пелинат написа:Питам сините разбирачи на футболния правилник при игра с глава в наказателното поле свири ли се дузпа.Есента видях такава на мач на Левски.Т.Русев да написа гневен среднощен коментар?Това не си спомням да съм видял.В Сливен беше дадена дузпа и червен картон срещу ЦСКА.Т.Русев да заклеими рефера и неговите началници?Мисля ,че наглостта на Русев минава всякакви граници.Ако това е журналистика аз се отказвам от слушане на радиа и четене на вестници.Т.Русев до такава степен се самозабрави ,че направи едно слушано предаване в семеен сапунен сериал.Трябва и на него някой да му каже ,че няма чувство за хумор и глупостите,който ръси са ни омръзнали до втръсване.В момента слушам по Гонг как трима "правилни" журналисти разпъват Н.Александров на кръст ,заради това че ЦСКА излезе начело в класиране.След малко ще вземе думата Автоматчика.Накрая искам да напомня на Русев ,че не за първи говори глупости и след като поизтрезнее се завръща /една история с Г.Донков която той помни много добре,пояснявам ,че Донков беше тогава играч на ЦСКА/.
За кой мач от есента говориш?
След мача Сливен - ЦСКА точно Томето в ефира на Гонг каза ясно, че дузпа и червен картон няма.