Re: Защо така бе, Михайлов?

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

nikiwm
Контакти:

Мнениеот nikiwm » 28 май 2010 15:02

Бях си казал, че повече няма да чета драсканиците в ГОНГ, но в крайна сметка има и полезна информация .. от време на време.

Днес попаднах на тази изумителна статия, чийто автор преполагам е някой петокласник, който често го бият съучениците му и се чуди от къде да си изкара неразбраната агресия.. /един съвет от мен -> гледай 'късни' филми недей да се излагаш на публични места!/
http://gong.bg/view_article.php?article_id=137423

Като за начало Ники Михайлов никога не е казвал, че причината за неуспехите са медийте. Да, определено може да се каже, че имат малка част, но не и като цяло! Ако погледнем нещата малко по-реално през последните няколко години преди почти всеки мач на наш'те, те биваха определяни като фаворити. Мислеше се за двуцифрени резултати, и се взимаха интервюта от футболистите /преди самият мач/ все едно вече са победили. А когато това не стане -> БУМ.. Тоест: тук говориме за мотивация. Напрягате хората до максимум, и после им ръсите пепел на главите. Всичко си има граници!
Другото е, че се бъркате в личните им животи. Съгласен съм, че на всеки му е интересно какъв човек е даден футболист, но да се пишат измислици.. Говориш за булевардни издания, а именно драскачи като теб Пламене превръщат ГОНГ в такова. Всъщност това отдавна е реалност.

Та нали точно това им е работа на медиите.Да хвалят, когато един футболист играе добре и да критикуват, когато не играе добре

Хах стига бе!? Аз пък си мислех, че работата на журналистите е да отразяват ФАКТИТЕ ОБЕКТИВНО, а не личните си болни интереси! Опа .. забравих, ти си драскач. Не спадаш към категорията на журналисите.

Между другото, почти всички български издания..

Между другото, почти всички български издания излизат с подобни залгавия само когато имат с какво да се гордеят! През останалото време ни х*й яли ни х*й мирисали. Иначе когато някой сънародник е част от отбор спечелил било то шампионска титла или друг трофей, тогава го лапате целия, че и гарнитурите! През останалото време драскачи като теб Пламене плюят наляво надясно. Точно за това говори Михайлов! За времето, в което нямате с какво да се фукате, за помощта от която има нужда всеки един от нас за да стане шампион!

..

Иначе българската преса все повече прилича на цигански катун!

И като за край: Пожелавам ти да порастнеш по-бързо Пламенчо (умствено), и да станеш един истински журналист! И не забравяй: медийте са тези, които оформят общественото мнение! А статии като твоята, които също могат да се нарекат целенасочени, създават врагове на един изключително талантлив българин, на кого цялата страна ще разчита в близкото бъдеще!

Надявам се този текст да стигне до автора на въпросната статия преди да го изтриете ;)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 29 май 2010 03:43

nikiwm написа:Бях си казал, че повече няма да чета драсканиците в ГОНГ, но в крайна сметка има и полезна информация .. от време на време.

Днес попаднах на тази изумителна статия, чийто автор преполагам е някой петокласник, който често го бият съучениците му и се чуди от къде да си изкара неразбраната агресия.. /един съвет от мен -> гледай 'късни' филми недей да се излагаш на публични места!/
http://gong.bg/view_article.php?article_id=137423

Като за начало Ники Михайлов никога не е казвал, че причината за неуспехите са медийте. Да, определено може да се каже, че имат малка част, но не и като цяло! Ако погледнем нещата малко по-реално през последните няколко години преди почти всеки мач на наш'те, те биваха определяни като фаворити. Мислеше се за двуцифрени резултати, и се взимаха интервюта от футболистите /преди самият мач/ все едно вече са победили. А когато това не стане -> БУМ.. Тоест: тук говориме за мотивация. Напрягате хората до максимум, и после им ръсите пепел на главите. Всичко си има граници!
Другото е, че се бъркате в личните им животи. Съгласен съм, че на всеки му е интересно какъв човек е даден футболист, но да се пишат измислици.. Говориш за булевардни издания, а именно драскачи като теб Пламене превръщат ГОНГ в такова. Всъщност това отдавна е реалност.

Та нали точно това им е работа на медиите.Да хвалят, когато един футболист играе добре и да критикуват, когато не играе добре

Хах стига бе!? Аз пък си мислех, че работата на журналистите е да отразяват ФАКТИТЕ ОБЕКТИВНО, а не личните си болни интереси! Опа .. забравих, ти си драскач. Не спадаш към категорията на журналисите.

Между другото, почти всички български издания..

Между другото, почти всички български издания излизат с подобни залгавия само когато имат с какво да се гордеят! През останалото време ни х*й яли ни х*й мирисали. Иначе когато някой сънародник е част от отбор спечелил било то шампионска титла или друг трофей, тогава го лапате целия, че и гарнитурите! През останалото време драскачи като теб Пламене плюят наляво надясно. Точно за това говори Михайлов! За времето, в което нямате с какво да се фукате, за помощта от която има нужда всеки един от нас за да стане шампион!

