Коментара на Т.Русев

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: Коментара на Т.Русев

Мнениеот DrAvalanche » 06 апр 2009 08:30

Розовите, някой от вас има ли смислено обяснение каква е функцията на каубоя? С какво друго освен "работа със съдиите" ще се занимава този палячо? И защо при вас винаги има в ръководството по един бивш рефер?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 06 апр 2009 08:55

Коментара си е много точен,който не го харесва да не влиза в сайта на ГОНГ,а в един друг-на лицето г.а.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

VoyagerX
Контакти:

Мнениеот VoyagerX » 06 апр 2009 09:20

Не. Коментара не е точен. Локомотивец съм, за да не ме обвините и мен в някакви измислени пристрастия.
Но когато твърдиш, че си журналист трябва да предаваш истината обективно. И когато пишеш против един отбор, ако реалността в момента е такава, след време трябва да пишеш и против друг отбор, ако реалността се промени.
За да разделиш емоциите от разума и да се научиш да гледаш безпристрастно, трябва наистина да си Професионалист.
За съжаление, явно Т. Русев не е...

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 06 апр 2009 09:28

Да започнем в стила на Томислав Русев....
Томислав Русев е достоен български спортен журналист - вифаджийче /извинявам се на всички останали, ако се чувстват засегнати/. Той е видял много във футбола, привърженик е на 2 от най-великите клубове в Европа, но третата му и най-голяма любов - Левски от време на време го прави за посмещище. Наистина ако си истински влюбен и ума ти отива нанякаде - така е. Явно снощи раздвоен между гола на младото италиянче за Манчестър и мача ЦСКА-Славия той пак е бил влюбен в Левски.
Томислав Русев е достоен левскар понякога - уважавам го. Но разбирам репликата на Стойчо от преди 5-6 гонини, че си слага думите му на оная си работа - ЗАЩОТО ТОВА ЗАСЛУЖАВА.
Защото когато си в позицията в тебе да е хляба и ножа си позволяваш да се самозабравяш - както,Томе е Боби Михайлов.
И защото когато защитаваш някаква кауза, която искаш понякога ставаш за смях - както,Томе е Димо Момиров.
И защото когато като кажеш А, трябва да кажеш и Б както,Томе не направи Христо Ристосков.Това е за всички аванти на Левски, за дуспата на ЦСКА-Левски и още много други ситуации, в които не си такъв "Корназ".
С всичко това искам да кажа, че с нищо Томислав Русев не е по-различен от цитираните люде в статията.
И ДА. АЗ СЪЩО СИ СЛАГАМ ДУМИТЕ ТИ НА ОНАЯ СИ РАБОТА. И НЯМА ДА ТИ СЕ ИЗВИНЯ.
Защото има една българска поговорка "Погледни ме с едното, за да те погледна с двете" . Ти ни гледаш с гърба си и с ...невярвах че ще го кажа ама С БОЛНИЯ СИ МОЗЪК. Не очаквай вече респект и от нормалните привърженици на ЦСКА. Защото се сбижавате по-слово както обичате да казвате СЪС СИНА НА СТАЛИН.
ДАНО НЕ СЪМ ПРАВ, НО СЛЕД ТАКИВА СТАТИИ НАСАЖДАЩАТА СЕ ОМРАЗА ЩЕ ДОВЕДЕ НИЩО ЧУДНО ОТНОВО ДО СЛУЧАЙ - МЛАДЕН МЛАДЕНОВ - ЛЕКА МУ ПРЪСТ
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 06 апр 2009 14:57

Много точен си е коментара.Такава нагла подпирачка за чорбата скоро не е имало... :twisted: :twisted: :twisted:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 06 апр 2009 18:13

И мен ми хареса коментара на Томето... Възмущение трябва да се изказва от време на време!!!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

BASTARDO
Контакти:

Мнениеот BASTARDO » 06 апр 2009 18:56

Аз пък днес съм възмутен от коментара в студиото на Гонг.
Ами че те си го обърнаха на Банята.
Ами аз съм един от редовните слушатели на Гонг и редовно всеки ден включвам ардиоприемника в 17.00 за да науча нещо повече за света на спорта.
Да ама не днес в 17,00 журналистите в студиото го обърнаха на махленски спор "Имало ли е или не дузпи за ЦСКА или ЛЕВСКИ.
Ама дайте да се разберем не всичко в България се върти около тези два отбора.
Запалянковщината и фенските пристрастия нямат място в устата на един уважаващ себе си журналист.
От 1 час гонг .май само 10 минути бяха отделени на случващото се в света на спорта,другото време беше заедо с един безислен спор и надвикване ...та чак ми пропищяха ушите.
Няма ли безпристрасна журналистика в БГ ?
МАй ще е по добре мачовете на ЛЕВСКИ и ЦСКА да се коментират от привърженици на БОТЕВ КРИВИДОЛ или не знам си кой друг отбор.
То ми писна след всеки кръг понеделника да отива само в разговори и то безмислено около тези два "ГРАНДА"
Дайте поне думата на женския Ви отбор те са по безпристрасни в това отношение !

oli
Контакти:

Мнениеот oli » 06 апр 2009 21:14

Бижутера написа:Много точен си е коментара.Такава нагла подпирачка за чорбата скоро не е имало..

Как не Ви е срам бе момци...
То не бяха трите поредни титли който ви докараха съдиите, то не бяха есенните подпирания /всичко това го има документирано/ та сега сте заплакали като булка за .....
И както каза некой по-горе - това предаване просто няма за какво да се слуша....
жалко е че по тази причина вече не слушам и дарик

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 06 апр 2009 21:23

има ли го някъде коментара в аудио файл,че не го хванах целия :cry: :cry:
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!