Липсва ми
Пред банята в gong.bg
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Пред банята в gong.bg
Идеята е много добра на мен много ми харесваше дано да стане или по дарик ще е супер.
Липсва ми
Липсва ми
И преди и сега Левски значи Свобода
- obi4am_pirin
- Контакти:
Re: Пред банята в gong.bg
да върнат и Мелодия на годината
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
- Pro-European
- Контакти:
Пред Банята беше отлично предаване.
И освен това - в него нямаше цензура.
Нямаше цензура!
И освен това - в него нямаше цензура.
Нямаше цензура!
Авторът на темата: Ще спре ли..
Пред банята трябва да се върне,защото е едно от малкото места ,където свободно можеш да си изкажеш мнението .Ако ги е страх ,че едни и същи безработни се обаждат ,нека го преместят във време ,в което всички са си вкъщи.Бях направил дори тема за завръщане "пред банята",но не мога да я открия нещо,затова тука пиша.
Бях дочул нещо,че обмисляли да го връщат това предаване само ,че след 20.00 часа,дано не са се пошегували

Бях дочул нещо,че обмисляли да го връщат това предаване само ,че след 20.00 часа,дано не са се пошегували
Бях дочул нещо,че обмисляли да го връщат това предаване само ,че след 20.00 часа,дано не са се пошегували![]()
![]()
Тогава пък пияни ще се обаждат
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!
1912
1912
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”