Фенклуб Веско Вълчев и Митко Лишев
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Фенклуб Веско Вълчев и Митко Лишев
трябва да има точност, щом има претенции да бъде знаещ журналист, а не платен клакьор...иначе дъра-бъра "неточности" само в махалата могат да се лафя....
О Ботев Пловдив, имам лудост в главата си от теб!
АБЕ, МАЙНА, КАКВИ ГИ ВЪРШИТЕ?
Веско Вълчев
Пълно малоумие е това, което в момента се случва в Пловдив. Двата тима, които предизвикват най-значим обществен интерес след Левски и ЦСКА са в дъното на класирането на „А” група.
Дори няма да им споменавам имената. На този етап не го заслужават. Срамно е втория по големина град в България да се излага по този начин чрез футбола си. Как само звучи 14-о и 15-о място с по десет точки и едва с по две победки. Ужас! Много срамно е това, което се случва с черно-бели и жълто-черни.
На Лаута и край Бирената да вземат да се стегнат, защото след две седмици дербито няма да е нищо повече от битка за спасителни точици в борбата за оцеляване.
Кой е виновен за цялото това безумие? Със сигурност виновници има и в двата лагера, но те трябва да се посочат с пръст, ако се знаят, защото иначе нещата вървят към А група без отбор от Пловдив.
Едните глътват бастуна само като видят табелата за края на града, а другите явно са го глътнали и на собствен терен.
Хайде някой да ми обясни как двата отбора на Пловдив правят силен мач срещу някой от лидерите, а след това се излагат като кифладжии и не могат да вържат два паса срещу средняците.
А и запалянковците също да се вземат малко в ръце. Вместо постоянно да гонят вещици и да определят политиката на собствениците, да подкрепят любимите си отбори така, както са показвали, че могат, защото иначе догодина ще пътуват до Любимец, Балчик и Раднево.
А бе майна на къф се праиш ве

Веско,ПРЕДАТЕЛЮ,не заслужаваш да коментираш дербито на БЪЛГАРИЯ,доказа че си мишок и то на квадрат!Нямаш ли поне малко срам,държиш се като хиена пред лъв, спрямо шопските журналисти,веднъж не СЕ застъпи,веднъж не се поинати,не се изправи срещу шопската пародия....вярно плащат ти,но трябва много ПОВЕЧЕ АГРЕСИЯ,трябва всеотдайност към ПЛОВДИВ!
Кажи им веднъж поне,в ЕФИР,"локо-ботев,това е фанатичен-романтизъм-и шопите никога няма да разберете,какво е истинско Дерби,какво е мач за чест"!!!
ВЕСКО НЕ БЪДИ МИШКА.БОРИ СЕ!
Кажи им веднъж поне,в ЕФИР,"локо-ботев,това е фанатичен-романтизъм-и шопите никога няма да разберете,какво е истинско Дерби,какво е мач за чест"!!!
ВЕСКО НЕ БЪДИ МИШКА.БОРИ СЕ!
веско,искам да те поздравя относно прогнозите ти за мачовете през уикенда,преписах 2 мача от твоите макар че единия и аз го мислех-победа за кипър!но тоя мач от американското п-тво маи го изкара от ''ръкава''
където люнберг трябвало да брави дебют,и сиатъл си биха с лекота
...
познаваме се и ти обещавам ако се засечем в пловдив да те почерпя биричката за печелившата ми колонка....

познаваме се и ти обещавам ако се засечем в пловдив да те почерпя биричката за печелившата ми колонка....
Последна промяна от Бижутера на 29 мар 2009 18:18, променено общо 1 път.
Причина: и без да е убеделено се вижда
Причина: и без да е убеделено се вижда
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”