ДАРИК РАДИО

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

ДАРИК РАДИО

Мнениеот dindan » 04 юни 2010 17:56

Здравейте,от Русе съм неможах да слушам спортно шоу гонг понеже наще смотаняци от русе им прекъсва сигнала,искам да помоля екипа на гонг бг. да качи предаването в сайта и ако е възможно да се качва всяко предаване,а не както правеха досега каквото им харесва,от гонг трябва да знаят,че всеки ги слуша и даже да съм нямал възможност съм измислял начин да ги слушам,с изключение на предния месец понеже работя в чужбина и нямам достъп до интернет,но когато се прибера прочитам сайта и си пускам някои предавания,знам,че м-тел имат услуга да слушане на дарик,но за съжаление не съм на тяхните честоти,а дарик е национална медия и е редно да се предложи и на другите оператори и то безплатно.
Благодаря ви
с уважение: Диян Дамянов
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Re: ДАРИК РАДИО

Мнениеот kireto2 » 04 юни 2010 18:42

Да ти кажа, днешното предаване не беше нищо особено. Загубиха първите 20 мин. в празни приказки и накрая пак не им стигна времето за някои теми!

Потребителски аватар
Дидо

Re: ДАРИК РАДИО

Мнениеот Дидо » 04 юни 2010 20:46

Въпросът не е дали е интересно предаването,просто трябва да има условия да се слуша,и не става въпрос само за СШГ, а за Дарик радио,много го уважавам и само него слушам но напоследък така се случва,че като започне СШГ,сигнала нещо се губи,появяват се едни шумове и така един час(дали алкайда(БФС)има нещо общо с това :? )
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”