Брюж иска защитник на Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Брюж иска защитник на Литекс

Мнениеот Masaba » 29 дек 2010 14:54

Изображение
Отборът на Литекс е на път да реализира поредния силен трансфер на свой футболист в чужбина. Става въпрос за левия защитник на "оранжевите" и националния отбор отбор Петър Занев. Белгийският Брюж е вече в напреднала фаза на преговори за закупуването на защитника, твърди "Тема Спорт". Остава да се уточни единствено трансферната сума. Ръководството на ловчанлии настоява да получи 1,5 милиона евро от сделката, а белгийците са склонни да отделят 500 000 по-малко. В крайна сметка обаче има индикации, че Литекс ще се съгласи и на по-ниската цена.

Желанието на наставника на шампионите Любослав Пенев бе един измежду Занев и другия футболист за неговия пост - Михаил Венков, да бъде продаден. Наскоро Венков, който бе трансферна цел и на Левски, обаче поднови договора си с Литекс и така мераците на "сините" бяха отрязани. В случай че преговорите за Занев завършат успешно, със сигурност Венков ще е титулярът в зоната на левия бек при шампионите напролет.

Ще ме е яд,ако Занев напусне,но М.Венков е не по-слаб ляв бек.

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Re: Брюж иска защитник на Литекс

Мнениеот JohnnieWalker » 29 дек 2010 14:57

Хубаво е, че има с кого да го замените ;) В Левски за да продадем защитник трябва преди това да купим...

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 29 дек 2010 14:59

Дано го продадат.Успех на момчето.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 29 дек 2010 15:15

Единственото хубаво е че отива на запад, дано стане трансфера де ;)
Иначе като класа не мисля че Брюж е много над нашите грандове :?

Успех на градския, имал съм щастието да тренирам с него и мога да кажа че е много свестно момче и заслужава да пробие някъде ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 29 дек 2010 16:55

JackPackage написа:Единственото хубаво е че отива на запад, дано стане трансфера де ;)

Успех на градския, имал съм щастието да тренирам с него и мога да кажа че е много свестно момче и заслужава да пробие някъде ;)

Градски ли??Занев е от село Копривлен,общ.Гоце Делчев по-скор "селския" :lol: !!!
Иначе дано стане трансфера успех му пожелавам.Брюж е класен отбор и само може да се развива още повече иде ли в такъв отбор !
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 29 дек 2010 16:58

Santiago Munezz написа:
JackPackage написа:Единственото хубаво е че отива на запад, дано стане трансфера де ;)

Градски ли??Занев е от село Копривлен,общ.Гоце Делчев по-скор "селския" :lol: !!!
Иначе дано стане трансфера успех му пожелавам.Брюж е класен отбор и само може да се развива още повече иде ли в такъв отбор !

е, не знаех че е от Копривлен, аз съм от Гоцето, затова го броя за градски, иначе с него и още няколко от сегашните звезди в А група от нашия край сме тренирали в Пирин ГД заедно едно време :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 29 дек 2010 17:20

JackPackage написа:
Santiago Munezz написа:

е, не знаех че е от Копривлен, аз съм от Гоцето, затова го броя за градски, иначе с него и още няколко от сегашните звезди в А група от нашия край сме тренирали в Пирин ГД заедно едно време :lol: :mrgreen:

Грък е грък е :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 29 дек 2010 18:11

Ако това стане ще е добре :) Литекс показва,че продава най-добре в чужбина,а ЦСКА и Левски ги пращат в израел,камбоджа,кипър и т.н.

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 29 дек 2010 19:30

Deluxx написа:Ако това стане ще е добре :) Литекс показва,че продава най-добре в чужбина,а ЦСКА и Левски ги пращат в израел,камбоджа,кипър и т.н.

...... и какво като продава ... да не би смисъла на футбола е да продаваш футболистите си ?! За това литекс постигна такива грандиозни успехи в ЕКТ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , защото се превърна в магазин .... Аз предпочитам никого да не продадем в чужбина, но всяка година на играем в групите на ЛЕ или ШЛ !!!!! Това е смисъла на футбола да радва феновете с успехи, а не да покупко-продажби :mrgreen:
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 29 дек 2010 19:44

Yoda написа:
Deluxx написа:Ако това стане ще е добре :) Литекс показва,че продава най-добре в чужбина,а ЦСКА и Левски ги пращат в израел,камбоджа,кипър и т.н.

...... и какво като продава ... да не би смисъла на футбола е да продаваш футболистите си ?! За това литекс постигна такива грандиозни успехи в ЕКТ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , защото се превърна в магазин .... Аз предпочитам никого да не продадем в чужбина, но всяка година на играем в групите на ЛЕ или ШЛ !!!!! Това е смисъла на футбола да радва феновете с успехи, а не да покупко-продажби :mrgreen:

На отбори от нашата черга - това е смисъла! Да продава талантите си в по-големи отбори, за да може да има по-силен национал. Не да се гъчат с дембелета и като ги продавате президента ви да казва "чужденец Ша е, българин не може да го замени".
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Върни се в “Литекс”