Аз съм фен на ЦСКА, но първо съм фен на интелигентните хора.
Изключително съм омерзен от последните му изказвания. Да оставим настрана жалкия факт, че ГЕРБ /те не му отстъпват на културата и образованието/ са си помислили дори този да бъде кандидат президент...

Та четох днес статията в Гонг как Стоичков подминавал с презрение хулите към него и как го били плюели! Първо искам да попитам КОЙ го е плюл? От какъв контекст той говори това? Ако има хора които са го плюели то т.н. Кама прави ли разлика между няколко души и всички хора? Защо слага под общ знаменател всички? Защо от няколко години прословутата Кама се държи като обидена и оплюта госпожица!? Моля ви се той прави характеристики на българина, като че ли той не е живял в Харманли откъдето Аспарух Никодимов го откри! Едва ли не вече стана испанец нашия! В цял свят има всякакви хора.
Онзи ден се изцепи, че НИКОГА ама така го подчерта нямал да бъде треньор в България! Първо кой си ти, че да бъдеш треньор? Един хулиган с 4 клас! Бербатов можело и да го включат в резервите в онзи дрийм тим от 1994 г. Бербатов е по-голям футболист от тебе, да не говорим на интелектуално ниво.
Българския футбол ще го има и без тебе! На какво отгоре си обиден бе? Че блъсна бременна жена в Испания и я нарече български боклук ли? Ти си единствения който е правил такава гадост! Не искали да го снимат! В цял свят ВИП персоните биват снимани включително и от испански медии. Колко пъти псуваш бг журналисти, дори имаше случай в църква!?
Ти нямаш и една стотна от морала на Аспарухов, че да си нещо повече от него! Така че като мразиш България прав ти път г-н ритнитопковец.