..

Иначе българската преса все повече прилича на цигански катун!

И като за край: Пожелавам ти да порастнеш по-бързо Пламенчо (умствено), и да станеш един истински журналист! И не забравяй: медийте са тези, които оформят общественото мнение! А статии като твоята, които също могат да се нарекат целенасочени, създават врагове на един изключително талантлив българин, на кого цялата страна ще разчита в близкото бъдеще!

Надявам се този текст да стигне до автора на въпросната статия преди да го изтриете ;)

Ами както виждаш нищо не сме изтрили! Трябва да се "порадваме" и на твоята умственост! Нали си намери звездния миг, реши, че можеш да раздаваш правосъдие! Иначе започваш, че си се зарекъл да не четеш повече "драсканиците на Гонг"?! Ами какво правиш тогава?!...Автора бил петокласник, а как да коментираме "медийте"?! Това ти го пишеш, възрастния уж образован човек! Че не и един път! Много ми прилича на :"съдийте"! Не, че аз съм съгласен с автора на темата, няма национален вратар, който да има повече мачове за националния си отбор, отколкото за клубния! Това е ясно! Не сме слепи, и няма такова дебелоочие! Но тръгнал си да критикуваш, а сам не знаеш какво! Явно си любител на жълтите вестници, щом можеш да направиш какъвто и да е било паралел!.....Според мен, този "Пламен" също не е прав, но точно ти да го критикуваш, много усмивки ми създаде, благодаря ти! Поне нещо хубаво постигна с този поуст!....

nikiwm
Контакти:

Мнениеот nikiwm » 29 май 2010 18:23

Благодаря и на теб за усмивките, които ми подари! :)

Според твоите думи аз не мога да 'раздавам правосъдие', или по друг начин казано да критикувам една глупост в публичното пространство!? Че и не един път :lol: ах каква наглост .. Ако аз пиша глупости, то поне не са на първата страница на някоя медия. Иначе радвайте се лошо няма ;)

Да поясня няколко момента които не си доразбрал в твоят 'звезден миг': Не съм нито много възрастен, нито толкова образован, и в нито един момент не съм го казал или намеквал ;) Просто ме е яд, че нещата в БГ са толкова зле и, че хората не осъзнават, че те сами си го причиняват с негативното мислене! Да спорим само и само за да спорим. А твооят пост единствено го потвърждава, нищо повече. И именно точно това критикувам :idea: .. нищо общо със 'съдийте'

Явно и теб те е яд, че Михайов е в националният отбор. Бъди сигурен, че няма нищо общо с баща му, това е въпрос на качества, и не веднъж го е доказвал. А това, че търка скамейката в клубният си отбор не означава абсолютно нищо :lol: Съвсем нормално е да си млад вратар и да не си титуляр. Така е в реалният свят. Но както и да е, постът ми не е насочен към играта на футолистите.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 29 май 2010 23:31

nikiwm написа: Но както и да е, постът ми не е насочен към играта на фут!олистите.

Аууу, ужас, "колко си прозд"... ;)
А коментарът на Пламен Иванов е голяма простотия!!! :oops:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 30 май 2010 05:57

nikiwm написа:Благодаря и на теб за усмивките, които ми подари! :)

Според твоите думи аз не мога да 'раздавам правосъдие', или по друг начин казано да критикувам една глупост в публичното пространство!? Че и не един път :lol: ах каква наглост .. Ако аз пиша глупости, то поне не са на първата страница на някоя медия. Иначе радвайте се лошо няма ;)

Да поясня няколко момента които не си доразбрал в твоят 'звезден миг': Не съм нито много възрастен, нито толкова образован, и в нито един момент не съм го казал или намеквал ;) Просто ме е яд, че нещата в БГ са толкова зле и, че хората не осъзнават, че те сами си го причиняват с негативното мислене! Да спорим само и само за да спорим. А твооят пост единствено го потвърждава, нищо повече. И именно точно това критикувам :idea: .. нищо общо със 'съдийте'

Явно и теб те е яд, че Михайов е в националният отбор. Бъди сигурен, че няма нищо общо с баща му, това е въпрос на качества, и не веднъж го е доказвал. А това, че търка скамейката в клубният си отбор не означава абсолютно нищо :lol: Съвсем нормално е да си млад вратар и да не си титуляр. Така е в реалният свят. Но както и да е, постът ми не е насочен към играта на футолистите.

