До Валентин Грънчаров

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: До Валентин Грънчаров

Мнениеот vaskonti » 13 май 2010 09:16

ehh написа:
garfild8 написа:Ако за последното ме опровергаете някак си,съм готов,да Ви се иизвиня публично,във форума. ;)

Кой пък си ти, че Вальо да проси извинение от теб?
С пелинат доста сте под пара, но си говорите, само колкото да не заспите.

Той е читател на Гонг и член на форума. Без читатели и без форум Гръчаров сигурно щеше да работи в БНТ или СКАТ. Просто защото Гонг нямаше да съществува. Въпроса обаче е ти какъв си на Грънчаров та го браниш така от "феновете" му?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

пелинат

Мнениеот пелинат » 13 май 2010 11:02

ehh написа:
garfild8 написа:Ако за последното ме опровергаете някак си,съм готов,да Ви се иизвиня публично,във форума. ;)

Аз съм един нормален фен който поставя нормални въпроси към един посредствен журналист.В.Грънч. е в медииното пространство единствено защото е тъмносин ултрас на Левски и всеки който дръзне даже и да помисли нещо "неправилно" за Левски е остро заклеймяван и прокълнат от неговото перо.За тези които мислят ,че съм краен нека намерят в сайта едно силно интервю ,с неудобни въпроси ,един стойностен коментар на Грънчаров.За кои ли път поставям въпроса ,къде беше В.Грънч. в дните след Казанската сага,защо не разнищи нещата както правиха истинските журналисти ,а се скри вдън земя.Нормално е за хора като ehh и още един от форума ,който е прочел по-малко отколкото коментари е написал , еталон в журналистиката да е Грънчаров.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 13 май 2010 11:26

а ти защо не му пишеш името като хората, а го идентифицираш като В. Грънч. :? :?:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 13 май 2010 11:35

ehh написа:

:lol: Изказвам си само мнението,колега.Ако това те ядосва,на мене най-малко ми ПУКА за теб. ;) Прочети какво е написал днес,Пелинат,защото не искам да го пиша и аз същото.
А това за извинението към В.Гр.,съм готов да му го поднеса,ако евентуално го засягам с въпроса си.А ти ehh,предполагам че,знаеш кой се засяга.Само този който му кажат истината за него и НЕ Я ПОНАСЯ. ;)
Само Черно море.

пелинат

Мнениеот пелинат » 13 май 2010 13:55

Бижутера написа:а ти защо не му пишеш името като хората, а го идентифицираш като В. Грънч. :? :?:

Не е случайно. ;)

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 13 май 2010 14:17

пелинат написа:
Бижутера написа:а ти защо не му пишеш името като хората, а го идентифицираш като В. Грънч. :? :?:

Не е случайно. ;)

напомня ми на Р. Овч. :lol:
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

пелинат

Мнениеот пелинат » 13 май 2010 14:45

Бижутера написа:
пелинат написа:

Не е случайно. ;)

напомня ми на Р. Овч. :lol:

Има логика :idea:

пелинат

Мнениеот пелинат » 03 юни 2010 15:19

Господин Грънчаров с интерес прочетох за новите евентуални трансфери на любимия Ви отбор.И тъй като от Гонг винаги са казвали,че съобщават новината само като е потвърдена от два независими един от друг източника,значи трябва да я смятаме за истина.Моят въпрос е друг,от 2дни всички медии коментират участието на синята легенда Сираков във Ринг тв ,а в Гонг дума не се обелва за това.Явно не сте гледали предаването ;) .Или чакате потвърждение на новината от друг "независим" източник.

пелинат

Мнениеот пелинат » 05 авг 2010 09:52

Уважаеми г-н Грънчаров с интерес прочетох фундаменталната Ви статия в защита на Георги Иванов.Очаквах като "безпристрастен" журналист да отправите критика към Гонзо за поведението му,а виждам атака към БФС и ген.Василев.Смешно е да атакуваш генерала след като знаеш колко пъти е помагал на Левски и никога не е крил пристрастията си.Само Вие ли не можахте да разберете,че БФС след като усложливо назначи Ст.Тодоров за съдия и с това гарантира на Левски победата,реши да замаже ситуацията и да се направи на безпристрастна организация и даде едно безмислено наказание на Гонзо.Но Вие за всеки случай грабнахте перото и решихте да заклеймите тези които дори си помислят нещо лошо за Гонзо и Левски.Мястото им е при Момиров.Направете една справка през последната година колко пъти комисиите към БФС са се занимавали с арогантното поведение на Г.Иванов и кажете не става ли дума за рецедив.След "рутинната"победа на Левски за да не нажежава допълнително обстановката,Василев не записа в доклада и за звуците към Дембеле,както между впрочем не беше записал и жеста на Гонзо,но го показаха по телевизии и сайтове и нямаше накъде.Накрая ще завърша във ваш стил ,грозно е когато един журналист си е заголил задните части и се е навел само в една посока.

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”