Спортно Шоу Гонг 13.09
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Спортно Шоу Гонг 13.09
С какво толкова ники александров каза нещо против успехите на Мъри с Левски,че Грънчаров пак да вика,че ние завиждаме на мъри за успехите с Левски.Пак едно странно спортно шоу гонг
Re: Спортно Шоу Гонг 13.09
orgi написа:С какво толкова ники александров каза нещо против успехите на Мъри с Левски,че Грънчаров пак да вика,че ние завиждаме на мъри за успехите с Левски.Пак едно странно спортно шоу гонг
То му хвърчи пяна от устата на Грънчаров, а вика на Александров "Защо се палиш...."
тия двамата като са по добре малко Левски и почват да се държат и говорят много знаят и някакси имам чувство че микрофоните са им малко по от високо, винаги нападат Ники държат се като все едно са най големите разбирачи иначе мъчат
Защото НИки е фурнаджийска лопата!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
-
- Контакти:
Грънчаров е страшно ограничен човек.
- Lord_Dexter
- Контакти:
eMs1 написа:orgi написа:С какво толкова ники александров каза нещо против успехите на Мъри с Левски,че Грънчаров пак да вика,че ние завиждаме на мъри за успехите с Левски.Пак едно странно спортно шоу гонг
То му хвърчи пяна от устата на Грънчаров, а вика на Александров "Защо се палиш...."

let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....
Още много време ще чакате за славна история....
Стига писахте по адрес на Грънчаров, щото човека си цъка у Facebook, а и тука форума преглежда понякога!

Вземете качете запис на предавенето от тогава , че много ме е яд ,но не можах да го слушам 

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”