите !
02.06.2009
Днес е 2 юни! Преди няколко дни, съвсем случайно попаднах на клипа, в който видях „случката“ в Асеновград. Не помня от колко време не съм плакал, като малко дете, но тогава плаках!

Днес, 2 юни, чух коментара на Томислав Русев и прочетох писмото от полицията! Не знам на кой как му е въздействало чутото, но аз отново плаках!

Днес е 2 юни! Ден на преклонение пред Христо Ботев и загиналите за свободата на България! Днес аз отново слушах виковете „ПОМОЩ“! Няма смисъл да изразявам своята позиция по въпроса с насилствено отнетите български деца, защото моето усещане и мироглед, съвпада на 100% с казаното от водещия на Гонг!

Днес е 2 юни! На този ден аз се присъединявам и подкрепям изцяло казаното от Томислав Русев! Всичко това, което той каза е това, което бих казал и аз! Господа полицаи, ако решите да съдите водещия на Гонг за Истината, която той каза, то по-добре помислете преди да го сторите!

Това, което се случи в Асеновград не е поредната битова драма! Това е олицетворение на настоящата българска действителност! Не очаквайте от хора, които имат българско самосъзнание, да останат безучастни към случилото се, само защото професионално са насочили вниманието си към българския спорт!

От известно време списвам рубриката „Гласът на феновете“, в която се старая да събирам по-смислените форумни мнения на феновете, по проблемите и радостите с техните любими отбори! Сега обаче ще ви дам възможност да прочетете какво мислят българите от цялата страна, за трагедията с Павел и Николета! Българите, защото българщината няма син, червен, зелен, жълт и какъвто и да било друг цвят! България е една за всички нас!

Обединена България да спаси две свои деца
Национален клуб на привържениците на Левски" изразява дълбокото възмущение на всички свои членове, породено от скандалното еничарско поведение на няколко антибългари от Асеновград, които пред очите на цяла България най-безсрамно съдействаха за насилственото отнемане на две български деца и предаването им на един чужд гражданин. Намираме за недопустимо лакейското усърдие, с което двете деца бяха откъснати от Българския си баща с цел да бъдат предадени на алкохолизирана полякиня, въпреки че и двете недвусмислено изразиха волята си да останат да живеят в България, която считат за своя родина. Срам ни е, че в държавата на Балканджи Йово днес живуркат мижитурки, които с лека ръка отнемат на един Български баща най - ценното му и лишават нацията от най- голямото и богатство. Обръщаме се с апел към държавния глава да предприеме всички необходими мерки за защита на двете български деца. Настояваме за незабавна намеса на всички компетентни държавни органи и неправителствени организации, които сега трябва да докажат, че са Българи, а не съучастници в това позорно престъпление. Нашата позиция и решимост да не допуснем този позор ще покажем ясно в неделя след мача с Миньор Перник. Призоваваме всеки, който се чувства Българин, да ни подкрепи и по този начин да си спечели званието достоен родолюбец. Нека в тези траурни за държавата дни всички да се обединим около една родолюбива кауза и по този начин да почетем паметта на загиналите край Ямбол, защитавайки бъдещето на родината им . България загуби 16 човека, но ако спечелим две Български деца, надеждата, че сме народ, остава жива .

Дами и господа, след трагедията край Ямбол в България се разигра още една такава. Купчина заптиета нахлуха в български дом и изведоха децата от него, за да заминат за чужбина. Звучи ли ви познато?

