Искам да попитам защо канала BTV ACTION, който уж щеше да бъде на мястото на ПРО БГ не е ефирен!? Търсих го с функцията за търсене на канали на телевизора, но ми излизат само 6 програми - БНТ, БТВ, НОВА, БТВ Комеди, ТВ7 и ББТ.
И сега как ще гледам Шампионска лига и бг първенството!? Това е абсурдно! В тая държава от ден на ден става все по-тъпо.
Ако знаете нещо повече, пишете.
BTV ACTION
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: BTV ACTION
Iso24 написа:Искам да попитам защо канала BTV ACTION, който уж щеше да бъде на мястото на ПРО БГ не е ефирен!? Търсих го с функцията за търсене на канали на телевизора, но ми излизат само 6 програми - БНТ, БТВ, НОВА, БТВ Комеди, ТВ7 и ББТ.
И сега как ще гледам Шампионска лига и бг първенството!? Това е абсурдно! В тая държава от ден на ден става все по-тъпо.
Ако знаете нещо повече, пишете.
Пич това се знаеше от началото на Януари, че няма да е ефирен ПРО БГ от 1 декември не е ефирно сега ли се сети! Да се надяваме, че сайта на Ринга ще ги предават както досега иначе си има програми по Интернет!

Не знаех, че няма да е ефирна БТВ Екшън. Преди малко обаче от гугъл прочетох информация от която става ясно, че Медия Груп по финансови причини се отказват от ефирното излъчване на ПРО БГ а сега и на БТВ Екшън. ПРО БГ имал нисък рейтинг, високи били таксите и т.н. ПРО БГ били ефирни, за да били покриели някакви изисквания.
Жалко. По принцип тв се стремят да бъдат ефирни а в случая точно обратното.
Явно искат хората да си плащат, за да гледат футбол, както е в Италия.
И все пак да няма вече никакви мачове по ефирните тв е повече от странно. Не знам БНТ дали ще предава поне Лига Европа, както беше досега...
Защо ефирната БТВ се отказа от ШЛ остава пълна загадка след като това беше най-гледаното предаване!
Да гледаш от компютър е много по-тъпо отколкото пред телевизора.
Жалко. По принцип тв се стремят да бъдат ефирни а в случая точно обратното.
Явно искат хората да си плащат, за да гледат футбол, както е в Италия.
И все пак да няма вече никакви мачове по ефирните тв е повече от странно. Не знам БНТ дали ще предава поне Лига Европа, както беше досега...
Защо ефирната БТВ се отказа от ШЛ остава пълна загадка след като това беше най-гледаното предаване!
Да гледаш от компютър е много по-тъпо отколкото пред телевизора.
- Frankie Lampard
- Контакти:
Диема и Нова спорт ще я предават,както и най-силното първенство в света

бтв се отказа защото про бг беше с други шефове които купиха правата за шл и лига европа 

Goshky написа:бтв се отказа защото про бг беше с други шефове които купиха правата за шл и лига европа
Това не го знаех
Slavia forever, наистина ли смяташ, че темата за липсата на футбол по ефирните телевизии е безпредметна?
Ти и гонгаджиите сте добре защото си имате кабелна, но половината народ нямат!
Не приемай толкова директно заглавието - Абсурдистан - то е и с метафоричен оттенък.
Нали самия Томислав Русев август 2010 се възмущаваше, че по ТВ плюс предаваха Левски с АЕК!?
И не става дума само за БНТ, не съм писал такова нещо. Защо БТВ не предава ШЛ? Богатата БТВ! Защо трябва да се създават нови канали на БТВ и по кабела да се дават мачовете? Имаше една тв - ПРО БГ която фокусираше мачовете и си помислих, ето поне тук ще можем да гледаме футбол. Да ама не!
Как така стана, че ПРО БГ не била гледаема!? Толкова хора гледаха почти всеки ден мачове по нея!
Вместо да затваряш темата кажи на Томислав Русев да направи един коментар по темата. Защото за какво говорите тогава за тоя футбол след като половин България няма да може да гледа нито един мач!
Ти и гонгаджиите сте добре защото си имате кабелна, но половината народ нямат!
Не приемай толкова директно заглавието - Абсурдистан - то е и с метафоричен оттенък.
Нали самия Томислав Русев август 2010 се възмущаваше, че по ТВ плюс предаваха Левски с АЕК!?
И не става дума само за БНТ, не съм писал такова нещо. Защо БТВ не предава ШЛ? Богатата БТВ! Защо трябва да се създават нови канали на БТВ и по кабела да се дават мачовете? Имаше една тв - ПРО БГ която фокусираше мачовете и си помислих, ето поне тук ще можем да гледаме футбол. Да ама не!
Как така стана, че ПРО БГ не била гледаема!? Толкова хора гледаха почти всеки ден мачове по нея!
Вместо да затваряш темата кажи на Томислав Русев да направи един коментар по темата. Защото за какво говорите тогава за тоя футбол след като половин България няма да може да гледа нито един мач!
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”