Кадърен журналист ли е за вас Т.Русев ?

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

campari
Контакти:

Re: За Томислав

Мнениеот campari » 24 апр 2008 16:09

imam samo edin edinstven vapros kam Tomislav!!!gotov li e da se zakalne ce v rakata ne Zegata ima dvulevka??????takiva drebni neshta,govoryat mnogo za edin jurnalist......pocti sam siguren,ce nikoy nyama da mi otgovori

Lupo
Контакти:

Re: Кадърен журналист ли е за вас Т.Русев ?

Мнениеот Lupo » 01 юни 2008 09:54

Томи, поздравления за всичко, ама следващия път ако не си играеш с ключовете 16 минути в ефир по време на интервю ще е доста по приятно за ухото! ;)

Поздрави,
Любо

physio
Контакти:

Мнениеот physio » 03 юни 2008 18:07

Моля Ви г-н Русев, сваляйте си гривничките преди да влезнете в студиото!! Умолявам Ви правете го. Подрънкването всеки път когато сте около микрофона е уникално дразнещо! Много харесвам Гонг и го слушам редовно, но ми е безпределно дразнещ този дрънкащ звук, чуващ се от вашите накити.
Надявам се, че ще демонстрирате професионализъм и ще приемете градивната критика, която отправям към вас! Ако смятате, че звуча налудничево прслушайте един два записа и сам ще се убедите от досадните звуци, особено ако слушате на техника с добро озвучаване.
Благодаря Ви предварително.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 03 юни 2008 22:05

Той е човек за който футболът се върти около Левски и ЦСКА.90% от времето говори само за тях. Сега е време за трансфери и преминават от един клуб в друг футболисти които струват колкото двата"гранда" заедно ,но за него тези новини са маловажни и ако им отдели внимание то е за секунди :roll: :roll: :roll:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Romanista81
Контакти:

Мнениеот Romanista81 » 04 юни 2008 15:33

:lol:
Хахха, това с гривните е яко.
Томислав не става за журналист.
Пристрастен ли си - НЕ!

Потребителски аватар
silver_sky_boy
Контакти:

Мнениеот silver_sky_boy » 17 юни 2008 22:06

голям пичага си от къде ги измисляш тия лафчета завиждам ти ;)

Потребителски аватар
silver_sky_boy
Контакти:

Мнениеот silver_sky_boy » 03 юли 2008 18:50

кадърен си е достатъчно човека,щом е шефче неможе да е някои глупав.Харесва ми как говори по темите

rkk
Контакти:

Мнениеот rkk » 02 авг 2008 10:55

Абе ей душици мамини, какво искате бе? Коментари тип отминал социализъм - Калин Катев и Петела ли?

По-добре пристрастни коментари - тип Томислав и Ники Александров, отколкото горепосоченото

Потребителски аватар
bene
Контакти:

Мнениеот bene » 04 авг 2008 16:27

не харесвам Томислав, не харесва и Гонг предаване и Дарик Радио, но поради липса на друго често ми се налага да ги изтърпявам :twisted:
критерия за "кадърност" в Чалгария е много промит и изкористен. в Чалгария доминира простащината, лицемерието и подлостта, така че изобщо не вярвам в чистите средства при "кариерното развитие" на "успелите българи" към които предполагам се числи и Томислав Русев...
О Ботев Пловдив, имам лудост в главата си от теб!

Потребителски аватар
Gunners
Контакти:

Мнениеот Gunners » 07 авг 2008 17:32

Г-н Русев, моляви да изслушвайте колегите си по време на Спортно Шоу Гонг, голяма говорилня става понякога по време на предаването, когато всички искате да кажете нещо и прекъсвате другия. :!:
Изображение

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”