GONG.BG - мнения и препоръки

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Гонг стегнете се !

Мнениеот Бижутера » 09 яну 2009 11:41

В интерес на истината докато играеше в Цска не ми е правил кой знае какво впечатление,но определено изпъкваше на фона на Маркиньос,Тодор Янчев,които са дървари а той е по-техничен.Щом е играл в Лийдс,значи не е слаб футболист,всички знаеме обаче защо го изгониха от Лийдс...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 09 яну 2009 15:47

Бижутера написа:В интерес на истината докато играеше в Цска не ми е правил кой знае какво впечатление,но определено изпъкваше на фона на Маркиньос,Тодор Янчев,които са дървари а той е по-техничен.Щом е играл в Лийдс,значи не е слаб футболист,всички знаеме обаче защо го изгониха от Лийдс...

Така ли?Я кажи защо са го изгонили от Лийдс?Тва не го бях чувал до сега! :o
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 09 яну 2009 16:32

Cesc Fabregas написа:
Бижутера написа:В интерес на истината докато играеше в Цска не ми е правил кой знае какво впечатление,но определено изпъкваше на фона на Маркиньос,Тодор Янчев,които са дървари а той е по-техничен.Щом е играл в Лийдс,значи не е слаб футболист,всички знаеме обаче защо го изгониха от Лийдс...

Аз понеже съм голям фен на Лийдс и знам,че него го тормозеха много контузии-за две години той игра много малко,иначе беше титуляр преди да се контузи.А и точно в това време Лийдс бяха в безнадеждно финансово състояние и пуснаха най-скъпоплатените си футболисти да си търсят други отбори.
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 09 яну 2009 21:16

Бижутера написа:
Cesc Fabregas написа:

Аз понеже съм голям фен на Лийдс и знам,че него го тормозеха много контузии-за две години той игра много малко,иначе беше титуляр преди да се контузи.А и точно в това време Лийдс бяха в безнадеждно финансово състояние и пуснаха най-скъпоплатените си футболисти да си търсят други отбори.[/quotе]

Пич,мерси за информацията,аз реших,че е нещо за неспазване на дисциплина,допинг ,скандал с треньора или съотборници или нещо подобно!Мерси пак! ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

mitko0802
Контакти:

Мнениеот mitko0802 » 11 яну 2009 08:00

Вие от Гонг като сбъркате и всички медий бъркат.Цска Москва ще играйт с Вила на 19.02.2009.Наистина всички ви копират а това показва че май само Вие работите.Слушам ви винаги когато имам възможност-супер стеПоздравявам целият екип на Гонг с Новата година и ви желая здраве и много успехи.Митко от Bulgarian Lions-българският сайт на Астон Вила.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 11 яну 2009 10:53

Като изключим Гонг и може би Спортал всички други спортни сайтове са пълни идиоти,дето преписват като зомбита и вместо да пращат репортери по горещите места,те са дали на всеки по един компютър да рефрешва гонг и появи ли се новина-сменят заглавието и готово :evil: професионализъм баце,кво повече да кажа :lol:
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

NET.77
Контакти:

ДО ГОНГ.БГ И СПОРТНО ШОУ ГОНГ

Мнениеот NET.77 » 11 яну 2009 12:51

много ви уважавам като журналисти отразяващи всичко най важно в спорта но немога да се съглася с едно вие постояно говорите за ЛЕВСКИ И ЦСКА едва ли не този така спал този с оная спал........... ЕДВА ли не в БЪЛГАРИЯ има само два отбора ЛЕВСКИ И ЦСКА.АЗ съм привържиник на БОТЕВ ПД и от много дълго време има проблем но никой от вас не се направи труда да провери какво става всички мълчите като риби (и наи вече ВЕСКО БЪЛЧЕВ срамота азък че си от ПЛОВДИВ)ако беше се случило това с ЛЕВСКИ И ЦСКА сигорно щяхте да оревете орталъка но ДАЛИ става въпрос за БОТЕВ никий не го интересува моля ви господа направете нещо проверете и проучете по свои канали ще ви бъда благодарен ОЧАКВАМ ВАШИЯТ ОТГОВОР

vesko_valchev
Контакти:

Re: ДО ГОНГ.БГ И СПОРТНО ШОУ ГОНГ

Мнениеот vesko_valchev » 11 яну 2009 15:46

NET.77 написа:много ви уважавам като журналисти отразяващи всичко най важно в спорта но немога да се съглася с едно вие постояно говорите за ЛЕВСКИ И ЦСКА едва ли не този така спал този с оная спал........... ЕДВА ли не в БЪЛГАРИЯ има само два отбора ЛЕВСКИ И ЦСКА.АЗ съм привържиник на БОТЕВ ПД и от много дълго време има проблем но никой от вас не се направи труда да провери какво става всички мълчите като риби (и наи вече ВЕСКО БЪЛЧЕВ срамота азък че си от ПЛОВДИВ)ако беше се случило това с ЛЕВСКИ И ЦСКА сигорно щяхте да оревете орталъка но ДАЛИ става въпрос за БОТЕВ никий не го интересува моля ви господа направете нещо проверете и проучете по свои канали ще ви бъда благодарен ОЧАКВАМ ВАШИЯТ ОТГОВОР

Я се стегни малко, че започваш да ме дразниш. Какво значи нищо не правим? Какво искаш? На ден провеждам поне 5-6 разговора на темата Ботев. Какво мрънкаш като няма никакво развитие? Спокойно мога да си измислям по 2-3 неща на ден и да си ги пускам и какво? Ще се чувстваш информиран! Всяка нова информация бива публикувана в сайта или казвана по радиото. На този етап положението е такова, ако има промяна ще се разбере.

P.S. Опитай да пишеш без правописни грешки.

1936-1988
Контакти:

Мнениеот 1936-1988 » 11 яну 2009 17:08

ТОЗИ ПЪТ ВЕСКО Е АБСОЛЮТНО НЕВИНЕН...НЕГОВИТЕ ГРЕХОВЕ СА ДРУГИ...ЗА ПЛОВДИВСКОТО ДЕРБИ.

Потребителски аватар
grammksteing
Контакти:

Мнениеот grammksteing » 11 яну 2009 17:19

Екипа на Гонг, проверявайте си новините по-обстойно, че иначе ставате за смях така, като превръщате един мъж в жена. Първо е Рене Хермс и второ не е лекоатлетка, а е лекоатлет. Вижте БЛИЦ са си го написали хората и снимка са му дали на покойника - лека му пръст. Аз го проверих лично в Кикер, мъж си е това - не лъжете хората.

Айде лека ви работа и внимавайте като преписвате неверни информации от прехвалени агенции като БТА и БГНЕС, от които дъска за кочина не става. Толко са зле тия хора, че нема накъде повече. Уж професионалисти работели там, а всичките са такива аматьори, работещи за жълти стотинки на македонски гамени като Любомир Нешков и други подобни.

Поздрави на Томето Русев и Ники Александров!!!

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”