Скандалът между Левски и Канал 3

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
lama_andy
Контакти:

Скандалът между Левски и Канал 3

Мнениеот lama_andy » 29 апр 2009 20:41

Призовавам екипа на Гонг да вземат отношение по скандала между Канал 3 и Левски , нещо много мълчат , нетипично за Томето Русев, който много уважавам и харесвам.Не е нормално, който и да било клуб да лишава журналисти от достъп до играчи и изобщо информация.Аз съм от Левски по принцип , но тази позиция на клуба не я споделям, все пак в крайна сметка страдат феновете , няма какво да се лъжем Канал 3 е един от най - гледаните канали за бг футбол.
Последна промяна от lama_andy на 30 апр 2009 17:17, променено общо 2 пъти.

bat_jori
Контакти:

Re: Скандалът между Левски и Канал 3

Мнениеот bat_jori » 29 апр 2009 21:10

томето си лакейче ,не сме и да мякне само лизане и четкане,нали иначе няма да има командировки на вальо и стефан на гърба на левски.важно е да си правилният журналист

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 29 апр 2009 21:34

bat_jori написа:томето си лакейче ,не сме и да мякне само лизане и четкане,нали иначе няма да има командировки на вальо и стефан на гърба на левски.важно е да си правилният журналист

ти не си добре.

Иначе каквото и да кажем за Сашо Диков все ще е малко-голям журналист и днес го доказа отново :!:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

iskander
Контакти:

Мнениеот iskander » 29 апр 2009 23:51

Доколкото знам Гонг не коментират колеги. Такава им е принципната позиция и браво за което. Така че едва ли точно сега ще тръгнат да говорят за някакъв измислен скандал между двама душевно болни, единият от които за зла участ е собственик на любимия ми отбор.

Потребителски аватар
Keanu^Reeves
Контакти:

Мнениеот Keanu^Reeves » 30 апр 2009 02:36

Аз се противопоставям Тотално на политиката на Левски и моментално, на мига искам ДАНИЕЛ БОРИМИРОВ да се извини на Сашо Диков и всички други лиглювци в Синьо да направят същото и да му искат прошка на Сашо Диков и да го мослят да им взима Интервюта, защото ако не са Медиите, тези нещастници в Синьо щяха да са никои!
Да не ми се правят на интересни!
Искам като си включа телевизора да ги чуя какво ще кажат за Синия си позор!
А не само, когато победят да ми се величаят колко Голяма работа са били!
Те са едни долни мижитурки с тази си постъпка да бягат и да се крият от Медиите!

Не на последно място искам да го помоля това Господинче Даниел Боримиров да се извини и на Вальо Грънчаров за това, че му се направи днеска на Интересен и не пожела да му отговори на конкретен въпрос! И онзи Мьрльо Александър Касабов да не ми гони като пъдар Журналистите и той да определя кой какви права има!
Заставам твърдо зад ПРАВАТА на МЕДИИТЕ, които са длъжни от името на Милионите Фенове и Привърженици на ЛЕВСКИ да им взимат интервюта и да става публично достояние какво се случва в нашият Любим Футболен клуб!
Вашата Война срещу Канал-3 е Война срещу нас Феновете на Левски!
Ние няма да бъдем с вас, ако продължите по този начин и се криете като мишки от нас!
Много добре знаете, че Канал-3 е единствената телевизия, Радио Дарик е единственото радио, които излъчват подробно информация за Българския Футбол!
Всяка една обявена Война от ваша страна срещу Канал-3 или Дарик Радио е Война срещу всички нас Феновете на Левски!
Ако сте мъже ще търпите това, което говорят Журналистите за Вас, а не да се правите на ощипани моми!!!!!!!!
Защото това е дори малко за вас, този сезон сте неузнаваемо БЕЗОБРАЗНИ! Стигна се до там, че да ме е срам от Вас!
Ако няма да контактувате с медиите - идва лятото - Напуснете Левски на мига!
Нека дойдат млади момчета със Сърце и Скромни в Живота - такива като Мечо Телкийски или валери Домовчийски, които ще бъдат скромни и ще приемат с достойнство критики на Канал-3 или Гонг и ще застанат пред камерите!
А не някакви Псевдо-Тартори като Даниел Боримиров и Александър Касабов ще ми определят какво може и какво не!
Вие сте никой! Тази Държава си има Власт (надявам се, че има такава) и Властта това не сте Вие!
Вие сте длъжни да отговаряте на всяка една медия, така както е навсякъде по Европа! Не живеем в Иран, или Северна Корея, че да си определяте с кого ще говорите!
ДЕМОКРАЦИЯ е!
Феновете на Левски имаме право да знаем какво се случа с нашият любим отбор!
Не се крийте мишоци! Канал-3 и Радио Дарик са двете единствени медии, които се гледат и слушат от всички Левскари! Не си подбирайте медии, в които излъчват по 5 минутки на ден Спорт!
Ние искаме да застанете директно очи в очи пред Канал-3 и Гонг и да им отговаряте на всички Въпроси без да се правите на обидени, защото взимате Десетки Хиляди левове заплати всеки месец!
Ние не сме длъжни да ви търпим Свое-Волията! Отдавна пролича, че не ставате за Левски!

