Калиакра - Литекс ще се играе в неделя от 18:00ч и ще се предава пряко по ПРО БГ,а главен съдия е Николай Йорданов.
Oчаквам лесна победа за Литекс и отново 5 точки разлика с Левски.Прогноза 0:3
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Middlesbrough написа:8-0
Dust написа:Този мач както и да свърши, за всичко ще е виновен съдията, а футболният запалянко в България ще изкара Калиакра, че са мега-гранд.
Santiago Munezz написа:Dust написа:Този мач както и да свърши, за всичко ще е виновен съдията, а футболният запалянко в България ще изкара Калиакра, че са мега-гранд.
Ти пък нямаш любим БГ отбор,не харесваш БГ първенство пък не спираш да коментираш БГ мачове.Не че е забранено,но аз нещо което ми е неприятно не коментирам и въобще не се занимавам с него !!!
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Santiago Munezz написа:Dust написа:Този мач както и да свърши, за всичко ще е виновен съдията, а футболният запалянко в България ще изкара Калиакра, че са мега-гранд.
Ти пък нямаш любим БГ отбор,не харесваш БГ първенство пък не спираш да коментираш БГ мачове.Не че е забранено,но аз нещо което ми е неприятно не коментирам и въобще не се занимавам с него !!!
Защо не ми подмина поста или трябва да си на всяко гърне мерудия?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост