Предложения за форума на Гонг
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Re: Предложения за форума на Гонг
По-новите форуми имат тази функция, при нас за съжаление я няма.
Как се пише на ЛС, искам да споделя нещо със SkArY9?
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
- Бижутера
- Контакти:
Btovfan80 написа:Как се пише на ЛС, искам да споделя нещо със SkArY9?
gong/ucp.php?i=pm&mode=compose&action=quotepost&p=471667
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Не можах да кача снимка във форума-изписа ми че е голям файла ,а беше само една снимка.В много други форуми съм качвал снимки .Не знам как се събира да стане по малъка.
- federer_11
- Контакти:
Защо не направите още подфоруми, по подобие на тези на европейските отбори. Ще е много полезно. 

Форум ГОНГ: ''ЧЕРВЕН'' раздел и ''СИН'' раздел
Така,мисълта ми е,да се направят няколко раздела,два от които да пишат ''червени'' и ''сини''(САМО цесекари да пишат в единия и САМО левскари в другия)!В същото време,в тези раздели правила ДА НЯМА и фенове на единия отбор, да не могат да коментират и да влизат във раздела, на противния лагер!Малко така лично пространство,в което да нахраним гадните ''говеда'' или гадните ''чорбари'' няма да е никак лошо за нито един от нас!
Нека се създадат и други раздели,в които да могат да пишат всички фенове,но правила да има и да се спазват!
Кратко,точно и ясно!Ето това е!Време е наистина някои да направи нещо такова в този форум,а не да ми добавяте някакви си тъпи екстри!
Да ви кажа честно,няма много голяма надежда в мен,моето желание горе да се осъществи(въпреки,че 99% от потребителите,със сигурност,ще са съгласни с моето предложение)!
Все пак нека чуя вашите мнения,отностно тази моя идея,и съгласни ли сте с нея??
Нека се създадат и други раздели,в които да могат да пишат всички фенове,но правила да има и да се спазват!
Кратко,точно и ясно!Ето това е!Време е наистина някои да направи нещо такова в този форум,а не да ми добавяте някакви си тъпи екстри!
Да ви кажа честно,няма много голяма надежда в мен,моето желание горе да се осъществи(въпреки,че 99% от потребителите,със сигурност,ще са съгласни с моето предложение)!
Don't get high on your own supply
Re: Форум ГОНГ: ''ЧЕРВЕН'' раздел и ''СИН'' раздел
delqn47 написа:Така,мисълта ми е,да се направят няколко раздела,два от които да пишат ''червени'' и ''сини''(САМО цесекари да пишат в единия и САМО левскари в другия)!В същото време,в тези раздели правила ДА НЯМА и фенове на единия отбор, да не могат да коментират и да влизат във раздела, на противния лагер!Малко така лично пространство,в което да нахраним гадните ''говеда'' или гадните ''чорбари'' няма да е никак лошо за нито един от нас!
Даваш идея за "затворени "раздели доколкото разбирам.Как ще прецениш кой е "говедо" и кой "прасе" та да му се дадат права за съответният форум?Форумите на Гонг не са ли свободна територия, в която всеки може да пише там, където на него му е интересно?Ако не ти харесва така.. имаш възможност да си направиш собствен форум, в който ти да определяш правилата.. примерно да искаш фотокопие от членска карта, с трите имена и ЕГН, както и ника, който също трябва да е изписан на членската карта.Може и да искаш талоните от входните билети и, който няма пълен набор за сезона да не може да пише.Това е идея, но няма да ти искам лицензно право за нея

Сериозно-по глупава идея не бях чел!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Кашчей написа:delqn47 написа:Така,мисълта ми е,да се направят няколко раздела,два от които да пишат ''червени'' и ''сини''(САМО цесекари да пишат в единия и САМО левскари в другия)!В същото време,в тези раздели правила ДА НЯМА и фенове на единия отбор, да не могат да коментират и да влизат във раздела, на противния лагер!Малко така лично пространство,в което да нахраним гадните ''говеда'' или гадните ''чорбари'' няма да е никак лошо за нито един от нас!
Даваш идея за "затворени "раздели доколкото разбирам.Как ще прецениш кой е "говедо" и кой "прасе" та да му се дадат права за съответният форум?Форумите на Гонг не са ли свободна територия, в която всеки може да пише там, където на него му е интересно?Ако не ти харесва така.. имаш възможност да си направиш собствен форум, в който ти да определяш правилата.. примерно да искаш фотокопие от членска карта, с трите имена и ЕГН, както и ника, който също трябва да е изписан на членската карта.Може и да искаш талоните от входните билети и, който няма пълен набор за сезона да не може да пише.Това е идея, но няма да ти искам лицензно право за нея![]()
Еми не е голяма философия да разбереш кой е ''говедо'' и кой е ''прасе''!Просто му гледаш писанията!?!?!
Толкова ли не можа да се сетиш...Саше....!?!
И в тези затворени раздели няма да се пускат някви дет са се регнали оня ден,а хора(като мен),които са от доста време тук(и тези хора изобщо не са малко)!Останалите новобранци(и такива като ТЕБЕ) ще си пишат в неутралните зони,дет всеки може да си пише!
А пък ако някои ей така се промъкне(като си направи акаунт и напише 50 коментара от сорта на ''Само ЦСКА'' и т.н.) в другото ''стадо''',наказва се по ИП и готово!Естествено ще има и модератори,които ще наказват такива потребители,които не им е мястото в раздела!
Абе като цяло нищо няма да се промени тук,само ще се добавят нови 2 раздела(за ''червени'' и ''сини'' фенове)
Ако не ти харесва така.. имаш възможност да си направиш собствен форум
Извинявай,Сашенце,ама на къв зор и чеп да си правя собствен форум като 80% от потребители(които са цесекари и левскари) тук са съгласни с моята идея!?!
Don't get high on your own supply
- vladitol
- Контакти:
Кашчей написа:delqn47 написа:Така,мисълта ми е,да се направят няколко раздела,два от които да пишат ''червени'' и ''сини''(САМО цесекари да пишат в единия и САМО левскари в другия)!В същото време,в тези раздели правила ДА НЯМА и фенове на единия отбор, да не могат да коментират и да влизат във раздела, на противния лагер!Малко така лично пространство,в което да нахраним гадните ''говеда'' или гадните ''чорбари'' няма да е никак лошо за нито един от нас!
Даваш идея за "затворени "раздели доколкото разбирам.Как ще прецениш кой е "говедо" и кой "прасе" та да му се дадат права за съответният форум?Форумите на Гонг не са ли свободна територия, в която всеки може да пише там, където на него му е интересно?Ако не ти харесва така.. имаш възможност да си направиш собствен форум, в който ти да определяш правилата.. примерно да искаш фотокопие от членска карта, с трите имена и ЕГН, както и ника, който също трябва да е изписан на членската карта.Може и да искаш талоните от входните билети и, който няма пълен набор за сезона да не може да пише.Това е идея, но няма да ти искам лицензно право за нея![]()
Не ще се направи анкета,човек да пише в 3 или 5 теми на отбори които симпатизира и това е ...
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
- vladitol
- Контакти:
да се гласува за даден коментар и примерно като събере 5 минуси да се изпраща до модераторите съобщението му,и ако прецени,че е заяждане или непристойно поведението му да се изтрие коментара.Така ще ви намалят задълженията и властта !!! 

Support Stan!
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”