Към модераторите.....

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Да се въведе задължително ползване на български във форума н

Мнениеот batceko » 24 юли 2008 22:11

Здравейте на всички .Не знам къде точно трябва да пусна тази тема щото не видях раздел предложения , но както и да е . Както сте разбрали предложението ми е следното - Да се въведе задължително ползване на български във форума на Гонг..... ако някой пита защо - ами много ясно що - на много хора от този форум им е писнало да се мъчат да разгадават писанията с латиница - вярно е че има много бисери и не малка находчивост , но както се казва дойде ни до гуша .Още повече че в повечето форуми в БГ нета отдавна е възприета тази практика - най малкото за да се спестят нервите на повечето участници , пък и не на последно място да се подържа форма в писането на родния език щото в последно време нещата не отиват на добре . Това е с няколко думи .Моля и за отношение от страна на модераторите .Живи и здрави . Бат Цеко :D :D :D

blue_ power1
Контакти:

Re: Да се въведе задължително ползване на български във форума н

Мнениеот blue_ power1 » 25 юли 2008 00:06

batceko написа:Здравейте на всички .Не знам къде точно трябва да пусна тази тема щото не видях раздел предложения , но както и да е . Както сте разбрали предложението ми е следното - Да се въведе задължително ползване на български във форума на Гонг..... ако някой пита защо - ами много ясно що - на много хора от този форум им е писнало да се мъчат да разгадават писанията с латиница - вярно е че има много бисери и не малка находчивост , но както се казва дойде ни до гуша .Още повече че в повечето форуми в БГ нета отдавна е възприета тази практика - най малкото за да се спестят нервите на повечето участници , пък и не на последно място да се подържа форма в писането на родния език щото в последно време нещата не отиват на добре . Това е с няколко думи .Моля и за отношение от страна на модераторите .Живи и здрави . Бат Цеко :D :D :D

Абсолютно подкрепям предложението на батцеко,защото така е редно в нашата хубава родина-БЪЛГАРИЯ!!!Нека да уважаваме БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК,на който не му харесва,да си отива да си пише във чуждите форуми :!: :!: :!:

Потребителски аватар
Rumen_bushi
Контакти:

Мнениеот Rumen_bushi » 25 юли 2008 09:30

По принцип сте много прави с това искане, но за хората, които пишат от чужбина, това ще бъде голям проблем, тъй като знаете, там кирилицата не е на разположение на потребителите
respect your elders

Потребителски аватар
mgj8
Контакти:

Мнениеот mgj8 » 25 юли 2008 10:46

Rumen_bushi написа:По принцип сте много прави с това искане, но за хората, които пишат от чужбина, това ще бъде голям проблем, тъй като знаете, там кирилицата не е на разположение на потребителите

Аз също съм за!Сега, ако останат само тези за които има техничеки проблем въобще няма да става и на въпрос.Но просто наистина е много дразнещо и аз лично много от латинските мнения не чета.
Светът е оцелял, защото се е смял-просто не е гледал БГ футбол!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 25 юли 2008 23:50

Пълна подкрепа от мен
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
petela
Контакти:

Мнениеот petela » 27 юли 2008 17:17

Аз съм 101% за тази идея!Ама тука няма ли модератори,дето да четат темите!Трябва модераторът да види написаното предложение и да отговори ТУК!!!
ПОДКРЕПА ЗА КРУМ САВОВ-ИСТИНСКИЯТ ЖУРНАЛИСТ!!!

Потребителски аватар
HRISTEV
Контакти:

Мнениеот HRISTEV » 13 авг 2008 23:19

мдаааааа и аз съм съгласен ......... или поне сложете един кирилизатор някаде .... :!: :!:

Потребителски аватар
аutobоrsa.eu
Контакти:

Мнениеот аutobоrsa.eu » 19 авг 2008 19:43

и аз съм ЗА кирилицата, нали сме българи все пак! Аман от тази латиница :twisted:

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 20 авг 2008 12:11

Като бях в чужбина си намерих русски сайт с кирилица - и пишех през него. Така че останалото е мързел и келешлък. Влязте в страничките на ЦСКА и Левски - там хлапетиите основно на латиница праскат - така си прикриват правописните грешки (явно ги е срам вътрешно) :) :D

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Предупреждение към потребителите!

Мнениеот stenly » 12 дек 2008 22:30

Вече няколко от потребителите, сред които СинТерор и BGarmy получиха БАН за две седмици. Причината е, че преърнаха форума в лична вражда. Обидите им един към друг продължиха няколко дни, затова са наказани. Подобно отношение няма да се търпи, както към всички останали потребители, така и към екипа на Гонг. Така, че ви моля за пореден път, спазвайте добрия тон тук!
Модераторите не са ви враг!

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”