Според ме ще е добре Спортно шоу Гонг да се излъчва пряко в по Гонг Tv,ще ми е интерсно да гледам особенно шоуто в понеделник,така наречената "актьорска вечер"

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ralimavridov написа:Здравейте.Искам да попитам нещо.Който се чувства компетентен може да ми отговори.Има ли някаква причина,и ако да,каква,да няма нищо в Гонг Тв,относно Черно Море Варна?Все пак мина доста време от пускането на телевизията.Черно Море имаше подготовка,контролни срещи в Турция и България.Изигра и първия си мач за втория полусезон,срещу Пирин.Ако Гонг Тв ще излъчва репортажи само от определени отбори,е добре да се съобщи все пак да се знае.
stenly написа:ralimavridov написа:Здравейте.Искам да попитам нещо.Който се чувства компетентен може да ми отговори.Има ли някаква причина,и ако да,каква,да няма нищо в Гонг Тв,относно Черно Море Варна?Все пак мина доста време от пускането на телевизията.Черно Море имаше подготовка,контролни срещи в Турция и България.Изигра и първия си мач за втория полусезон,срещу Пирин.Ако Гонг Тв ще излъчва репортажи само от определени отбори,е добре да се съобщи все пак да се знае.
Уверявам те, че правим всичко възможно да бъдем навсякъде, но за съжаление, тепърва стартирахме и още не можем да покрием всички отбори. Надявам се с времето това да бъде компенсирано, но сам разбираш, че понякога всичко изисква време. В случая това изисква доста повече неща от време
Лек ден!
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта