Да помогнеме на Гонг!!!

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Portini
Контакти:

Да помогнеме на Гонг!!!

Мнениеот Portini » 31 юли 2010 19:30

Вчера на връщане от работа слушах за финансовите несгоди на Гонг.Съгласен съм с Томето че сайта (и радиото преди време) го има най-вече заради това, че хората които го правят обичат спорта,и са истински запалянковци.Това е факт.Сигурен съм, че до един от тях,могат да си работят в някоя медия на заплата ,и да си живеят доста по-спакойно.Аз лично всеки ден влизам в сайта по 7-8 пъти.Почти цялата информация за футбола,която имам е от там.Мога спокойно да кажа че този сайт е важен за мен.....Така че предлагам.........Направете годишен абонамент за сайта от 1-2 лева,които убеден съм ще се вложат до стотинка в сайта.Предполагам че 100-200 хиляди лева ще оправят нещата,и може би ще успеете да пуснете коментара на мачовете Левски на живо,защото аз отдавна МЕЧТАЯ ДА ГЛЕДАМ МАЧ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И ДА СЛУШАМ КОМЕНТАРА НА ТОМЕТО И ВАЛЬО ОТ КОМПА :)

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Да помогнеме на Гонг!!!

Мнениеот pomiqrat » 31 юли 2010 19:35

Смятай колко добре се ръководи най-посещавания спортен сайт и форум в България щом няма пари. Проблема да си го търсят в собственика, управителя и счетоводителите
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 31 юли 2010 19:36

Portini написа:Вчера на връщане от работа слушах за финансовите несгоди на Гонг.Съгласен съм с Томето че сайта (и радиото преди време) го има най-вече заради това, че хората които го правят обичат спорта,и са истински запалянковци.Това е факт.Сигурен съм, че до един от тях,могат да си работят в някоя медия на заплата ,и да си живеят доста по-спакойно.Аз лично всеки ден влизам в сайта по 7-8 пъти.Почти цялата информация за футбола,която имам е от там.Мога спокойно да кажа че този сайт е важен за мен.....Така че предлагам.........Направете годишен абонамент за сайта от 1-2 лева,които убеден съм ще се вложат до стотинка в сайта.Предполагам че 100-200 хиляди лева ще оправят нещата,и може би ще успеете да пуснете коментара на мачовете Левски на живо,защото аз отдавна МЕЧТАЯ ДА ГЛЕДАМ МАЧ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И ДА СЛУШАМ КОМЕНТАРА НА ТОМЕТО И ВАЛЬО ОТ КОМПА :)

Е като си пуснеш Дарик радио от сайта не е ли общо взето същото :roll: Пак си гледаш по тв-та и си слушаш Томето и Валъо от компа :)

Потребителски аватар
sixtynine
Контакти:

Мнениеот sixtynine » 31 юли 2010 20:19

И един ъпгрейд на форума, позволяващ слагането на повечко рекламни банера ще им дойде добре! :twisted:
Изображение

Потребителски аватар
lider
Контакти:

Мнениеот lider » 31 юли 2010 20:22

Първо да си оправят сървърите,за да не чакам по 20 сек.да ми се зареди страницата и за да може да се слуша нормално радиото онлайн.Трябва да предлагаш качествена услуга,за да искаш заплащане!Ако всичко е нормално и 5 ще дам.

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 31 юли 2010 22:21

pomiqrat написа:Смятай колко добре се ръководи най-посещавания спортен сайт и форум в България щом няма пари. Проблема да си го търсят в собственика, управителя и счетоводителите

изключително добър коментар, бих казал !
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
Foxtrot
Контакти:

Мнениеот Foxtrot » 31 юли 2010 22:37

Отношението на екипа на Гонг към сайта и изобщо към спортния отдел на Дарик, може да се окачестви само с една дума - професионално!
Единствената ми забележка е когато се предават завързани мачове по Дарик, онлайн стрийма просто не издържа (може би няма парички за повечко bandwith, за съжаление).

Потребителски аватар
controller
Контакти:

Мнениеот controller » 01 авг 2010 20:09

Срамота е България да няма спортно радио ! Но за да се прави такова нещо трябват МНОГО пари (освен желание и сърце и т.н.) тъй , че да се надяваме ,че някой ще реши да вложи пари в такъв проект ... някой ден ,неизвестно кога ... а , и подкрепям мнението на Русев за т.нар. рейтингите на радиата , те изкривяват пазара и нямат нищо общо с реалните предпиочитания на хората !
Изображение

Потребителски аватар
federer_11
Контакти:

Мнениеот federer_11 » 02 авг 2010 10:59

lider написа:Първо да си оправят сървърите,за да не чакам по 20 сек.да ми се зареди страницата и за да може да се слуша нормално радиото онлайн.Трябва да предлагаш качествена услуга,за да искаш заплащане!Ако всичко е нормално и 5 ще дам.

Хайде моля ти се. Подобни проблеми никога не е имало, или е било много рядко.
Изображение

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”