Такива като ГУНДИ са рядкост! Бог да го прости този Велик човек, който е помагал на много хора, независимо от цвета на отбора! За мен това е достоен Футболист и Човек!

Не срамете поне стадиона с неговото име, на който играете и пред, който стадион след края на всеки мач бягате от журналистите като мишки и се правите на обидени на обикновенните хора, които ви гледат в Ефира!!! Това вече не е достойно!

bat_jori
Контакти:

Мнениеот bat_jori » 30 апр 2009 11:56

мишока русев си пази позициите и затова не коментира скандала.правеше се на велик срещу батето,томов и други а сега е млака послушница обслужаваща интереси.не лай тези дето те хранят .

Потребителски аватар
lama_andy
Контакти:

Мнениеот lama_andy » 30 апр 2009 17:11

Keanu^Reeves написа:Аз се противопоставям Тотално на политиката на Левски и моментално, на мига искам ДАНИЕЛ БОРИМИРОВ да се извини на Сашо Диков и всички други лиглювци в Синьо да направят същото и да му искат прошка на Сашо Диков и да го мослят да им взима Интервюта, защото ако не са Медиите, тези нещастници в Синьо щяха да са никои!
Да не ми се правят на интересни!
Искам като си включа телевизора да ги чуя какво ще кажат за Синия си позор!
А не само, когато победят да ми се величаят колко Голяма работа са били!
Те са едни долни мижитурки с тази си постъпка да бягат и да се крият от Медиите!

Не на последно място искам да го помоля това Господинче Даниел Боримиров да се извини и на Вальо Грънчаров за това, че му се направи днеска на Интересен и не пожела да му отговори на конкретен въпрос! И онзи Мьрльо Александър Касабов да не ми гони като пъдар Журналистите и той да определя кой какви права има!
Заставам твърдо зад ПРАВАТА на МЕДИИТЕ, които са длъжни от името на Милионите Фенове и Привърженици на ЛЕВСКИ да им взимат интервюта и да става публично достояние какво се случва в нашият Любим Футболен клуб!
Вашата Война срещу Канал-3 е Война срещу нас Феновете на Левски!
Ние няма да бъдем с вас, ако продължите по този начин и се криете като мишки от нас!
Много добре знаете, че Канал-3 е единствената телевизия, Радио Дарик е единственото радио, които излъчват подробно информация за Българския Футбол!
Всяка една обявена Война от ваша страна срещу Канал-3 или Дарик Радио е Война срещу всички нас Феновете на Левски!
Ако сте мъже ще търпите това, което говорят Журналистите за Вас, а не да се правите на ощипани моми!!!!!!!!
Защото това е дори малко за вас, този сезон сте неузнаваемо БЕЗОБРАЗНИ! Стигна се до там, че да ме е срам от Вас!
Ако няма да контактувате с медиите - идва лятото - Напуснете Левски на мига!
Нека дойдат млади момчета със Сърце и Скромни в Живота - такива като Мечо Телкийски или валери Домовчийски, които ще бъдат скромни и ще приемат с достойнство критики на Канал-3 или Гонг и ще застанат пред камерите!
А не някакви Псевдо-Тартори като Даниел Боримиров и Александър Касабов ще ми определят какво може и какво не!
Вие сте никой! Тази Държава си има Власт (надявам се, че има такава) и Властта това не сте Вие!
Вие сте длъжни да отговаряте на всяка една медия, така както е навсякъде по Европа! Не живеем в Иран, или Северна Корея, че да си определяте с кого ще говорите!
ДЕМОКРАЦИЯ е!
Феновете на Левски имаме право да знаем какво се случа с нашият любим отбор!
Не се крийте мишоци! Канал-3 и Радио Дарик са двете единствени медии, които се гледат и слушат от всички Левскари! Не си подбирайте медии, в които излъчват по 5 минутки на ден Спорт!
Ние искаме да застанете директно очи в очи пред Канал-3 и Гонг и да им отговаряте на всички Въпроси без да се правите на обидени, защото взимате Десетки Хиляди левове заплати всеки месец!
Ние не сме длъжни да ви търпим Свое-Волията! Отдавна пролича, че не ставате за Левски!

Такива като ГУНДИ са рядкост! Бог да го прости този Велик човек, който е помагал на много хора, независимо от цвета на отбора! За мен това е достоен Футболист и Човек!

Не срамете поне стадиона с неговото име, на който играете и пред, който стадион след края на всеки мач бягате от журналистите като мишки и се правите на обидени на обикновенните хора, които ви гледат в Ефира!!! Това вече не е достойно!

Поздрави за мнението , подкрепям го изцяло , дано някой се вслуша в него и се вземат нужните мерки.

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”