До екипа на ГОНГ

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: До екипа на ГОНГ

Мнениеот POPCORN » 21 апр 2009 09:58

eighteen написа:
POPCORN написа:офф ти я левскарите големи жени бе.само пискат за тия дузпи бе.все едно е свършуил света.А защо не направиме анкета заслужава ли гонзо ,червен картон в някой от мачовете? :D :D
Тичай момченце на уроци по правопис, а после пускай каквито си искаш теми,стига да ти е интересно! :o

ела ме научи?Ти явно си учител?От такива като тебе ми е писнало.В бързината може и да съм объркал някоя дума и това значи, че не мога да пиша.Смешна работа
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

cskaole

Мнениеот cskaole » 21 апр 2009 10:20

Чудя се само защо сините не си гледат тяхното отборче, а се занимават с грандове като ЦСКА. Не разбраха ли, че от този техен отбор чеп за зеле не става и това ще си проличи още на 9-и май. Но не дай си Боже да се свирне дузпа за ЦСКА, е тогава ще ореват орталъка. Купен съдия, нагласено първенство, партията виновна, конспирация с/у левски и т.н. Истината е много проста - слабички, много слабички са горките. Аз като цскар, не от злоба, а от най-искрено съчувствие не искам левски да се класира дори и за УЕФА, защото за пореден път целият български народ ще бере срам в Европа заради издънките, които ще направят отново. Докато Борат е начело на този отбор ще затъват още повече в тинята. Нали преди началото на сезона имаше изказвания, че ЦСКА щели да изпаднат в Б група, че щели да завършат около 10-то място и т.н. простотии. Е, всичко се вижда от таблицата. Когато цифрите говорят, няма как да ги опровергаеш.... :D :D :D :D :D

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 21 апр 2009 12:49

Ами така зададена анкетата, няма нищо лошо и нищо обидно. Пита се дали Левски е победил заслужено, в моя смисъл дали Левски е бил по-добрия отбор в мача. Никъде не се споменава, дали Литекс са играли симулативно, за което предполагам, че ти си мислиш.

Гузен негонен бяга :lol: :lol: :lol:
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 21 апр 2009 12:50

Къде е тази анкета ?

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 21 апр 2009 12:54

POPCORN написа:
eighteen написа:
POPCORN написа:офф ти я левскарите големи жени бе.само пискат за тия дузпи бе.все едно е свършуил света.А защо не направиме анкета заслужава ли гонзо ,червен картон в някой от мачовете? :D :D
Тичай момченце на уроци по правопис, а после пускай каквито си искаш теми,стига да ти е интересно! :o

ела ме научи?Ти явно си учител?От такива като тебе ми е писнало.В бързината може и да съм объркал някоя дума и това значи, че не мога да пиша.Смешна работа
Мога и аз: Първи урок: Изречение се започва с главна буква! ;) Втори урок: - Само Левски! :lol:

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 21 апр 2009 12:57

SkArY_9 написа:Къде е тази анкета ?

На първа страница на сайта Гонг.бг , над прогнозите за мачовете от МА4.BG

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 21 апр 2009 13:19

msm написа:
SkArY_9 написа:Къде е тази анкета ?

На първа страница на сайта Гонг.бг , над прогнозите за мачовете от МА4.BG

Да, видях я сега, мерси ;)

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 21 апр 2009 14:41

cskaole написа:Чудя се само защо сините не си гледат тяхното отборче, а се занимават с грандове като ЦСКА. Не разбраха ли, че от този техен отбор чеп за зеле не става и това ще си проличи още на 9-и май. Но не дай си Боже да се свирне дузпа за ЦСКА, е тогава ще ореват орталъка. Купен съдия, нагласено първенство, партията виновна, конспирация с/у левски и т.н. Истината е много проста - слабички, много слабички са горките. Аз като цскар, не от злоба, а от най-искрено съчувствие не искам левски да се класира дори и за УЕФА, защото за пореден път целият български народ ще бере срам в Европа заради издънките, които ще направят отново. Докато Борат е начело на този отбор ще затъват още повече в тинята. Нали преди началото на сезона имаше изказвания, че ЦСКА щели да изпаднат в Б група, че щели да завършат около 10-то място и т.н. простотии. Е, всичко се вижда от таблицата. Когато цифрите говорят, няма как да ги опровергаеш.... :D :D :D :D :D

ЦСКА гранд??? Сигурно говориш за ЦСКА Москва... Съимениците им от София са гранд на приказки...
Левски като стигна 1/4 финал в Уефа пак бра срам...така, че не обяснявай глупости на хората, кога си щял да береш срам...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 21 апр 2009 14:43

gun175 написа:Надявам се да прочетете написаното преди да махнете темата!
Каква е тази анкета: Заслужен ли бе успехът на Левски в Ловеч?
далеч повече заслужаваше да има тема: Заслужени ли бяха дузпите на ЦСКА срещу Славия?
но явно обективноста вече няма значение.....

Под заслужен успех едва ли имат предвид "уреден ли бе мачът". По скоро дали с играта си Левски заслужиха да победят. Аз лично не намирам нищо нередно в такава анкета...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 21 апр 2009 22:39

Доживях да чуя за гранд без стадион и със седемкратна промяна на името си.

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”