Админи, изкарайте я тая тема да се вижда и на главната страница!
ЕДНА СВЯСНА ТЕМА В КОЯТО МОЖЕ ВСИЧКИ ДА СЕ ОБЕДИНИМ! ДАйте и висок приоритет нека се вижда нека има мнения! !!!
ДУМИТЕ НА ТОМЕТО СА 100% истина!
Ще разследват ТОМЕТО ??
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ще разследват ТОМЕТО ??
Морски ,не одобрявам насилието и съм последния човек,който може да каже нещо хубаво за нашите институции.Но не ми прави удоволствие да участвам в евтини и плоски сценарии.Заради този тип реакции(неадекватни,агресивни,глупави и никога доведени до край)сме известни в Европа.
Тъй като не смятам ,че си глупак подобно на много индивиди тук,ще ти подхвърля нещо да се замислиш
1.Какъв е бил в Полша бащата.(охрана в БГ посолството във Варшава)
2.Как национална телевизия е там.
3.Кой е джипи на децата(майката на г-жа Паси)
4.Какво работи Соломон Паси преди години.(външен министър)
5.Знаеш ли колко подобни случаи има при двама български родители?(или там децата не са интересни,нищо че са българчета)
А Томето най-добре си знае защо го прави.В крайна сметка може и да е искрен,но и надали е притеснен от това писмо
(аз също съм потресен от начина по който бяха взети децата,но виновен за това е най-вече баща им)
Бъди сигурен,че точно заради това нищо няма да му се случи.
Тъй като не смятам ,че си глупак подобно на много индивиди тук,ще ти подхвърля нещо да се замислиш
1.Какъв е бил в Полша бащата.(охрана в БГ посолството във Варшава)
2.Как национална телевизия е там.
3.Кой е джипи на децата(майката на г-жа Паси)
4.Какво работи Соломон Паси преди години.(външен министър)
5.Знаеш ли колко подобни случаи има при двама български родители?(или там децата не са интересни,нищо че са българчета)
А Томето най-добре си знае защо го прави.В крайна сметка може и да е искрен,но и надали е притеснен от това писмо

Бъди сигурен,че точно заради това нищо няма да му се случи.
Последна промяна от de.bil на 01 юни 2009 21:00, променено общо 1 път.
каде може да чуем какво е казал-ТОЛКОВА ПРОДАЖНО И КОРУМПИРАНО УПРАВЛЕНИЕ НЕ СМЕ ИМАЛИ НИКОГА!А ТОМЕ КАЙЕТЕ ИМ ЦЯЛАТА ИСТИНА,ЗАЩОТО ЖУРНАЛИСТИКАТА В БУЛГАРИЯ ОТДАВНА НЕ Е НЕЗАВИСИМА И ЧЕСТНА-ДОРИ ПО К1,БТВ И НОВА
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО!
Браво Томе браво така трябва вярно е аз също те подкрепям говори кажи им та макар се събудим всички и и видим в каква абсурдна държава живеем Томо фен съм на Цска но на тебе Томе Шапка ти свалям няма полиция има милиция няма съд има корупция няма държава живеем в някъкъв абсурд ,Томе аз заставам зад теб евала браво
- Бижутера
- Контакти:
Я някой да ми обясни кога и какво е казал Томислав Русев и кой ще го разледва,тъй като днес не съм слушал Дарик,а 8 страници не ми се четат 

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
madhool написа:каде може да чуем какво е казал-ТОЛКОВА ПРОДАЖНО И КОРУМПИРАНО УПРАВЛЕНИЕ НЕ СМЕ ИМАЛИ НИКОГА!А ТОМЕ КАЙЕТЕ ИМ ЦЯЛАТА ИСТИНА,ЗАЩОТО ЖУРНАЛИСТИКАТА В БУЛГАРИЯ ОТДАВНА НЕ Е НЕЗАВИСИМА И ЧЕСТНА-ДОРИ ПО К1,БТВ И НОВА
Как дори по ! Най-вече при тях не е ! След протестите януари месец се видя как обслужват властта! такива монтажи и колажи направиха че просто нямам думи! Медиите са най-силното оръжие! Разберете го!
Добре че има от време на време някой глас от по-малки медии или предавания!
Бижутера написа:Я някой да ми обясни кога и какво е казал Томислав Русев и кой ще го разледва,тъй като днес не съм слушал Дарик,а 8 страници не ми се четат
Заради вчера след мача на Левски,чуй аудио архива

- Бижутера
- Контакти:
Masaba написа:Бижутера написа:Я някой да ми обясни кога и какво е казал Томислав Русев и кой ще го разледва,тъй като днес не съм слушал Дарик,а 8 страници не ми се четат
тва да слушам аудиото с минутките на водещия от днес нали?Мерси много

1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Бижутера написа:Я някой да ми обясни кога и какво е казал Томислав Русев и кой ще го разледва,тъй като днес не съм слушал Дарик,а 8 страници не ми се четат
Нарече полицаите в Асеновград, помогнали при взимате на малката Николета онзи ден, малоумни и тъпоглави.
Бижутера написа:Masaba написа:Бижутера написа:Я някой да ми обясни кога и какво е казал Томислав Русев и кой ще го разледва,тъй като днес не съм слушал Дарик,а 8 страници не ми се четат
тва да слушам аудиото с минутките на водещия от днес нали?Мерси много
Да от днес

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”