Обръщам се със съвет към В. Грънчаров и Ст. Стоянов (двамата от Гонг, които са най-близо до Левски), които знам, че четат форума редовно.
Момчета, спрете веднъж завинаги да пускате информации ПРЕДВАРИТЕЛНО за евентуално привличане на този или онзи играч в Левски, защото на момента конкурентите ни започват да "действат активно".И се получава ОБРАТНИЯ ЕФЕКТ. От една страна оповестения от Вас вече "сигурен" трансфер се проваля тотално, а от друга страна Вие самите, в качеството си на журналисти, се излагате и олеквате в очите на феновете. Разбирам, че в днешно време борбата за първо място в информираност и представяне на BREACKING NEWS, е движеща сила за медиите, но е хубаво да преразгледате от тази гледна точка поведението си и да го карате "по- дискретно". Защото в случаи като този със Ст. Костов, както и с непристигналия французин от полското първенство Беди Бувал (така мисля, че го нарекохте), Орлин Старокин и кой ли още не, се получават меко казано комични и конфузни ситуации, които най- вече бият по имиджа на медията, за която работите.
В медийното, включително и интернет пространството сме достатъчно "облъчени" от какви ли не кьорфишеци, партенки и откровени лъжи, и единственото място на което лично аз имах доверие от гледна точка за достоверност по отношение на новините за любимия ми син отбор, беше Гонг и Дарик.
Нека запазя (не само аз, а и много такива като мен) доверието си във Вас.Само това.
Един съвет
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- santiliana
Re: Един съвет
гран4аров кво става с локо пловдив.нямали новини
Вероятно си прав, но и не чак толкова.
Това макето, дето не дойде при нас, всъщност си е породист чорбар, с петолъчки в червата.
Такъв не ни и трябва, Гонзо го каза вчера.
Не искам някой, който играе за левски то немай къде за пари.
Искам левскари със сърца.
Дори чужденците започват да обичат идеята Левски.
Няма ли го в сърцета за.би го, нека ходи да рине преспите на армията.
Конкурентите по същия начин - с Локо Пд, нали сме конкуренти, я вижте какви играчи взехме от тях, без да се лъжем и да се играем.
Мъжка приказка - мъжка приказка, а не днес съм в Левски, утре в ЦСКА, днес искаме от Левски 170 000лв., утре го подаряваме без пари на ЦСКА.
Щом балъците не се научиха, че там се крадат футболисти, а не се плащат и продължвата да им подаряват, а после пищят, че нямали пари, значи не са виновни тарикатите, а балъците.
Може това да е плана на ЦСКА да остави А група с по-малко отбори.
На тоя не плати, на оня не плати и после всички вкупом във В група.
КОЙТО Е ЗА ЛЕВСКИ ЩЕ ДОЙДЕ В ЛЕВСКИ, КОЙТО НЕ Е МА.НАТА МУ!
Това макето, дето не дойде при нас, всъщност си е породист чорбар, с петолъчки в червата.
Такъв не ни и трябва, Гонзо го каза вчера.
Не искам някой, който играе за левски то немай къде за пари.
Искам левскари със сърца.
Дори чужденците започват да обичат идеята Левски.
Няма ли го в сърцета за.би го, нека ходи да рине преспите на армията.
Конкурентите по същия начин - с Локо Пд, нали сме конкуренти, я вижте какви играчи взехме от тях, без да се лъжем и да се играем.
Мъжка приказка - мъжка приказка, а не днес съм в Левски, утре в ЦСКА, днес искаме от Левски 170 000лв., утре го подаряваме без пари на ЦСКА.
Щом балъците не се научиха, че там се крадат футболисти, а не се плащат и продължвата да им подаряват, а после пищят, че нямали пари, значи не са виновни тарикатите, а балъците.
Може това да е плана на ЦСКА да остави А група с по-малко отбори.
На тоя не плати, на оня не плати и после всички вкупом във В група.
КОЙТО Е ЗА ЛЕВСКИ ЩЕ ДОЙДЕ В ЛЕВСКИ, КОЙТО НЕ Е МА.НАТА МУ!
- valkata_levski
- Контакти:
Подкрепям автора на темата.
За да бъде вашата медия,такава каквато и приляга да бъде,трябва да проверявате новините си.
Пример:Станислав Костов в Левски.Вместо да търсите сензация,защо не се обадихте на спортните директори на Левски и Пирин?Изяснявате ситуацията около играча и всички са доволни и щастливи

За да бъде вашата медия,такава каквато и приляга да бъде,трябва да проверявате новините си.
Пример:Станислав Костов в Левски.Вместо да търсите сензация,защо не се обадихте на спортните директори на Левски и Пирин?Изяснявате ситуацията около играча и всички са доволни и щастливи

- Captain Stottlemeyer
Напълно подкрепям автора на темата!
[offtopic]breaking news
[/offtopic]

[offtopic]breaking news

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- botev_1912
- Контакти:
Не им я давайте тази информация бре хора.
Като я нямат - не могат да я обявят никъде.
Обявете, че само пресаташето ги оявява тези неща и тва е.
Като я нямат - не могат да я обявят никъде.
Обявете, че само пресаташето ги оявява тези неща и тва е.
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Нали трябва да има новини от време на време 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
И аз напълно подкрепям автора,чета много новини от други медии но когато искам да съм сигурен в нещо чакам да го побликуват в гонг,така че моляви продължавайте по същия начин,не е най-важна сензацията или първи да съобщите новината важно е достоверността и,дори и последни да побликувате дадена новина аз докато не я видя във вашия сайт не я приемам за 100 процента истина
Без да се заяждам с автора на темата,прочети правилата за използване на учтивата форма "Ви".Така,както си изложил темата,имам чувството,че говориш на един човек,спазвайки етикета...
I'M BLIND!IMPRESS ME!
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”