Въпроси към Томислав Русев

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Re: "Бай" Томиславе излагаш се!

Мнениеот mursusaid » 14 апр 2009 18:07

а иначе томислав и валио доста се поизложиха преди малко в ефир..и направо ми дожаля за тях..как продължават да се занимават със съдиите и да плачат за нещо което всички освен хората със сини очила отдавна виждат и сега когато някой им казва истината и тях ги боли..и не си гледат отбора колко им е слаб или да постоянно да се шуми около пародийните мачове,че белким нещо накрая може и да се случи поне да се намалят тези мачове..само че вече почвам да си мисля че и тези журналисти нарочно изместват общественото внимание в друга посока..дано да греша,но с деъйствията,постъпките и коментарите си,точно на тези мисли ме навеждат...
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
ricco
Контакти:

Мнениеот ricco » 14 апр 2009 18:14

mursusaid написа:а иначе томислав и валио доста се поизложиха преди малко в ефир..и направо ми дожаля за тях..как продължават да се занимават със съдиите и да плачат за нещо което всички освен хората със сини очила отдавна виждат и сега когато някой им казва истината и тях ги боли..и не си гледат отбора колко им е слаб или да постоянно да се шуми около пародийните мачове,че белким нещо накрая може и да се случи поне да се намалят тези мачове..само че вече почвам да си мисля че и тези журналисти нарочно изместват общественото внимание в друга посока..дано да греша,но с деъйствията,постъпките и коментарите си,точно на тези мисли ме навеждат...

Аз не съм съгласен с теб. и сега ще ти кажа защо. Те не се занимаваха със съдиите а с това как може човек на такъв пост да говори такива неща без д покаже никакви доказателства. Как може да каже за собствениците на даден клуб, че те сега на влизат във футбола и още не са в час. Значи хората са сериозни бизнесмени и неможе някой да говори каквото си иска за тях. Как да почнат сериозни хора да дават пари за футбола и спорта като някакви хора на отговорни постове се гаврят буквално с тях. Но тов е типично българска черта да да плюем по хората който се опитват сда помогнат с нещо.

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 14 апр 2009 18:27

то много му станаха издънките на томето и време да реши : говедо ли ще е или спортен журналист ???писна ми от сълзите и сополите след всеки слаб мач на отборчето от подуене. то не бяха съдии ,заговори и какво ли не ... не може нормален интелигентен човек да пада до нивото на бай-ганьо от подуене !!! с нищо не помага на любимия си отбор !!! да погледне "звездната " селекция, гения на "специалния" хрущял (световно неизвестен играч и помощник треньор) и да каже какво точно очаква от това сборище ??? лошото е ,че от него и други такива журналисти тръгва омразата по трибуните и простотийте по вестници и медии...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 апр 2009 18:50

ricco написа:
mursusaid написа:а иначе томислав и валио доста се поизложиха преди малко в ефир..и направо ми дожаля за тях..как продължават да се занимават със съдиите и да плачат за нещо което всички освен хората със сини очила отдавна виждат и сега когато някой им казва истината и тях ги боли..и не си гледат отбора колко им е слаб или да постоянно да се шуми около пародийните мачове,че белким нещо накрая може и да се случи поне да се намалят тези мачове..само че вече почвам да си мисля че и тези журналисти нарочно изместват общественото внимание в друга посока..дано да греша,но с деъйствията,постъпките и коментарите си,точно на тези мисли ме навеждат...

Аз не съм съгласен с теб. и сега ще ти кажа защо. Те не се занимаваха със съдиите а с това как може човек на такъв пост да говори такива неща без д покаже никакви доказателства. Как може да каже за собствениците на даден клуб, че те сега на влизат във футбола и още не са в час. Значи хората са сериозни бизнесмени и неможе някой да говори каквото си иска за тях. Как да почнат сериозни хора да дават пари за футбола и спорта като някакви хора на отговорни постове се гаврят буквално с тях. Но тов е типично българска черта да да плюем по хората който се опитват сда помогнат с нещо.

