До г-н Томислав Русев

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

lisko
Контакти:

Re: До г-н Томислав Русев

Мнениеот lisko » 21 мар 2009 19:47

ииииии лечков знаели за това :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :o :o :o

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 21 мар 2009 19:48

Беласица са пропаднали - бихме ги!Сливен са в криза и се вижда вече 4 загуби.Локото, бях на мача надиграхме ги имахме повече положения те една дузпа и си я вкараха, свириха ни 30 засади сигурно!Спартак, очаквана победа над тях не е нужно да се уговаря мач или да си Ванга за да разбереш, че и Левски и Цска без да се напъват минават през такива отбори.9мин преди да свърши мача и да бяха дали червения картон резултата пак щеше да е 2:0.....

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 21 мар 2009 19:58

Залагайте на мачовете на ЦСКА и печелете, а кой на кого ляга... е ясно и няма смисъл Сливен да ляга на отборите, с които ЦСКА играе като домакин, защото ще изпаднат наистина. Само отборите, с които червените играят като гост ще бъдат дарени с точки в Сливен. :mrgreen: И пак НАЗДРАВЕ за армейците, които може би ще ми станат любим отбор за залози...
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
red dragon
Контакти:

Мнениеот red dragon » 21 мар 2009 20:00

То по тая логика Локо ПД са били като гости, щото имат мач не само с Цска, но и с Левски след това!!!!!
Треньора на Локото решил да даде почивка на част от титулярите си срещу Левски :?: :?: :?:
Този мач не е важен за тях или пък смята че сините са толкова слаби че ще ги бият с резервите :!: :!: :!:
Следващия мач на Локото бил по важен за тях отколкото този с Левски :shock: :shock: :shock:

пелинат

Мнениеот пелинат » 21 мар 2009 20:37

Аз мисля , че освен Т.Русев трябва да се намесят и Ефрем Димитров,В.Грънчаров,Ж.Михайлов ,Батков,високия генерал да пусне декларация от комисията по феърплей към БФС.ЦСКА нарушиха феърплея и почнаха да бият наред и с това накараха синята гвардия да се буди нощем обляна в пот.Схемата,която видях със Сливен е много вярна,само не ми е ясно Сливен ако падне от Левски ,Левски ще падне ли от ЦСКА.Мисля ,че Б. Михайлов ще разреши проблема като нареди на Лечков/нали му е началник/от следващия кръг Сливен да почне да бие.И тогава ЦСКА ще почне да пада и всичко ще се оправи и ще настане синя идилия

Потребителски аватар
nn72
Контакти:

Мнениеот nn72 » 21 мар 2009 21:17

Ми аз никога не го слушам,затова и не му се нервя! ;)
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!

alfonso

Мнениеот alfonso » 21 мар 2009 21:58

Ако им е сладък начина по който действуват Цска,добре! Значи им отива! Те винаги така са работили. Въпрос на ниво!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 22 мар 2009 00:52

След играта, която показа Спартак днес и мача, който им гледах в Мездра и след слабото представяне на Сливен съм склонен да допусна че са ги били там по правилата. Единствено ми е чудно защо така след гола си не се зарадваха изобщо?!

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 22 мар 2009 07:10

levskarin написа:Уважаеми колеги, мисля че г-н Томислав Русев, вероятно чете понякога този форум, нали?
Нека всички левскари го помолим за коментар на следното:
Странно !!! Два от тимовете борещи се за оцеляване правят по една изненадваща победа като гост с/у смятащите се за корави тимове на А група,и тези изненадващи победи са именно преди домакинствата им с цецка , в които докакинства никви ги няма.Да не говорим днес, че Мигел беше за чист червен картон, дето се казва нарисуван ,но нямаше кой да го вдигне, маркиниос в рамките на 15 сек извърши 3 нарушения (игра с ръка и 2 груби влизания) и беше санкциониран играч на Спартак,а пък варненци от време на време стоеха с 1 защитник.
Не мога да слушам Гонг всеки път, защото съм на работа по това време, но разбрах от колеги, че Томето е казал, че най- после ще си отвори устата за истината!
Днешният мач във Варна не е ли достатъчен повод за това?

[warning]Изписвай правилно отборите![/warning]

Извинявам се на някой ако мнението ми се стори крайно,но какво има да коментира Томето играта на ЦСКА, това е все едно Ники да коментира мачовете на Левски а аз играта на Славия,или Форевър тази на ЛОКО СФ :D :D :D Безпристрастноста е гарантирана нали :mrgreen: А и да ви попитам приятели от Левски КАКВО ВИ МЪЧИ ТОЛКОВА РЕЗУЛТАТИТЕ НА ЦСКА,ИЛИ НАДУШВАМ ПАНИКА И СТРАХ ЧЕ ИГРАТА НА ЛЮБИМИЯВИ ОТБОР НЕ ВЪРВИ :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
pivcoto
Контакти:

Мнениеот pivcoto » 22 мар 2009 09:28

АСМ1899 написа:Дай да не създаваме теории като внука на Сталин! Толкова могат Спартак-толкова играят! Мисля търсим под вола теле! В България е закон от край време да подпират ЦСКА и Левски! То в Европа се вижда какви са последствията от това! Нека оставим ЦСКА на цесекарите, а ние да си фледаме нашият отбор! Това което си написал според мен са само голи подозрения, които ще родят нови спорове между нас обикновенните хора и до нищо друго освен псувни и обиди няма да доведат!

Защо ГОЛИ :( нима не виждаш кво става,наистина е подозрително.Но нека си мислят,че могат да играят,на 9 май ще им срутим кочинката (говоря като игра на терена,а не за вандалщини по трибуните), и са дотам,САМО ЛЕВСКИ.

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”