С цялото ми уважение към най добрата спортна медия в България- "Гонг".
1.Мисля че цялата тази истерия,която създавате последните години около Григор Димитров-Гришо( и по специално създавана от Томислав Русев и Ирина Цекова или Русева-извинявам се предварително ако нещо съм объркал) е малко в повече или на моменти доста ненужна.Мисля че вие от Гонг умишлено издигате в култ това наистина талатливо момче,сякаш някой ви заповядва да го правите,правите го така сякаш е най добрият тенесист в света,а той за сега има само няколко частични успеха.Че е талантлив Гришо така е,че има хляб в него така е,аз лични го уважавам много, както всеки талантлив и млад спортист.Не помисляте ли поне за момент,че с това величие и окичане с ненужна за него слава малко пречите на развитието му,че с такива гръмки коментари като днешният след една загуба(една загуба във 2-ри кръг не е нищо повече от една загуба няма значение дали е срещу 6- или 12 -или 20 в ранглистата) малко или много ще свалите нивото на пак повтарям наистина талатливият Гришо.Не помисляте ли че като го величаете момчето малко или много му влияете на психиката,че може да се помисли за голям,и повече да не видим добри моменти от него.Знам че ще кажете то си е изцяло негов проблем,но моля ви "Гонг" не обсипвайте младите спортисти(в случая Гришо)има и други такива случаи с" НЕНУЖНА" слава която в повечето случаи повярвайте им пречи и то много!!!
2.Аз съм далеч от България и всеки ден едно от любимите ми занимания е да си отворя страницата на гонг в интернет.Но за моя голяма изненада напоследък мисля че страницата започва да занижава доста нивото на което беше,например напоследък се пишат доста несвързани статии,претупват се май доста набързои много правописни и смешни грешки,мисля че по този въпрос се чуха и доста други коментари.
"ГОНГ" знам че аз не съм този който може да ви казва какво да правите,но аз съм един от всички многобройни ваши почитатели,не знам дали някой от вас ще прочете този пост,но моля ви не ме карайте да се разочаровам от вас,защото вие наистина вдигнахте нивото на спортната журналистика в България много!!!
С уважение ваш почитател Слави Б.
За Гонг,Гришо и още нещо "ненужно"
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Berba M.U.
- Контакти:
- milan199440barca
- Контакти:
Re: За Гонг,Гришо и още нещо "ненужно"
Едва ли 2-3 минутки по Дарик или една статия в Gong.bg ще "замаят" Григор. Най-важното при него е, че прекарва доста време извън България. Далеч от старлетки, клипове, заведения и т.н.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”