Аз, да ви кажа честно, не изгледах клипа. Може би защото имам дъщеря на три годинки и ми се обърна всичко. Предвид това, което съм виждал в интернет, а и в един-два случаи - на живо, направо е за учудване, че не мога да изгледам 12-минутен клип за някаква "семейна драма", както нарекоха събитието някои наши сънародници.
Зададох си въпроса - защо ли? Ами защото съм родител. И защото това, което правеха децата, не беше заучено. Не може да научиш деца да изпадат в истерия по този начин. Да се разплачат - да, да поиграят театро - да, но това, което се вижда на клипа - не. Тези деца загубиха опората си, родителя, на който са разчитали, бабата, която замества майката.
Да оставим настрана това. Зададох си и въпроса - ние полиция ли имаме, милиция или заптиета от Османската империя? Да речем, че са изпълнявали заповеди - добре. Но кой нормален, морален и истински човек може да се държи по този начин? И да се подчинява сляпо на явно неправилни заповеди? Заптие, милиционер или полицай?
Какъв човек трябва да си да виждаш, че правиш неправда, и да се криеш зад буквата на един кирлив закон, на едно постановление на съда?
Госпожо Елена Ненова, вие майка ли сте? Имате ли деца? Ако имате - пука ли ви за тях? Като каква го играете на разсилен, привикан от заптиетата - за свидетел? Или мислите, че като имитирате дейност, подобна на този зулум, вие защитавате нафуканата си и гръмка титла "Шеф на Агенцията за закрила на детето". От какво ги закриляте, госпожо Ненова? Или по-добре да попитам - заради подобна закрила ли получавате заплатата си, госпожо Ненова? Или сте получили друго? Вечерта, като се прибрахте, прегърнахте ли си вашите деца? Погалихте ли ги с ръце, измокрени със сълзите на едно друго дете, откъснато от дома си и пратено в Полша? Или се греете на това, че сте дали показания пред съда? Пилат Понтийски е казал същото, госпожо!
Госпожо Кремена Дерменджиева, вие майка ли сте? Играете го като защитник на заптиетата, така ли? И не ви трепна отвътре пред това, което виждате? Не народ, а рая! Не взехте позиция, не си зададохте въпроса "Какво става тук? Този закон и това решение ли са правилните, за да ги защитавам така сляпо?".
Господа заптиета, вие хора ли сте? Маши в ръцете на някой незаинтересован съдия, дробове в послушанието си и чакащи месечната си заплатка? А може и премия да получите, току-виж...
А ние, дами и господа, какви сме? Рая? Гяури? Овце, блеещи тихичко и форумни бабаити? Галфони, примиращи от страх да не им се случи нещо, ако се опълчат? Народ?! Рая?! ?

Поредното доказателство, че в България Българите са без права... Това грозно дело е поредният тест за нас дали имаме право да се наречем нация и дали все още имаме шанс да просъществуваме а не да изчезнем..... Футболните фенове, макар и хулени и оплювани от мнозина са едни от малкото запазили в себе си бунтарският дух на нашите предци.... Сега е момента да докажем, че можем да преодолеем дългогодишни различия и вражди и можем да бъдем един и сплотени... Нека всеки според възможностите си и положението си в момента изрази своето несъгласие с този изродски акт ...

Напълно съм съгласен. Целта им е да докарат хората до пълна апатия и до голяма степен е постигната... Точно такива случаи, се ползват от управниците ни за мерило до къде стига прага на търпимост на нашето общество...

В конкретният случаи, бащата може и да има вина, че не е действал адекватно и не е направил необходимите постъпки за попечителство над децата... но при разигралата се сцена, представителите на агенцията за защита на детето трябваше да приберат децата и цялото дело да се преразгледа... Ако имаха необходимата воля разбира се да изпълняват задълженията си съвестно и от чисто морална и човешка гледна точка...

Ама защо се чудите толкова??? Та ние сме май единствената еничарска държава в цял свят, няма друга!!! Това ако стане в Полша и българка да иска да си вземе децата, знаете ли какво става на момента??? Евалла на Томето за коментара, патриотизмът няма футболен цвят!!! Всички да се вдигнем срещу нашите еничари-политици!!!

Такъв е гласът на Българите!

Господа полицаи, господа политици и всякакви други властимащи! Вие сте длъжни да чуете този глас, защото това е гласът на хората, на които трябва да служите! Това е гласът на България! Същата тази България, която и днес, на 2 юни, е потресена от вас!

Очакващ призовка: Стефан Попов

http://www.sportbg.net/coment.php?group ... 887&cat=14
Изображение

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”