Не знам как да го кажа, но тука е просто един спортен форум! Ако си мислиш, че с твоето мнение( което е само твое!!) оправи нещата в "БГ" ( както го написа ти!) и ти си най-правия, честно ти казвам, мисля, че се лъжеш! Че с моя си поуст съм достигнал "звездния си миг", струва ми се, че също много грешиш! Какво потвърждава моя поуст, след като давам факти?! Ти нищо не отговаряш на това! Въобще не ме е яд за Михайлов, ти не ме четеш внимателно! Яд ме е за момчетата, които цял сезон се къртят по нашите терени и правят чудеса от храброст ( даже и в "Б" групите), но играят постоянно! Ти ще ми кажеш, че е съвсем нормално, да не си титуляр никъде, ама НИКЪДЕ и да си национален вратар?!............Ходи се прегледай, пич, объркАл си рейса!.....В "НАШИЯ" реален свят е така! Щом си син на президента на БФС, може и с кънки да се занимаваш, може и да гледаш цветя, обаче ще вземем да те направим един национален вратар! Нищо, че Митко Иванков "изведнъж" си тръгна ( а стана шампион на Турция, прегледал ли си?!), нищо, че например за мача в Белгия, Гошо Петков "изведнъж" се събужда с травма?!....................Пак казвам, не е луд който яде баницата, зелника и т.н.! Смешно е, а ние се самоунижаваме като нация, че го правят пред нас! Я ми докажи "този млад вратар", с какво повече е заслужил от всички останали, които играят постоянно?!...........................А, и ти пожелавам, поне някой път да постигнеш моя истински звезден миг!.........

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 30 май 2010 05:59

Deliba6 написа:
nikiwm написа: Но както и да е, постът ми не е насочен към играта на фут!олистите.

Аууу, ужас, "колко си прозд"... ;)
А коментарът на Пламен Иванов е голяма простотия!!! :oops:

Адаш, понякога ми изглеждаш много симпатичен човек! :lol:

nikiwm
Контакти:

Мнениеот nikiwm » 30 май 2010 09:03

Ами да ти призная единственото 'нещо' в България, което бих имал желание да оправя би било от женски пол. Иначе всичко там е подложено на бавно, но сигурно самоунищожение. Бъди сигурен, че има много други с подобно на моето мнение (е може би не чак толкова крайно), но те си трайкат, 'щото там да си с различно от всеобщото мнение е равносилно горе-долу на самоубийство. И не, не съм най-правият със сигурност, просто си имам собствено мнение и се старая да гледам по-'глобално' на нещата, а не от най-близкият и удобен ъгъл.

По принцип темата ми не беше за това дали Михайлов има място в националният отбор, а за глупостта на един 'журналист', която същевременно се базира на българският манталитет (да не кажете сега, че съм турчин! :) ). Но за едно си прав - самоунижаваме се ежедневно! Не се набляга на истинските проблеми, а се дълбае върху безразборни 'интригуващи' теми, какъвто е и този спор, който водиме с теб. Питаш ме какво потвърждаваш? Пак ще го кажа: че се спори за за да се спори. Както автора е написал тази негативна статия, както също и ти ми се скара за това, че го критикувам. И за да има пълен хаос се появи и подтемата: 'Има ли място Михайлов младши в отбора'. А също беше отбелязано, че съм допуснал цяла една правописна грешка, и също, че използвам съкращения .. боже опази! Толкова ли е важно това ..

За какви факти говориш, това ли? "няма национален вратар, който да има повече мачове за националния си отбор, отколкото за клубния" Мисля, че ти отговорих съвсем конкретно. И в крайна сметка яд те е за Ники Михайлов ;) А сега изведъж се появи и неоцененият къртовски труд по пбукмейкъските пунктове на играчите от А, че дори и от Б група :lol: И тук иде реч да запитам: а ти знаеш ли за какво спориш? Нивото на най-добрите български клубове е много под нивото на един среден клуб от да речем втора испанска девизия.
За да играеш в националният отбор на страната си са нужни не само много тренировки и усилия, но и талант. В момента твоят 'приятел' играе в чуждестранен отбор с добри стандарти. Ако се върнем малко назад във времето бащата на този вратар беше на същият пост в продължение на доста години и се справяше наистина много добре, освен че беше и капитан! Бих добавил и това, че се славеше като един от най-интелигентните футболисти. Тоест момчето се е учило от най-добрият възможен учител. Пропускаш фактът, че Ники Михайлов също беше титулярен вратар на младежкият национален отбор. А доста отдавна правата му бяха закупени от един 'случаен' отбор наречен Ливърпул (това незнам дали се е променило). Надявам се всичко това да го доказва, ако не времето ще го докаже.
Тоест съвсем нормално е да намери място в този отбор имайки предвид, че Иванков го напусна. А сравненията, които даваш за напускането на Иванков и контузията на Петков са точно от типа 'съдията'! Какво като е станал шампион на турция? Бербатов играе в най-големият клуб в света и пак си тръгна нали? Просто идва момента в който казваш 'край'. И е най-добре да го кажеш когато си на върха.

Та така.. най-общо казано: стига с тази дребнавост!

Както беше казал някой .. Ай сиктир джангър ;)

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”