Браво на Ники Александров

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Zola
Контакти:

Re: Браво на Ники Александров

Мнениеот Zola » 06 апр 2009 17:32

Абе, защо слушате Гонг като не ви харесват водещите и журналистите. Пуснете си радио шаут да слушате болния мозък Г.А., и да е само Ники, но може да чуете само в Гонг двете мнения, а не само едно и също облъчване. Спрете се малко, че се излагате.

Потребителски аватар
chekora
Контакти:

Мнениеот chekora » 06 апр 2009 17:34

gonzov написа:Просто съм възмутен от Ники А. - сега го слушам и направо не мога да повярвам, че той може да говори свободно по радиото :shock:
Той поразително започва да прилича на г.а....
То бива да си пристрастен ама тва на нищо не прилича, все пак е уж спортен журналист, а не ултрас на цска, а се държи точно като такъв...

Томе, моля те, вземете някакви мерки, тва вече на нищо не прилича :evil:

а томето не го ли чу не ти ли направи впечатление селското повтаряне на думата (БОКЛУК)
ЧЕРВЕНА ЗОНА Изображение
Изображение

blueros
Контакти:

Мнениеот blueros » 06 апр 2009 17:36

Никога, ама никога не съм си представял, че уважавания от мен заради интелекта си, Николай Александров може да изпадне в такова смешно състояние. Ники, това да се опитваш да оправдаваш една явна несправедливост е израз на безсилие. Силния човек е силен, заради това, че умее да признава и нелицеприятните за него неща. Има много по важни неща в този живот от това твоя любим отбор да е пред другия - омразния, НА ВСЯКА ЦЕНА!!! Това не мога да го разбера. Имал съм различно мнение за теб, но това което чух този следобед ме шокира!

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 06 апр 2009 17:37

АРМЕЙЦИ,КОЙ СЕГА Е НОМЕР 1
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
chekora
Контакти:

Мнениеот chekora » 06 апр 2009 17:38

tprodanov написа:добре бе, аз да питам, след като томислав е болен син фен и толкова си може, защо неговото радио е едниственото спортно, неговия сайт е единствения смислен и хората вярват на нещо, единствено, когато се появи в гонг, а не примерно в спирт1 или топспорт?

Значи може и да не е толкова зле, а критичните му коментари да са на някакво друго ниво от ГА?

нито радиото е негово нито саита
ЧЕРВЕНА ЗОНА Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 апр 2009 17:39

Taz написа:Наистина Грънчаров доста се излага с глупавите коментари!
За Томислав е ясно от няколко години, че толкова си може ;)

Дано ти да можеш повече от Томислав....защото "Гонг" без Томислав е просто информационно предаване.
На мен също не ми допада явната пристрастност и на едните и на другите в екипа им, но да говориш така за Томислав Русев е проява на много голяма комплексарщина.
Александров яростно си защитава любимците и...май не си спомням някога да е признал, че може и да греши той, а не другите около него.Дали му никнат крилца вече :lol:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
chekora
Контакти:

Мнениеот chekora » 06 апр 2009 17:41

Кашчей написа:
Taz написа:Наистина Грънчаров доста се излага с глупавите коментари!
За Томислав е ясно от няколко години, че толкова си може ;)

Дано ти да можеш повече от Томислав....защото "Гонг" без Томислав е просто информационно предаване.
На мен също не ми допада явната пристрастност и на едните и на другите в екипа им, но да говориш така за Томислав Русев е проява на много голяма комплексарщина.
Александров яростно си защитава любимците и...май не си спомням някога да е признал, че може и да греши той, а не другите около него.Дали му никнат крилца вече :lol:

със него е голяма излагация
ЧЕРВЕНА ЗОНА Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 апр 2009 17:41

eMs1 написа:Не е въпроса в дразненето, никога в Радио Гонг не е имало безпристрастие....ако слушате сега, все едно слушам някаква махленска разправия, Грънчаров не оставя Александров да се изкаже, въпреки че и Ники е пристрастен........Като почна и със "СХЕМИТЕ" на ЦСКА.....Смее се на Г.А., а говори същите неща като него....

Бате, май слушаме различни предавания :mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 06 апр 2009 17:41

то и цска не е на феновете си, кво значение има в случая? Той е мениджъра на Гонг и на сайта Гонг. Той е човека, който определя политиката, екипа и целите. Предаването е такова, каквото той иска да бъде. И? Щом е боклук, защо и сайта и предаването са единствените смислени? И защо го слушате?

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 06 апр 2009 17:45

Що ви дразни думата "боклук" бе, чистофайници? Нали от него ще преживеете кризата в отбора си?...
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”