Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
levskarin написа:Уважаеми колеги, мисля че г-н Томислав Русев, вероятно чете понякога този форум, нали?
Нека всички левскари го помолим за коментар на следното:
Странно !!! Два от тимовете борещи се за оцеляване правят по една изненадваща победа като гост с/у смятащите се за корави тимове на А група,и тези изненадващи победи са именно преди домакинствата им с цецка , в които докакинства никви ги няма.Да не говорим днес, че Мигел беше за чист червен картон, дето се казва нарисуван ,но нямаше кой да го вдигне, маркиниос в рамките на 15 сек извърши 3 нарушения (игра с ръка и 2 груби влизания) и беше санкциониран играч на Спартак,а пък варненци от време на време стоеха с 1 защитник.
Не мога да слушам Гонг всеки път, защото съм на работа по това време, но разбрах от колеги, че Томето е казал, че най- после ще си отвори устата за истината!
Днешният мач във Варна не е ли достатъчен повод за това?
[warning]Изписвай правилно отборите![/warning]
АСМ1899 написа:Дай да не създаваме теории като внука на Сталин! Толкова могат Спартак-толкова играят! Мисля търсим под вола теле! В България е закон от край време да подпират ЦСКА и Левски! То в Европа се вижда какви са последствията от това! Нека оставим ЦСКА на цесекарите, а ние да си фледаме нашият отбор! Това което си написал според мен са само голи подозрения, които ще родят нови спорове между нас обикновенните хора и до нищо друго освен псувни и обиди няма да доведат!
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта