Ивелин Попов-голяма звезда или голяма уста

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Ивелин Попов-голяма звезда или голяма уста

Мнениеот samocskasamo » 04 авг 2010 22:17

Ивелинчо вчера и днес много бе убеден че ще вкара и ще се класират,ама маи си вкара автогол с тоя картон и обьрна мача.Жалко за Литекс
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Re: Ивелин Попов-голяма звезда или голяма уста

Мнениеот moonlight » 04 авг 2010 22:31

A аз не мога да разбера за какво веднага се нахвърляте срещу Ивелин?! Много обичаме, да плюем когато някой е загубил... Нищо, че Ивелин може във втория мач от плейофа да вкара Литекс в групите на ЛЕ... Ама друго си е ние да му теглим една... Разберете, че той много повече от вас и мен съжалява за картона... Вместо да го подкрепим като фенове на футбола, понеже той е един от светлите лъчове в нашия футбол, сме готови да го сринем със земята... За това нямаме футбол... Няма и да имаме!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 04 авг 2010 22:36

moonlight написа:A аз не мога да разбера за какво веднага се нахвърляте срещу Ивелин?! Много обичаме, да плюем когато някой е загубил... Нищо, че Ивелин може във втория мач от плейофа да вкара Литекс в групите на ЛЕ... Ама друго си е ние да му теглим една... Разберете, че той много повече от вас и мен съжалява за картона... Вместо да го подкрепим като фенове на футбола, понеже той е един от светлите лъчове в нашия футбол, сме готови да го сринем със земята... За това нямаме футбол... Няма и да имаме!

е точно заради такива като тебе, тоя смешник се мисли за голяма работа.с какво е нещо повече от нас?да не може да лети или кво?само говори а не играе
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

eighteen

Мнениеот eighteen » 04 авг 2010 22:38

ами отворковците Бодуров и Иеленкович? И те много отворени !

Addler
Контакти:

Мнениеот Addler » 04 авг 2010 22:40

В първия мач като вземеше топката и не я подаваше на никой и за това на бихте, тоя е не комбинативен играч и иска да е голямата работа, но за да си голяма работа трябва да уважаваш колегите си. А това, капитанът на един отбор да изостави съотборниците си в най-важния мач, само по себе си говори що за отбор е Латекса щом имат селяк за капитан!!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 04 авг 2010 22:41

moonlight написа:
POPCORN написа:
moonlight написа:A аз не мога да разбера за какво веднага се нахвърляте срещу Ивелин?! Много обичаме, да плюем когато някой е загубил... Нищо, че Ивелин може във втория мач от плейофа да вкара Литекс в групите на ЛЕ... Ама друго си е ние да му теглим една... Разберете, че той много повече от вас и мен съжалява за картона... Вместо да го подкрепим като фенове на футбола, понеже той е един от светлите лъчове в нашия футбол, сме готови да го сринем със земята... За това нямаме футбол... Няма и да имаме!

е точно заради такива като тебе, тоя смешник се мисли за голяма работа.с какво е нещо повече от нас?да не може да лети или кво?само говори а не играе

Ами като сте много добри идете вие играйте... Аз не мога да играя по-добре от него и за това не мрънкам... Вие като сте много добри идете играйте вие с Жилина... То не става само с проветряване на клавиатурата...

е аз да не съм футболист... то не е много за фукане , че си БГ футболист разбираш ли>?Нито могат да играят нещо , нито умественият им багаж е много голям...разбирам да бяха някакви феномвени във футболно естество ама нашите играчи са си пълни аматиори!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 04 авг 2010 22:45

Каквото и да си говорим е жалко за БГ футбола. А Ивелинчо мн често се изказва неподготвен, но здраве да е. Дано имат късмет в следващия кръг и да влязат в ЛЕ.

Потребителски аватар
controller
Контакти:

Мнениеот controller » 04 авг 2010 22:48

Попето има голяма уста вярно е т'ва, ама нали знаете куче дето много лае ,не хапе ... :)
Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 04 авг 2010 22:48

мм Ивчо ;д ъмм.. майй Господин Голяма Уста ;хх .. вчера и днеска много се изхвърляше преди мача а днес падна доста отвисоко ;хх.. колкото и да не ми се искаше да отпадат знаех си, че ще загубят срещата, но не съм си и мислила че ще бъде с толкова много. Ама ,, нищо дано си вземат поука, сега ги чака Лига Европа! КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ !
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 04 авг 2010 22:50

POPCORN написа:е аз да не съм футболист... то не е много за фукане , че си БГ футболист разбираш ли>?Нито могат да играят нещо , нито умественият им багаж е много голям...разбирам да бяха някакви феномвени във футболно естество ама нашите играчи са си пълни аматиори!

С това съм съгласен, ама аз имах друго предвид. Защо след първия мач на Литекс с Рудар нямаше такава тема? Тогава Ивелин каза , че били 110% сигурни в продължаването! Ама тогава никой не пусна тема, че Ивелин Попов бил "голяма уста"! Всички в България сме свикнали като някой печели да го боготворим едва ли не, като някой губи да го изравняваме със земята... Не става така! Футболът е игра, в която има победители и победени...
Този път Ивелин сбърка, другия път ще вкара гол и пак ще е герой. Мила родна картинка :lol:

Върни се в “Литекс”