Сръбската футболна федерация е решила да уволни старши треньора на националния отбор Радомир Антич, съобщава вестник "Блиц",
Изпълнителния комитет на футболната централа на Сърбия ще се събере днес и се очаква официално да обяви да уволнението на Антич, пише още "Блиц".
Очаква се да бъде уволнен и треньора на националния отбор за младежи до 21 години Ратомир Дуйкович.
Антич изведе Сърбия до Мондиал 2010 в РЮА, но там отбора завърши последен в своята група след Германия, Гана и Австралия с три загуби от три мача.
Кой ги пише тия статии?
ДОБРЕ ДЕ,АМА ТОВА Е НЕСЕРИОЗНО............
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ДОБРЕ ДЕ,АМА ТОВА Е НЕСЕРИОЗНО............
Някой журналист от "Блиц" най-вероятно..... 

Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Ако е вярно,вземайте го,на мястото на Мъри.
Само Черно море.
garfild8 написа:Ако е вярно,вземайте го,на мястото на Мъри.
Ти май не си разбрал за какво става дума. Като не знаеш, защо се буташ да коментираш?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
dodo7271 написа:garfild8 написа:Ако е вярно,вземайте го,на мястото на Мъри.
Ти май не си разбрал за какво става дума. Като не знаеш, защо се буташ да коментираш?
Добре де,колега.Онзи дивак,дето написал за трите загуби на сърбите в ЮАР,е ясно.Ама нали ще махат Антич,защото Сърбия,не излезе от групата?Какво да му разбирам?

Само Черно море.
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”