Слушах предаването и на свой ред не съм съгласен с теб.Значи те могат да си позволяват(понеже са бир парче спортни журналисти) да дават оценки за нещо, от което надали разбират чак толкова, а Момиров няма право да каже, че още влезли-невлезли в ЦСКА, и вече новите собственици искат чужд съдия-наистина е несериозно от тяхна страна, както впрочем и от страна на "Левски".А Вальо пак си пееше неговата песен, че и нещичко от форума спомена..за еднакви положения преди десет дена и преди 15 години.Мнооого ги обичам такива гении, които детайлно помнят какво е станало, ама с най-малки подробности, преди 15 години, в точно определена дата и час. :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 14 апр 2009 19:28

Кашчей написа:.А Вальо пак си пееше неговата песен, че и нещичко от форума спомена..за еднакви положения преди десет дена и преди 15 години.Мнооого ги обичам такива гении, които детайлно помнят какво е станало, ама с най-малки подробности, преди 15 години, в точно определена дата и час. :mrgreen:

Ми то няма нужда да си го спомня, достатъчно е да се види някой от клиповете в тубата или в-бокс за мача 7:1.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 апр 2009 19:46

L_Messi написа:
Кашчей написа:.А Вальо пак си пееше неговата песен, че и нещичко от форума спомена..за еднакви положения преди десет дена и преди 15 години.Мнооого ги обичам такива гении, които детайлно помнят какво е станало, ама с най-малки подробности, преди 15 години, в точно определена дата и час. :mrgreen:

Ми то няма нужда да си го спомня, достатъчно е да се види някой от клиповете в тубата или в-бокс за мача 7:1.

И сам се е сетил да го направи сигурно :mrgreen: Както е и възможно камерата да дава абсолютно същият ракурс и съдията да е на точно същото място.....Нали знаеш, че 2 абсолютно еднакви положения няма и не може да има.Това, което е било със Сираков е едно, а това с Гонзо-друго.Не забравяй и, че камерата много често лъже, за разлика от това, което се вижда в действителност, на място.

Въпросът обаче е друг-дали Момиров има право да каже това, което е казал и, ако не-защо не.Както и дали водещите в "Гонг" имат право да приказват по такъв начин за всеки, който не им пасва на синьо-червеното мислене..особено на синьото.Това, че имат национален ефир надали е причина да се държат отвратително понякога, а в последно време и доста често:както Томислав и Вальо, така и Ники.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 14 апр 2009 19:53

Напълно си прав... понякога Томислав Русев и ко. прекаляват с фенщината (напоследък наистина повече) и това дразни много, последните дни го обърнаха на "Пред банята"......левски, цска, левски, дуспа, няма дуспа, схеми и т.н и се карат един през друг....

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 14 апр 2009 20:09

именно за това говорим..че в последно време не отразяват обективно и коректно събитията,а преобладава фенщината и точно от тая страна се представят фактите,на който както му е удобно,и истината за тях е само синио-червена и някой ако не се побира в рамките на тяхното виждане и веднага го нападат..точно както правим всички ние феновете по стадионите,кафетата,форумите и т.н.само че разликата между тяхх и нас е че те все пак са журналисти и имат властта на медиите и ефира и като такива трябва да се държат,а фенщината си да я оставят за други места,но не и в ефир..или да си върннат предаването "пред банята"
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 14 апр 2009 20:36

Предполагам, че за феновете на другите отбори (без ЦСКА и Левски) е доста досадно и дразнещо това, аз съм от ЦСКА и ми е интересно донякъде да ги слушам, но като ми писне ги изключвам................ "Пред банята" го слушах, но не съм се обаждал, но като обръщат предаването си на караница м/у няколко левскари с/у цесекар вече не е интересно, дано някой чете форума да видят....

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 15 апр 2009 14:22

Мен си ме кефи пък,много яко се джвъкат :mrgreen: :mrgreen:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß